Местан към Радев: Срамувам се от вас, г-н президент!

Монополът на ДПС е абсолютно разбит, обяви лидерът на ДОСТ
6 апр 2017 19:56,
123
Местан към Радев: Срамувам се от вас, г-н президент!
Снимка: архив Булфото

"Срамувам се вместо Вас, г-н Президент! За съжаление, няма как да подам оставката Ви вместо Вас, г-н Радев".

Това обяви лидерът на ДОСТ Лютви Местан в коментар на поисканата от служебното правителство забрана за гласуване от чужбина.

Проектът първо бе пуснат за обсъждане от правосъдното министерство, а после оттеглен. Заради скандала бе уволнен служител на ведомството, който пък прехвърли вината към правните съветници на президента Румен Радев.

Според Местан целта на промените е да се спре ДОСТ. Той нарече измененията противоконституционни и минаващи под мотото "Да спрем злото ДОСТ" лишавали над един милион български граждани в чужбина от право на глас.

"Това преминава всякакви граници и е абсолютно основание за импийчмънт", обяви Местан.

"Отнетият вот е отнета духовна връзка с Родината, равносилно на отнето гражданство. Това е последното нещо, което приляга на обединителя на нацията", допълва той.

Местан отправя остри реплики към критиците на ДОСТ. Според него крайното отрицание на партията му било признание за силата на 6-месечната формация.

"Монополът на удобното ДПС е безвъзвратно разбит. Прокремълските сили в България са на път да загубят най-ценния си политически капитал, който години наред разделяше българската нация и осигуряваше управление на тяхното БСП", категоричен е той.

Според него критиките към партията му идвали и от страха, че тя е откровено натовска и европейска.

Местан прогнозира, че агресията срещу ДОСТ ще продължи.

"Удобни наемници с академически звания всяка сутрин ще бълват лъжи, че в Кърджали имами агитират за ислямистката партия ДОСТ, без някой, в т.ч. и службите, да е в състояние да приведе дори един пример за подобно нещо.  ДОСТ ще е виновна и за юлската жега, и за есенния дъжд. Защо? За да се оправдае политическата перверзия – Кабинет с фашистко участие. Но и това няма да спре ДОСТ", отсича Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
дост преди 7 години
тука някои си мислят че дост е местан.не .дост сме смазаните от дпс български турци .които няма повече да траят това робство.няма радев няма доган ..нищо не може да ни спре.борихме се с живков и го свалихме.и доган ще го свалим от там където го сложихме.стига сте врякали срещу дост .доганови агентски ***......ДА ЖИВЕЕ ДОСТ .ДОЛУ ДПС ДС МАФИЯТА....
77
1
 
0
 
! Отговори
Красимир Николов преди 7 години
Г-Местан, продажниците не могат да се срамуват, могат само да се продават.Дори успешно......Иншаллах!
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местание, ГЕРБ си осигориха подкрепата на ДПС , вече не играеш !!! и скоро историята ще те остави в миналото.
75
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Местан се срамува от някого, то онзи "някого" ми става веднага адски симпатичен!
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще ни занимават с това продължение на гърба надолу?
73
1
 
7
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До браво на МЕСТАН - живот и здраве, самите турци в България не го дишат, този патологичен лъжец, страхливец и предател. Сега, след това "изявление" няма ли да изтича до турското посолство, така, за сигурност? Как един козел, който стоеше години наред начело на ДПС и беше соло-та-шак на Доган, успя да Ви промие мозъците? Точно това лъжливо човече, изпълнено със злобица и слугуващо на Ердоган, да не се изказва. И мен ме е срам от него, но за съжаление продажния съд му разреши и "партия".
72
1
 
15
 
! Отговори
ядосан преди 7 години
И аз се срамувам от Вас , г-н Местан! Всъщност Вие не заслужавате обръщението господин, защото Вие не сте такъв , а жалко същество, повярвало си, че е някакъв фактор!!! Направете нещо свястно и достойно - напуснете България и ни освободете от присъствието си!!!
71
1
 
10
 
! Отговори
Васил преди 7 години
Лицето обединило в себе си диагнозите,паталогичен лъжец ,паталогичен страхливец ,паталогичен предател ,паталогичен *** и всичката позната на човечеството патология да не дава акъл.
70
3
 
15
 
! Отговори
Диана Герова преди 7 години
СРАМУВАМ се от Вас г-н Местан. Защо не си гледате старините и не оставите политиката на по-спокойни и разумни хора. Вие не сте от тях. Отидете си на село, купете си 5 патки, 4 кокошки, 3 овце и си гледайте спокойствието. От време на време посещавайте психиатъра си за изписване на нови и по-силни лекарства. Вземете си и едно прасенце. Животът Ви ще е лек и спокоен.
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой докара тази партия в живота ни и кому беше необходимо това.Партия-хранилка наред с тази на Марешки.
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И мен ме е срам ама от всички ВИ - "берачи"! Добре е че повечето индивиди от народа са прилично прости! Това Ви спасява вече близо 30 години!
67
2
 
38
 
! Отговори
PILOT преди 7 години
Основния проблем е кой му разреши на този да си регистрира партията и защо след всички тези нарушения не е забранена !!!
66
3
 
27
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До браво на МЕСТАНЗащо да гласувам за ДОСТ бе джанъм?Дай поне един разумен аргумент,за да ме убедиш да гласувам за тази партийка.Дай поне едно доказателство,че през целия си съзнателен живот лидера на тази партийка е вършил нещо друго освен предателства.Предавал е дори и свойте.И сега го прави,независимо дали е съзнателни или подсъзнателно,като навик например.Но факта си е факт и миналото му не може да бъде заличено и сега да се изтъква като репресиран.Ами непочтено е да се правиш сам на жертва
65
4
 
36
 
! Отговори
педрас преди 7 години
Право на глас да имат само българите които си плащат данъците в България, а не тези които пълнят хазната на друга държава да решават как ще живеят хората които крепят Родината с труда си
64
8
 
32
 
! Отговори
Шипка преди 7 години
Лютви Местан е сепаратист-терорист и да се маха,докато не е пребит с камъни!
63
47
 
9
 
! Отговори
браво на МЕСТАН преди 7 години
Смело напред МЕСТАН Ефенди,народа е с тебе и с ДОСТ,живот и здраве на следващите предсрочни избори ДОСТ ще е в парламента....успех на Местан и ДОСТ
62
10
 
24
 
! Отговори
!! преди 7 години
никога няма да допуснем партията на ислямистите ДОСТ в българския парламент и 100 пъти да се явите на избори, 100 пъти ще ви изритаме на ***,както го направихме преди 10 дни ще ви изхвърлим не само от политиката, но и от България
61
1
 
15
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 72Абе кафалъ кюпек,ти къорав ли си,да видиш резултатите от изборите и за Президент и за Парламент,кой колко чини сред избирателите и каква тежест има сега? Глас Народен, глас Божи,е рекъл народа.А ти какво си мислиш никой не го интересува вече,защото изборите минаха отдавна.И да плачеш и да риташ, късно е чадо, мандалото лопна.И не се сърди за циничният отговор,Каквото почукало,това се обадило.И не забравяй старата мъдрост,че каквато беля сам си сториш,никой друг не може да ти стори
60
4
 
33
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Като не му харесва на г-н Местан България, да вземе да се откаже от българското си гражданство и да ходи в една съседна държава да си говори майчиния си език и да гласува за своя благодетел колкото си иска. С този език на омразата и отрицание на всички български институции и закони е за затвора.
59
4
 
25
 
! Отговори
Аноном преди 7 години
Тоя *** не си ли взе урока?Защо лъже,че не получава помощ от турция.Вярно е и че има имиами изпратени от турция които агитираха активно за дост.Е сега ще му спрат кранчето с парите и това го тормози по вече