Патриотите нито се купуват, нито се продават!

Не е ясно кога НС ще гледа договора за новия заем
25
Патриотите нито се купуват, нито се продават!
Красимир Каракачанов. Снимка: архив, Булфото

Не е ясно кога парламентът ще гласува договора на правителството за заем от 16 милиарда лева, след като днес по настояване на ПФ обсъждането му беше отложено.

„Не мога да се ангажирам със срок. Даваме възможност на нашите партньори да се запознаят по-подробно, да поискат допълнителна експертиза“, призна шефът на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова от ГЕРБ.

Според нея не е ясно защо от АБВ се обявиха против заема, след като в програма на партията е заложено вдигане на пенсиите и отпускане на коледни и великденски добавки.

Още по темата
„Откъде ще дойдат тези пари“, риторично попита тя.

От ПФ също не прогнозираха колко време ще им отнеме да се запознаят в детайли с договора.

„Не е нормално от вторник за сряда да се гледа. Трябва да се види изгодно ли е, не е ли изгодно. Нека първо финансовият министър да дойде и да обясни всичко подробно и отговори на всички въпроси“, настоя съпредседателят на коалицията Красимир Каракачанов.

Относно обвиненията на БСП, че искат отлагане на гласуването, защото искат да сключат сделка с ГЕРБ, той заяви: „Ние в ПФ нито се купуваме, нито се продаваме“.

„Ние не сме машини за гласуване, а мислим, разсъждаваме. Искаме да знаем за какво става дума. Сега трябва да се закърпи положението, но през следващите десет години пак ли ще е така, само със заеми“, коментира още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПФ паричен фонд не са никакви патриоти, а *** и вече се продадоха
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!
19
0
 
4
 
! Отговори
Чукча читател преди 9 години
Менда и Йорданова само Йордан Цонев може да ги задмине по наглост и безочие. За настоящия министър на финансите няма да коментирам, то се вижда ясно отстрани и с не въоръжено око.
18
0
 
10
 
! Отговори
Белкачанов преди 9 години
"Патриотите нито се купуват, нито се продават!" Каракачанче, утре, Петък, 20.02.2015 г, ще се разбере.Да не кажете "Да!" в един глас! Е, то ще бъде в името на България, де! То, в нейно име, милата, колко глупости правим от 25 г. насам!!!!Онзи, дето е написал "Народе????", ако се обърне в незнайния си гроб, свят ще му се завие от ПАТРИОТИ.
17
0
 
6
 
! Отговори
кк преди 9 години
"Според нея не е ясно защо от АБВ се обявиха против заема, след като в програма на партията е заложено вдигане на пенсиите и отпускане на коледни и великденски добавки." - става въпрос за Менда Стоянова.Ама, чекай, бе госпожа! За какви пенсии и коледни добавки говорим, *** како?Нали милионите щеше да се харчат за други работи, ***? Там, нящо за вънкашен дълг говорихте, едни сложни думи като рефинансиране...Ама, ни са оплитайте така, бе, управници!!!!
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На този *** не вярвам и една дума.
15
0
 
7
 
! Отговори
Kondor преди 9 години
Каракачанов, всички се продавате и купувате, нема вече балъци дето да ви верват, както и знаем, че всички в парламента сте си приятелчето, което ви прави всички еднакво отговорни за всичко случващо се тук! В частност, аз не виждам измамник, крадец и лъжец като теб какво прави в парламента, при положение, че прави това, което изброих най-добре!
14
2
 
9
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Колко взимаш, на час или на писание да пишеш тези глупости. На всички е ясно, че Буда, Тиквата, Доцента от Банкя и т.н. станал за посмешище на цяла България и Европа е най-корумпирания премиер натресъл се на най-бедния и ограбен народ в Европа. Имай малко срам!!!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой купува куха лейка, като теб, бе? *** ти, Каракачанов, си ужасно некомпетентен. Като не разбираш кой крив, кой прав, питай, бе! Питай, например, Муравей Радев. Ще ти го обясни с малко думи и дори ти ще го разбереш.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутрата е най-големия крадец в тая държава на него ли да ги дадем тия 16 милиарда? Помним първия му мандат.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не се продавате xайде да ви видим как ще гласувате. То само с прикадки не става.
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и да фалираме,но по добре лие троината, хунтата да го вземат заема от 16 милиярда и да го съсипят по обръчи от фирми Боико е прав сте отстъпим на други даго вземат,ако сте съгласни.Поне сме сигорни че Борисов няма да допусне разжиставането и кражби на средства.Разберете го за винаги че само ГЕРБ е истинският бетонирън пър на Българя към демокрацята свободата и оправянето на Родината ни няма друг път товае единственият.Начело със Министър Председателят Боико Методиев Борисов жив и по здрав дае амин.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тоя хубавец само с далавери се занимава ако не знаете
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквии патриоти сте бееее народаааа умираааааа
7
0
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Патриотите нито се купуват, нито се продават само подаръци приемат и то в зелено и в Швейцарски банки
6
1
 
9
 
! Отговори
Ел Коменданте преди 9 години
- Да се затворят всички джамии в села,където няма църкви.- Да се осигурят патрули и бързи ефективни присъди за крадци и биещи самотни възрастни хора- Да се даде право на хората да се защитават в дома си,а не първо да ги гръмнат пък после да отвърнеЕто няколко предложения , не само към патриотите,а към всички партии !
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето от вас пишещите вероятно не знаят историята на този лаф, така че ще ви го напиша. Словосъчетанието идва от Никарагуа и има следния оригинален текст: "Синовете на Сандино нито се купуват, нито се предават, нито се продават". Дори и в този лаф Каракачанов е плагиатствал. Този Паричен фонд досега няма нито една своя идея, нито едно предложение, което да идва родено от тях. Вземат всичко от платформите на другите партии и го изкарват като своя идея. Абсолютни ***.
4
1
 
16
 
! Отговори
Хр.Ботев преди 9 години
Патриот, душа си дава, но не своята а тази на Народа.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пффффф...
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
..Ние в ПФ нито се купуваме, нито се продавамеХа-ха-ха!Кои бе? Вие от ПФФФФФФ... ли бе?