И Радев с поздрав към мюсюлманите за Рамазан байрам

"Най-силното послание за единство са споделените празници"
44
 И Радев с поздрав към мюсюлманите за Рамазан байрам
Снимка: архив "Булфото"

Президентът Румен Радев поздрави мюсюлманите по случай празника Рамазан байрам.

Той им пожела здраве, успехи и благополучие.

Още по темата

"По традиция на много места в България празниците на религиозните общности са споделени и това е най-силното послание за единството на българското общество“, пише той, цитиран от прессекретариата на държавния глава.

"Чрез протегнатата ръка към ближния и чрез нашата съпричастност с радостта и болката на съседа ще постигнем и общата си цел за мир и добруване на България“, допълни той.

По-рано поздрав до българските мюсюлмани отправиха и премиерът Бойко Борисов и председателят на парламента Димитър Главчев.
 


44
Още от
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Хихихи
Глууупости пишеш! Бил съм сред българо-мохамедани в Смолянско! Чудесни хора! Знам
за едновременно празнуване на мюсюлмански и християнски празници в Шумен. Сигурно и на други места хората са си хора и живеят заедно! Не забравяйте, че у нас има и къзълбаши!
24
4
 
4
 
! Отговори
Parisien преди 11 месеца
До "Аман" - извинявай ама те и хората с ислямска вяра са НОРМАЛНИ,защо ти като си християнин си мислиш,че си нормален пък и съдейки по коментара ти дали обаче не си прост?!
23
5
 
6
 
! Отговори
Аман! преди 11 месеца
И как точно ни касаят нас, НОРМАЛНИТЕ ХОРА ислямските празници от рода на Рамадана?!
22
6
 
2
 
! Отговори
Иван преди 11 месеца
Поздравявам нашите бивши и бъдещи поробители с празника на ислямския поробител!
21
3
 
1
 
! Отговори
Внимателно преди 11 месеца
Установява се телепатична полу звукова връзка ползват се щамове з а почистване на комуникациите и МОхамед/ който е бил млад доцент в престижен лингвистичен център за обслужване на важни преродени в региона преди ада бъде наказан за прераждане като човек/ /обезпечава приемането на умно написани коран. Последните сури обаче са декодирани от черна вражеска станция чрез паразити в дебело черво.
20
1
 
0
 
! Отговори
Спомени преди 11 месеца
нА юг от Византия се търсят решения за блокиране на проникващи врагове в услоията на тежко повредена биосферна охрана от минали нашествия превърнала огромни цъфтящи региони в пустини и полу пустини.Прероден временно на земята МОхамед изпада в Клинична смърт .Явява се и докладва че е отбил стажа си като човек и вече може да отиде на почивка зад ПЛутон.Екип проверява доклада и се налага МОхамед да се върне обратно в тялото..
19
2
 
1
 
! Отговори
Перун преди 11 месеца
СЛед жестока вражеска инвазия довела до над 100 000 000 убити от black dead по времето на Юстиниан се обезлюдяват огромни региони. На невидимия фронт се провеждат заседания след заседания с цел създаване на жестоки бариери пред нашествениците и проникващите след тях жестоки черни масови убиици..
МЕстят се цели племенни групи на север се оформят поселения от много трудолюбиви почтенни и нерелигиозни за щастие славянски общини.НА тях се е разчитало да укрепят биосферната охрана
18
6
 
4
 
! Отговори
И.Илиев преди 11 месеца
Имам въпрос?Някой знаели че на днешния ден руските войски преминават Дунава до град Свищов и той е първият освободен град....май не!!!!А за байряма всички знаят.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хайде и този се нареди до Рапона с поздравления. Ние сме Христивнска държава и такава ще бъдем. Тия зад::ици муслиманите не са толерантни, главите са им циментирани, че са върха на света. Те не признават другите религии, гадни и агресивни са. Колко народ избиха в Европа сами знаете. И ако не смачкаме на змията главата ще продължават да наглеят. Да си празнуват в Афганистан и там да си ходят. Хората се организират и сами ще покажат на брадатковците, че тази религия в отврат.
16
2
 
5
 
! Отговори
БГ преди 11 месеца
Мазнете се още на ***, смотаняци!
15
6
 
13
 
! Отговори
ponti преди 11 месеца
Не си спомням някой мюфтия или говорител на мюфтийството (или турския президен или МП) да се покаже по телевизията и да пожелае на Християните за Великден или Рождество. При положение, че България е Християнска държава и те са малцинство, не виждам НИКАКВА причина да излиза Президента и МП да ги поздравява за религиозния им празник. Още повече, че религията им напоследък е доста...компроментирана меко казано.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само някои професии са забранени за жени , физик , машинни и ел.инженери..
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само Шиитите създават лидери и имат технически прогрес..

Сунитите са още във феодализма , шейхове , халифи.. аги..
12
3
 
15
 
! Отговори
Кочериново преди 11 месеца
Няма нормален човек на света, който да не е проумял, че исляма е АБСОЛЮТНО НЕСЪВМЕСТИМ с нашата цивилизация? Докога политиците жалки ще се кланят на арабското божество на лунния култ? Кому е нужно това двуличие? Не осъзнават ли, че се заиграват със Сатаната? С какво ще поздравява Радев мохамеданите послучай Рамадана? Може би с това, че от началото му в негова чест извършиха над 30 акта на насилие над 'неверниците' в Англия, Германия, Австрия, Египет, Филипините, САЩ и т.н. а над 1200 души умряха
11
5
 
13
 
! Отговори
Муктада Радев преди 11 месеца
Ашколсун, президент ефенди! Пръв приятел на Исляма и Мохамед си! Може и официално да приемеш исляма, за да може не само по празници да си ходиш в джамии!
10
5
 
9
 
! Отговори
коментор преди 11 месеца
Докато се водите по модела разделяй и владей, печелившата страна винаги ще бъдат политиците. Може би на голяма част от вас ви трябва да спрете да пиете ракия и да погледнете над нещата малко трезво. Света се е насочил от много мулти-културализмът и искате или не това са са фактите. Вие по света не сте ли ходили? Стария модел на мислене води само до войни и страдания за хората. Ако искаме да станем космически хора един ден, трябва да работим заедно и да не се избиваме и мразим, правим ли го - к0р
9
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Българите са били винаги тук 100 хиляди години от преди всякакви религии да възникнат. Мразя аврамистичните религии, защото те мразят мен за това че ги отричам. В това число християнство и ислям.
8
8
 
18
 
! Отговори
коментор преди 11 месеца
Живеем в голяма Вселена. Много хора в България са тесно-гърди и не могат да приемат факта, че освен българи тук живеят и други хора от векове съвместно с нас, и това не са само мюсюлманите. Може би не помните историята си и не знаете че тук е имало траки имало е славяни и още какви ли не хора през вековете. Живейте с любов към живота като цяло не мразете и ще бъдете много по щастливи, Жалко е че днес българина се е вкопчил в миналото си без да може да погледне на пред. Четете учете и ще бъде те.
7
6
 
6
 
! Отговори
асд преди 11 месеца
Разбирам да има някакъв дълбок смисъл в това постене, но то е просто ей така заради религиозната догма и индоктриниране. Вместо това се крие какво реално се проповядва. Всичко свързано с пророка мохамед трябва да се обсъди публично.
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
размазан