Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
0
 
! Отговори
Христо Димитров преди 5 години
Цецо никойне ви е виновен че номиниране закандидат Цецка Цачева за прецидент която енапълно неизбераема ивиесамисе отказахте от президентският пост Президентът критикува всичкипартии през времето на прехода които са управлявали
222
0
 
1
 
! Отговори
PILOT до ЕЛИ преди 5 години
Евала за всичко си абсолютно права с едан дума искаме си държава , а не олигарси сраснали се със шепа политици . Аз бих добавил да се въведе вето върху продължаващата престъпна приватизация и концесиониране пример Аерогара София . Всяко едно кацане е около 2-3000 евро и ББ го е приготвил и него както всичко друго !!!
221
0
 
2
 
! Отговори
PILOT преди 5 години
Този когато се изказва искренно му се възхищавам , защото с ку.хата си черупка си няма на представа колко бързо сваля рейтинга на бащицата си !
220
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Каква е тази администрация, откраднаха ни колата, ходим, пишем и т.н., след 2 год. съобщение, че не сме платили данъци в Общината, оказа се, м/у МВР и Общините няма връзка, в 21.Какво е това презастрояване в С-я? А на морето, а имотите до Искър и неспазването на санитарната зона, това е потресаващо, отпадни продукти в питейна вода.СТРАШНО, яхт клуб, Камелот - рекламата им "насладете се на брега на яз. Искър"-до водата.Който им е дал РАЗРЕШЕНИЕ - ЗАТВОР ДОЖИВОТЦяла БГ трябваше да се вдигне.
219
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Какви са тези 500 милиона в повече отпуснати за Здравеопазване.Как преди 89 г., с 4 милиарда по-малко са били лекувани 9 милиона население, а сега 7 мил. двойно повече и некачествПремахване на звено лични лекари,направления, търговс.дрМногопрофилни болници, на едно място всички изследвания, а не да пълним джобовете на частни лаборатории. Държавни аптеки - скъпи лекарства се купуват лично от пациентите.Вчера си купувам добавка - в една аптека 24 лв, в друга 18 - какви са тези печалби с 33%?
218
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Козлудуй и ТЕЦ2 да участват сто процента в сметките ни.Фото, перки на свободният пазар да се конкурират и да продават ток на рОботодателите.-2 милиарда излишък. Веднага довършване на Многопрофилната педиатрия в С-я, започната от Чирков и др. и финансиране на апаратура - 500 мил..-Водна инфраструктура трябват им 12 милиарда - 30 г. са кърпели. от тази година 500 мил. за подновяване и изграждане на читави съоръжения, влизат язовири и т.н.-Канализации - 500 мл.в 21 в., хората нямат канализации
217
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Не, нямам визия. Но фактът, че след 2013 няма протести в БГ, освен на майките с "деликатни деца" за какво ви говори? За щастие и просперитет. За какво трябва да протестират мъжете в БГ?- изчистване на мъртви души изб. списъци-не си живял 6 мес. в БГ, не гласуваш-нямаш средно, не гласуваш-помощи само за едно дете-банкери в затвора за неправомерни кредити и преднамерен фалит-държавата да не финансира частни болници.-лекар на държавна, да няма право да е частник, вкл. роднини и близките му
216
0
 
0
 
! Отговори
anunak преди 5 години
MAHAI SE ***
215
0
 
2
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Стахххххх
214
8
 
2
 
! Отговори
Cantstumpthetrump преди 5 години
Радев без БСП е като Цветанов без ББ!
213
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ада да гориш!
212
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.физкултурник,началника ти,колко пъти е идвал в Народното събрание,а Г-н Президента,не иска да ви гледа "красивите" ви мутри.
211
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Страната ни е най хубавото място в ЕвропаХахаЦецо ко вземаш бе пич.Много е яко.И аз искам
210
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 5 години
Цветанов е за освидетелстване, герберастите се тресът от страх заради Президента, сам той, макар и лишен от реална власт, ги кара сами да си приказват...
209
9
 
7
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Борисов назначи Радев за президент с малоумната кандидатура на Цачева.
208
4
 
21
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Радев е пряко избран с мнозинство от народа, а това кауноподобно недоразумение никой не го е избирал
207
23
 
4
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
206
3
 
25
 
! Отговори
месара преди 5 години
Предсмъртни напъни на гербавата шайка. Радвай се народе, тези скоро ще си идат, но избирай разумно, да не дойдат пак същите
205
1
 
8
 
! Отговори
И пак до Ели преди 5 години
Ели, ти от кой народ си, че ни призоваваш да ти обадим ние като народ какво мислим?
204
0
 
6
 
! Отговори
До Ели преди 5 години
Ели, ти омаш ли визия за бъдещето на управлението? В качеството си на каква ще поставяш на вниманието на герб нашите виждания?Благодаря.