Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
9
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Злобна, отмъстителна, мазна, злопаметна, кисела, незадоволена, нервна, без грам чувство за хумор, с прическа кошница, страдаща от начална фаза на параноична шизофрения, по известна, като госпожа Лъжа... - що е то?...
105
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бацеееее, Цецкоооо, Куневицееее, Десииииии Тъпо/то, къде сте бе? Защо се скрихте? Тези *** казват ли истината или лъжат? Те май предупредиха, че 320 милиона няма да получим за далавери. А Деси Интелекта рече, че това е манипулация. Оказа се, че не е. Писмото го има на English. Бацееее, да не би да са те разлюбили в Брюксел та ти пращат такива депеши? Ейййй, Караянчева къде е, тази оршица на демокрацията и честнотта? Хайде излезте и ги опровергайте. Ама никой не излиза. Значи е истина.
104
1
 
8
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Анониментака така той станишев примерно е професионален политик
103
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки не може да бие не само по ум, но и по красота лидерите на ГЕРБ - Борисов и Цветанов - Антонио Бандерас и Ален Делон!Само трябва да внимавам да не ги сънувам...
102
4
 
5
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Zlatenaнищо бе нали сега червените крату ни ти ги връщат
101
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГошоИ двамата са за оплюване,Гошо,момче лошо.И двамата!)
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Профани са тези, които нямат достатъчно образование, обща култура, политическа култура, очевиден недостиг на възпитание, неприлично поведение, уличен речник, неподходящ начин на общуване...Профани са първо, защото им липсват тези качества, второ, защото едни го осъзнават, но се натискат, а други - по ясни причини - не го осъзнават и се смятат за голямата работа.Профан е и всеки, който не работи по професията си. Това нещо се казва и калинка.Профан е и този, който си мисли, че знае всичко.
99
4
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Знаехте ли че Корнелия беше син депутат (жената Хамелеон)много лоши истории излизат на яве сега от началник на склад за палети сега председател на БСП много интересни статии излизат по другите преси но тук не пишат за нея нищо само оплюват Бойко Борисов
98
3
 
7
 
! Отговори
мелиунерка преди 7 години
Нинова,имаш ли парички? Аз нямам-зеро.
97
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фондове се спират и по разни неизпълними искания. Щастливи кокоши в златни кафези, весели козелчета и подобни демагогии.
96
6
 
10
 
! Отговори
Ех лъжа преди 7 години
По време на проверката е отговарял сегашния служебен министър и началника му на кабинета. Червени ку``енски номера.
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите,дадени от еврофондове за наука и образование трябва и да се върнат от взелите ги. Напълниха си гушите за абсурдни и ненужни " проекти"!
94
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде са парите ли ? ми дадохме ги на Руснаците
93
12
 
12
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Фондове се спират за некадърно управление и злоупотреби !!! Нинова е права !!! И не го казва само тя ! Ние също го знаем !Борисов се оака, !!!!
92
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се учудваме, че ЕНП играят опасна игра. спират си и си пускат фондовее както си искат. Вие мислите, че на един Орешарски, Орбан или Мари льо Пен ще дават пари ?! На тия ''популисти'' ?
91
9
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Много противна и антипатична жена ,а като отвори уста е като змия ,досега нищо смислено не е казала ,само за кражби ,лъжи и далавери говори ,като ку-ва за колежките от магистрала......
90
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Сайтът е бъкан от червени ***. Пишете минуси,че да ви преброим"...--------------------------------------------------------Аз ги броих онзи ден, когато ги публикуваха в "Бивол"... - отне ми близо половин час...
89
1
 
1
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До до 113и как тогава вдяна кои са профаните
88
1
 
1
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До До Стоминама това май не ти пречи да го предвиждаш
87
1
 
3
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До анонименхайде бе и после видиш ли пак по негова вина ги пуснаха