Нинова с делегация в Лисабон, дава рамо на Станишев

Очаква се той да бъде преизбран за шеф на ПЕС
Обновена: 2 дек 2018 22:09 | 2 дек 2018 21:34, Анисия Иванова
38
Нинова с делегация в Лисабон, дава рамо на Станишев
Архив: Булфото

Тежка делегация изпраща БСП на конгреса на ПЕС, на който се очаква Сергей Станишев да бъде преизбран за президент. Висшият форум на европейските социалисти ще се събере в Лисабон в края на седмицата.

Делегацията на БСП ще води лично соцлидерката Корнелия Нинова, пише "24 часа". Това е знак към Станишев, коментираха запознати. Нинова и лидера на ПЕС бяха в много обтегнати отношения покрай Истанбулската конвенция, има напрежение и във връзка с подредбата на бъдещата лява листа за евроизборите догодина. Затова и до последно не бе сигурно дали соцлидерката ще отиде на конгреса за преизбирането на Станишев.

Заедно с Нинова в Лисабон ще са и двамата й заместници Кирил Добрев и Деница Златева, която е и зам.-шеф на Обединението на жените социалистки. В делегацията са лидерът на младежите Николай Бериевски и членовете на Изпълнителното бюро Вяра Емилова и Атанас Зафиров.

Очаква се Нинова да направи изказване в панела за социално-икономически политики.

За Лисабон ще пътува и група млади активисти, които ще се включат в съпътстващите конгреса събития на ПЕС, като обучението за предизборни кампании.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Факт: Няма полза от нея? Иска им се на гербаджиите да е така, но не спират да я о'плюват. Защо ли? Май все ги настъпва по мазола.
27
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Браво на Нинова! За нея винаги е нормално и трудно да взема грешните решения! Тя е като ***, има я, но няма полза от нея.
26
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Корнелия Нинова показа, че (например за Истанбулската конвенция) БСП може да защитава позиция, различна от тази на ПЕС и лично на Сергей Станишев. Но когато става дума за избора на председател на ПЕС все пак е добре да го подкрепи. Все пак друг наш кандидат няма.
25
0
 
8
 
! Отговори
Георги Пролетарски преди 5 години
Нинова ще посети ли "къщичката" на Станишев за 100 млн. евро на брега на Женевското езеро, за да види как "скромно" живеят "защитниците" на трудовите хора ?
24
1
 
3
 
! Отговори
татул преди 5 години
Е как ще му бутне едно рамо.Ще е нужнода се бръкне по надълбоко в джеба.След това ще ги избие,я хъб,я с Белене,или,кой знае каква делаверка.Имамусещането за медийно ходеща жена.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера латвийска депутатка внесла предложение в Европарламента за оттегляне от договора за сътрудничество с Русия и замразяване на дипломатическите отношения. Доста обширно отразено в руската преса. Да видим Модерния Ляв и неговата партия как ще гласуват.
22
1
 
3
 
! Отговори
БСП forever преди 5 години
Говори се,че за да се стоплят хептен отношенията им,са му взели автоматична самое....а с *** (изпробвана вече от младите социалисти),зер тамошните страпони му дошли до гушата(буквално)и имал нужда от нещо специално.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей на тоз Станишев много му върви - с диплома за значението на униформата в бойният дух на съветската армия, без ден трудов стаж - мин. председател на България, евро депутат, сега и шеф на ПЕС. Колкото повече БСП издига такива толкова повече пада надолу.
20
3
 
14
 
! Отговори
византия преди 5 години
Навремето Станишеф я изхвърли от правителството заради аферата с Вальо Топлото.Сега каката му дава рамо. Безпринципна ****етина. Ама и Станишеф не се свени да приеме жеста.
19
2
 
11
 
! Отговори
Меринджей преди 5 години
Ама како,на кого ни оставяш *** како!?
18
1
 
10
 
! Отговори
K.Коцев преди 5 години
Не-е-е,дами и господа ,Нинова отива при Стани-Шеф,за да го моли да я подкрепи и да не й се пречи в стремежа към яхване на България и останалия тук народ,че,откъде да знае човек,може да се наложи и на него да му се помогне,нали така ?Тя тази не прави нищо без сметка !Явно е замислила не една и две гяволии...
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая терористка защо я пускат в Европа? Да отива на инструктаж при нейните хора в Масква Решетников и Путин.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО ПИТАТ ДРОГАРКА ИМПЕКСОВА КАК ТАКА ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017Г.- ТЯ КАКВО ЛИ ЩЕ ОТГОВОРИ, АКО ПИТАТ КИРИЛЧО ДОБРЕВ КАТО КАК ТАКА СЕ ПРЕНАСЯ НЕДЕКЛАРИРАНА ВАЛУТА ПРЕЗ ГРАНИЦА ДЪЛ ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ- И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАСИ КАТО КАК ОВЛАДЯХА ИКОНОМИКАТА НА БГ.....
15
1
 
15
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Koi plashta? Naroda...razbira se.
14
10
 
33
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Много странно защо г-жа Нинова я пишете в раздел "Политика",раздел"Развлечение","Циркови артисти",много повече би подхождало на нейното поведение?!
13
16
 
10
 
! Отговори
краставичара преди 5 години
До месараБоко и е отстъпил служебното самолетче.Един ден няма да лети,а ше фърчи.
12
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова отива при Станишката да се разберът като Мъже.
11
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по-далече, толкова по-добре.
10
9
 
30
 
! Отговори
нн преди 5 години
Как няма да е там? Кой плаща на БСП, ние данъкоплатците, левче по левче, кефче за БСП. Оставете ги без субсидии и ще видите колко ще издържат, на първата година и фалира партията им. Така е с всичките партии докопали се до власта.
9
11
 
32
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...