Кралица Антоанета? Не, Тони ВИС-аджийката от Гаганица

Кандидат-кметица: От 40 г. съм с тази физиономия, знам – отблъсква
2 окт 2015 15:00, Анисия Иванова
35
Кралица Антоанета? Не, Тони ВИС-аджийката от Гаганица
Снимка: bTV

От 40 години съм с тази физиономия, която на много от хората не се харесва, но аз се чувствам добре, удобно се чувствам с нея, отделям половин час. Така обобщи външния си вид  кандидатът за кмет от БСП за монтанското село Гагaница Антоанета Лазарова.

Нейният предизборен плакат от дни обикаля социалната мрежа и предизвиква недоумение със странната си прическа. Лазарова обаче дори не е разбрала, че е станала звезда с косата си, защото в селото й интернет няма.

"Моята визия, това е моето лично време, сутрин за половин час", допълва тя пред bTV. До пенсия 66-годишната Антоанета работи в сферата на застраховането и туризма. В биографията си е записала, че е работила във "ВИС". В този период трябвало да ходи с охрана, но тя отказала.

Лазарова разказва за хобито си и за предизборната си кампания, за това как ще печели сърцата на съселяните си.

Преди 6 години се връща Гаганица и се занимава с музика. "Гордея се с фолклорна група "Златица", която носи името на нашата река, която минава през селото. Участвахме в Международния фестивал "Александър Македонски" в Скопие, където момичетата - така казвам аз на самодейките, които участват в групата; те са възрастни хора, но за мен са момичета, те са запазили бодрия си дух и се гордея си тях; но във фолклорния фестивал, исках да кажа, в Охрид, Македония, те разплакаха македонската публика", разказва тя.

Кандидатът на БСП е решена да печели избиратели не с визията, а със сърцето си.

Далеч е от мисълта, че визията на един човек може да влияе на хората. "По-скоро съм склонна да вярвам, че визията - специално моята визия - влияе неблагоприятно", признава си кандидат-кметицата.

Причината за това тя вижда в липсата на време, "защото хората в селата - може би от липса на време, може би от прекалено упорития труд, който са полагали - не са имали време да обърнат внимание на себе си".

"Визията за мен не е важна, важно е онова, което има вътре в човека, важно е неговото съдържание, неговото убеждение, неговият смисъл, който той влага в собствения си живот", е нейната теза.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 5 години
.......кукувица....
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от СеверозападаГрешно цитираш!Не е Мао,а Дън Сяо Пин!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкукали селски кметове
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иккххх
25
1
 
2
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Ха ха Календерска номер две.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОста тъжно.БКП-то съвсем го е втасало.Дано е за последно/
23
0
 
9
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааа.... преди 5 години
Що да не стане Кметица ,бе......ха,хааа,хааааааааааа..У Гаганица , я са останали 10-тина къщи с население ...я,не..!!!!!В с.Буковец-----СТАВАМ КМЕТ ОТ РАЗ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/....там са останали само 3-4-къщи с хора.../
22
2
 
5
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Голям кошер си е турила на главата , но важното е какво има под кошера и дали има и сърце , както казва дамата!
21
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
я, па СИКаджията Бойко стана кмет на София , и също е с партийна книжка от БКП.И прическата му да не е по убава?Какво и пречи и на тая комунистическа кокона кмет да стане?
20
4
 
10
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Много творческа визия, бре!? Салвадор Дали също е ескцентрик/особняк и и готин!
19
5
 
25
 
! Отговори
клюкарка преди 5 години
щом бсп е опряло до такива кандидати приказките са излишни
18
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на младите ли им подхожда да се обличат и държат ексцентрично.Всеки трябва да бъде верен на своята природа и да прави това ,което му е кеф.Достатъчно е да не вреди и пречи на другите.Но не всеки има куража и лудостта да го направи.Повечето робуваме на хорското мнение и на общоприетото.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако трябва да си правиш операция, питаш дали последния пациент на хирурга е жив. Ако дойде майстор да ти лепи плочки, питаш дали му стоят плочките от последното лепене и дали не са на криво. Ако ще летиш, гледаш пилота да не е с брада и ***...Ако избираш кмет какво гледаш - шоу!
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тотко и какъв е проблема ако работи по дибре от теб кандидатирай се и ти и се докажи никой не ти пречи
15
2
 
36
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 5 години
Не трябвало кмет пенсионер- ами като всички в селото са пенсионери, кой да е кмет/ Идете по селата, вместо да пишете тъпотии в нетя.
14
23
 
12
 
! Отговори
Чоп преди 5 години
Кмет на Карлуково трябва да е тоя избръмчал кукундрел! По-точно на лудницата. То какво ли може да се очаква от електората на БСП? Те всички са недомаслени ***.
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мадам Бътерфлай ;)
12
7
 
23
 
! Отговори
Тотко преди 5 години
Работя в Кметство в едно село ,сега двама от четиримата кандидати за кмет са пенсионери,като и двамата взимат тавана на пенсиите си .Ако ги изберат -пенсия +заплата =1500 лв. Честито.
11
9
 
29
 
! Отговори
тотко преди 5 години
Трябва със закон да бъде забранено заемането на изборни длъжности от хора получили право на пенсия за стаж и възраст.Пенсионера вече е дал своето на обществото и вместо да си получава пенсийката, той ще работи за нечие благо .......Хайде моля ви се .
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко пенсионери работят в администрациите не е истина! Всичко над пенсионата възраст трябва да отстъпи място на младите! Иначе за селата може, там работата е много зле, селския кмет трябва да е всичко, така, че когото си решат хората, но общините и другите администрации - стига пенсии и хора без образование!