Борисов и ОмбудсМая си стиснаха ръцете срещу монополите

Законопроектите на омбудсмана - приоритет, обещал премиерът
12
Борисов и ОмбудсМая си стиснаха ръцете срещу монополите
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов е дал пълната си подкрепа за законопроектите, внесени от омбудсмана Мая Манолова в Народното събрание, чиято цел е да се прекрати т. нар. "модерно робство" и да се ограничат правомощията на частните съдебни изпълнители.

Още по темата
На среща в Министерския съвет двамата се обединиха около необходимостта от допълнителни законодателни мерки за защита на трудовите и социалните права на работещите, както и на равнопоставеност на гражданите спрямо частните съдебни изпълнители, банките и монополите в гражданския процес. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът е уверил омбудсмана, че ще ангажира изцяло парламентарната група на ПП ГЕРБ в процеса на приемане на внесените от нея законопроекти, ще настоява те да бъдат разглеждани приоритетно от народните представители и да бъдат окончателно приети до края на м. септември т. г.

Мая Манолова е оценила като адекватна и навременна предприетата от премиера Борисов и от правителството реформа за цялостна промяна на отношението на администрацията към гражданите и бизнеса.

Тя е изразила готовност да подпомага този процес, според правомощията на институцията на омбудсмана, за да се прекрати унижението, на което биват подлагани гражданите, когато търсят административни услуги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Нищо няма да се получи-ще продължат да ни обират ,а тия ще продължат да симулират дейност...
6
1
 
8
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Смях! Още помня как веднъж се изцепи: "От утре отнемаме лицензите на ер дружества. Артист и половина!
5
2
 
14
 
! Отговори
да преди 6 години
До АнонименТоплофикация Сф.е спонсор на ГЕРБ в София,не очаквайте справедливост скоро....
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ПОЧНАТ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ....ЩЕ Е, А *** НАДАЛИ
3
1
 
14
 
! Отговори
сега преди 6 години
Чудесна новина но дали ЧСИ който печелят от грабежа на хората ще стоят без да предприемат действия те разполагат с много пари и сега ще почне едно подкупване в парламента.....
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви сте лицемери всички направо ми се драйфа от вас политиците.
1
1
 
10
 
! Отговори
Честен преди 6 години
Честно, не съм очаквал такава искреност от Яне Янев!Потресаващо, Яне Янев охарактеризира Бойко Методиев Борисов като:" Бойко Борисов Убиец Български Премиер "П.П.За НЕ вярващите - под същото определение в youtube!УВЕРЕТЕ СЕ!