"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна

Президентът да свика КСНС, настояват от партията
3 май 2014 16:47, Анисия Иванова
43
"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна
Снимка, архив Булфото

"Атака” настоява българското правителство незабавно да излезе с официална позиция по повод военната агресия на режима в Киев срещу собствения му народ.

Правителството ни трябва да осъди случващото се в Украйна, както и да настоява Еврпейският парламент да направи същото, съобщават от пресцентъра на партията.

Партията настоява председателят на парламента Михаил Миков да свика извънредно заседание в понеделник. "Атака” призовава президентът Росен Плевнелиев да свика КСНС възможно най-скоро и България да излезе с ясна позиция за случващото се в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен да го поправим, ако грешипоправка:за наша сметка и за сметка на руските и турските му меценати
33
0
 
0
 
! Отговори
довиждане преди 9 години
До Анонимени всичко, всичко хубаво...
32
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички Руснаци в Русия и американци в САЩ ! България за Българите !! А АТАКА в Анадола!
31
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 9 години
АТАКА е единствената партия, която алармира, че в Украйна се извърши преврат. Предупреди че подкрепата за незаконната власт в Украйна от българските лакеи(президент,правителство, герб и други сини придатъци) е голяма грешка и може да ни струва скъпо.Българи вдигнете си главите, защото ако САЩ продължават тази агресорска политика с машата си десен сектор и други фашистки структури ни водят към война с Русия и е заплаха за Православните народи.
30
0
 
2
 
! Отговори
Кайлас преди 9 години
Кат Русия няма втора тъй могъща на света, тя е нашата опора, тя е наш,та висота!Ще защитаваме България, ако Русия ни даде ракети и ако САЩ не ни ги унищожат, понеже са още тук.
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака да си гледа фикуса,а фикусът най-добре да се скрие някъде,че остане ли на него,той война ще предизвика,само за да опази себе си.Мъник в буквалния и преносен смисъл на думата,който крещи, за да събере край себе си първосигнални *** и с тях да се прави на велик и недостижим.Борят се заедно с Бареков за опазване на тройната коалиция,за да продължат с нея да трупат лични облаги.Манипулациите ги направиха милионери и затова не сдават властта, но Видовден дойде.Ще си получат заслуженото.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Атака. Май ще гласувам за тях, поне те са с твърда позиция за Русия и украинския въпрос, а не се мяткат насам натам
27
9
 
6
 
! Отговори
абвг преди 9 години
Болен, никой не го интересува какво мислиш ти. Наглите ти лъжи и опити за манипулация няма да минат. Новата ти PR кампания няма да мине. Загуби доверието и на най-големите си привърженици, защото видяха колко струваш в действителност. Продаде се за жълти стотинки на тези, които плюеше. Ти си пълна ***.
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ЕС подкрепя фашистите в Украйна, които убиват и изгарят живи невъоражени жени и мъже православни християни, бели хора в 21 век, няма начин да гласувам на евроизборите. ДОЛУ ЕС, САЩ! ДОЛУ ФАШИЗМА! България веднага трябва да уведоми ЕС и Нато, че ги напускаме. Това е достатъчно, защото нашето членство е нелигитимно, бяхме приети с подписите на банда антибългари, не българи, глобалисти и ционистки марионетки БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ИСТИНАТА.
25
5
 
10
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Видя се написано АТАКА, и цялата рота комсомолци от отдела пропаганда излезе на терена.
24
9
 
16
 
! Отговори
АК47 преди 9 години
Май само АТАКА реагира адеквато и своевреммено както обикновенно!А проамерикански настроения електорат на ГЕРБ, БСП, ДПС и други поддръжници на евроатлантическите ценности се познават във форумите по правописните и стилистичните грешки , вулгаризмите и лъжите, които тиражират.
23
11
 
7
 
! Отговори
Smurf преди 9 години
Тоя къде си бута гагата
22
4
 
12
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Всички смешници от парламента , президентството и партиите са загрижени за Украйна само на думи . Каквото и да приказват ще правят само това , което им наредят . Очаквам вече и реакцията на кадрите от ДС при православната църква
21
20
 
13
 
! Отговори
Жириновски преди 9 години
Заради АТАКА намразих много български неща...заради тия *** ще стане голяма беля.
20
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се притеснявам за европарламента. Сидеров ще е направил дотогава още по-яка издънка (шило в торба не стои) и ще е в затвора, Моника ще е отсвирила Станишев и той ще е без пукнат лев, а Пеевски ще е в прединфарктно състояние от избирателна активност.Путин ке паднерано или късно, много народ ядоса.
19
11
 
11
 
! Отговори
STANIK преди 9 години
На снимката 3та ***
18
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако стане война - Трета Световна ще се бия за Росия - другите ги ненавиждам
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРИЯ над всичко ! Наш дълг е да пазим и защитим РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !
16
18
 
16
 
! Отговори
alo, Siderov??? преди 9 години
"агресия на режима в Киев срещу собствения му народ."???A kкогато Путин и проруски сили ЗАВЛАДЯВАХА Крим, Донеск, Славянск и др. градове, МЪЛЧАХТЕ!!!!ПОзор, за Атака, БКП.БСП,ДПС! Сега, като виждат, че и Казахстан, Белорус НЕ СА с ПУтин, изведнъж ви светна, че трябва да защитавате опорни точи Путина! Какви евродепутати ще бъдете? Само европарички да падат, а ще провеждате ЛЪЖЛИВА ПОЛИТИКА във ВРЕДА на ЕС!?????
15
24
 
18
 
! Отговори
marko преди 9 години
Алоооо, АТАКА, вие руска партия ли сте? Нещо не схванах, нали уж сте националисти?! Смешници!!!