Не се правят промени в Изборния кодекс в 12 без пет!

Като мине местният вот, от ГЕРБ ще мислят какво да се поправи
Обновена: 1 сеп 2015 13:48 | 19 авг 2015 13:20, Камелия Цветанова
16
 Не се правят промени в Изборния кодекс в 12 без пет!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ няма да подкрепи нито едно предложение за промяна на изборното законодателство, което се прави в момента в Народното събрание, отсече в Хасково заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който е и председател на националния предизборен щаб на ГЕРБ.

"Ние имаме принципи, които трябва да бъдат спазвани - не е нормално, когато предстои редовен национален избор, ти да променяш условията за участие в "12 без 5", коментира той, цитиран от БТА.

Според него има дефицити, които  ГЕРБ отчита в сегашния Изборен кодекс, но след приключване на вота за местна власт ще се направи правен анализ.

След обсъждане законодателството би могло да бъде променено за други национални избори, които са достатъчно отдалечени от датата на провеждането им, каза Цветанов.

Той представи кандидатите на ГЕРБ за кмет на общините в Хасковска област.

В Хасково партията издига кандидатурата на Добри Беливанов, който сега е областен управител. По думите на Цветан Цветанов според резултатите от социологически изследвания Беливанов получава обществена подкрепа от симпатизанти и членове на всички политически партии в района.

За нов мандат ще се състезават досегашните кметове на Димитровград, Ивайловград, Любимец и Сименовоград - Иво Димов, Диана Овчарова, Анастас Анастасов и Пейчо Стайков.

ГЕРБ издига свои кандидати в общините Харманли, Минерални бани, Стамболово и Тополовград - Мария Киркова, Петър Петров, Гочо Гогов и Васил Сяров. В община Маджарово партията ще подкрепи кандидатурата на досегашния независим кмет Милко Армутлиев.

Все още няма решение кой ще е кандидат-кмет в община Свиленград.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е творение на бог.Бог го е сътворил да оправи закона.Трудно ще вникнеш на идеализма от негова гледна точка.Отговаря на мойто аз.Аз съм.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г Цветанов,първо да си научи името си,цветница.Хванал един път не знае накъде е тръгнал.Първо не и политик ,не разбира от политика.Има се за най- умен от гербачиите.Говори за принсипи неговата молекула на ума е сложна.Не може да я раздроби и затова му трябва Плевнелиев математика да намери решение на ума на идеалите и на чесността.Честтния човек е винаги справетлив.
10
0
 
2
 
! Отговори
комундел преди 5 години
.. до 7 ( яростния борец против ползвателите на спа услуги) , комунделите не ползват благата на капитализма , може да кажеш , че са заграбили благата произведени по време на соца , но това е друго нещо , мм?!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересна работа, Карловският кмет за 25 хиляди ще му съдерат това, а Тотев за 60 МИЛИОНА, потупване в кабинета на шефа. Тотев знае как и на кого да смазва осите, а Карловеца ма кого по-първо да дава тези мизерни пари, за шефа ли, а за него?
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко не го изтрива тоя, защото сигурно го държи с нещо.
7
1
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Ти си единственият в тази ограбена и обезверена държава който не знае на кой *** казват Рапона. И, че Гергов е крадлива свиня знае цял народ. И хората около него. Но това не означава, че трябва да гледам с умиление и захлас безкрайно прости и неуки хора, лакоми за власт и пари, производни на БКП които унижожават един буден и умен народ. А Рапона, Тиквата, Тикваро, БУДА, футболиста-каратист народа нарича гражданина Бойко Методиев Борисов. Да го знаеш и да не ми се правиш на *** от 50 те.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арест за пловдивския кмет Иван Тотев? Изплуват скандални обществени поръчки за 60 млн. лв.Разследването стига до Брюксел. ГЕРБ рискува да се дискредитира, ако издигне пак спорния градоначалник
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напоследък Герб се опитва да реабилитира двете мръсни лица на партията - Дянков и Цветанов - с което си прави лоша услуга. Ако бе по-умен Борисов щеше да ги изтрие с гума завинаги. За него е от полза да гръмнат Цветанов, А Дянков да си стои накрая на света и да не се показва.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много ми е смешно когато избирателителите на Герб говорят за КОМУНИСТИ, а те са най-вече вътре в ГЕРБ.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 3 - защото е от Герб. Хора като Майкъл Капутстин, дон Цеци и генерал Кирилов влязоха в затвора, също и Мургина бе осъдена, обаче не бяха от Герб. Да Сте чули да съдят Стоян Тонев? няма и да чуете.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това лице е еманация на нашенската многовековна простотия. Гласувайте си за него да си го гледате в НС и да се наслаждавате на умен поглед и интелигентен изказ. То при *** имаше *** но този и Рапона избиха рибата. Искате си ги още, давайте, но кой после ще плаща пораженията които се равняват на национална катастрофа? Децата ви!!!
1
0
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Долу този търгаш!