Той я гледал, дебнел... на митинги, но Нинова не ще НСО заради Кемил

Не била застрашена, но при нужда ще си наеме частни гардове
115
Той я гледал, дебнел... на митинги, но Нинова не ще НСО заради Кемил
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Въпреки че в петък получи SMS-си със смъртни зпалахи, а авторът им беше пуснат от ареста, след като беше задържан, соцлидерката Корнелия Нинова не иска да й бъда назначена охрана от НСО.

Още по темата

"Не се чувствам застрашена и няма да имам охрана. Не може данъците на хората на отиват за моята охрана", отсече тя пред пред "24 часа".

"Ако почувствам заплахи, ще си наема частна охрана", категорична бе Нинова.

Попитана дали се чувства застрашена, след като човекът, отправял заплахите, я е следвал и на живо и гледал от първия ред на митинг, Нинова обясни, че няма такива наблюдения, а това е информация на службите.

По случая бе задържан и пуснат Кемил Рамадан от Пазарджишко. Освен Нинова, той е заплашвал и президента Румен Радев.

МВР шефът Валентин Радев обясни, че по случая няма данни за подготвяно престъпление, поради което прокуратурата не е уведомявана.

Рамадан е подписал предупредителен протокол, след като е бил арестуван и след това е пуснат от ареста.

Той е арестуван след операция на ДАНС и МВР на паркинга пред Халите, на метри от джамията в центъра на София в петък на обяд.

Признал си, че многократно звънял на Нинова и понеже тя не му отговаряла, решил да я накаже. Следвал я навсякъде в последния месец. Бил зад нея по време на посещението ѝ в Ловеч, във Враца бил срещу нея и я гледал директно.

Службите установили, че той изобщо не е с нарушена психика. Кемил Ахмед Рамадан, който е син на имама на Костандово, е учил в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. На 42 г. е и изповядва радикален ислям. Бил е кандидат за президент от партия Балканска демократична лига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо радикалните ислямисти заплашват Нинова,а не закачат Бойко.
57
2
 
25
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 6 години
Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/-Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси
56
15
 
13
 
! Отговори
ДО Циник преди 6 години
Е,какво да се прави,природа.Корнелия няма милото личице на Цецка Цачева,изящното дуппе на Искра Фидосова и изкусителните бедра на Лилето Павлова,както и интелекта на Деса от Дулово.Вие гербаджиите затова сте с изтънчен вкус.
55
3
 
22
 
! Отговори
Бешавов преди 6 години
Другарко Нинова, отде пари за частна охрана? Нивите на село ли ще продадеш?
54
3
 
5
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Предния ми коментар е за комсомолеца с 57
53
4
 
17
 
! Отговори
Циник до 58 преди 6 години
Пази боже! Санинова не е жена - лукава машина за пари!И стадото и пасе от ръката - за 2 - 3 сладки приказки...дето *** ги въртят от 44 насам.Таа на самотен остров - ще я карам да чисти скалите от водорасли!За друго не става!
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати и Рекламата,а защо няма и покана да се разбере с Борисов ,като мъже!
51
12
 
9
 
! Отговори
Чекарев преди 6 години
Най-домратичната страна на света е БГ. Може да издрусаш крушата пред парламента и даже няма да те накарат да си почистиш - пълна свобода. Да живее цар Тиква!
50
0
 
1
 
! Отговори
Циник до 53 преди 6 години
И ти нещо си искал да кажеш...ама си се омазал!Коментар 44!!
49
2
 
13
 
! Отговори
до до 38 преди 6 години
Абе то и два-три прозореца и малко стиропор не струват 17 500 лева,ама от ГЕРБ толкова изчислиха,че струва"санирането"на един апартамент.Та така и с бронираните Аудита.Не знам колко струва бройката,но държавата плати по около 3 милиона за автомобил.Като със сегашните нови коли на МВР.Те струват по 38 000 лева,а на нас,баламите,казаха че са по 90 000 лева.
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямист люби виден социалист! Това трябваше да е заглавието.
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'ъв да е? Пак изчаткал ислямист. Има ли нормални между тия ? На кривата ракета, Вселената и пречи
46
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Не мога да повярвам кое прави повече впечатление на обществото,ако вземем коментарите тук за представителна извадка.Значи мишоците не се чудят защо един потенциален терорист е на свобода а се чудят била ли госпожата на среща с бай.. Или бай незнам си кой си? И щяла ли да харчи държавни пари за охрана?*** народ, слаба държава.Ами нали със тази пасивност точно европейците предизвикват атентати! И ние ли така бе мишоци?
45
4
 
2
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Долу ръцете от другарката Нинова инак ще си имате работа с мен! И изобщо няма да ви хареса.
44
7
 
10
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Давай ***....червендалестата ..текезесарска глутница е плътно след теб!Крачка напред - 2 назад - важното е да набъбват сметките!Ролс-Ройс за теб - Ферари за синчето!А червените пенсионери - да разделят киселото мляко на 3 (закуска, обяд, и вечеря), и да броят филиите типов!
43
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Другаря Борисов -сланинов,другарката Павлова -сланиновадругарката Цачева -***.Енергийната министърка -***,Каракачанов -сланинов.Визията на Нинова е хиляди пъти по добра от другите "сланинови" -така мисля,а това че някой си си ги харесва -негов проблем -те са от старите комунистически сланинковци -качествени отгледани вече от няколко поколения сланинковци,не са като Нинова -сега започва през демокрацията значи не е комунистическа сланина като онези.
42
1
 
16
 
! Отговори
Дуло преди 6 години
Радикален ислямист, учил в Саудитска Арабия! Ами защо не го ликвидирахте тихомълком, а чакате да убие невинни хора?!
41
0
 
22
 
! Отговори
111 преди 6 години
'"...учил в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. На 42 г. е и изповядва радикален ислям". УЖАС!!! Всякакви луди си бродят свободно! За затвора си е!
40
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай,Корнелия!Другия път нито гласуващите под строй за ГЕРБ 350 000 държавни служители,нито същият брой купени роми в следобедните часове ще ти отнемат победата.Преднината ти над мутрата Борисов и неговата шайка ще е смазваща.Сега спокойно отстъпи крачка назад,та наесен или напролет да направиш две напред.
39
0
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
И още...."родният ни алаходупец" заразлика от арабските си колеги - ако не друго - не се е "наточил" на невинни!!А Мурксул кога?За един приятел питам