Депутат от Патриотите: Никой не е спирал работата на парламента

Подобни мерки има и в други страни, посочи Борис Ячев
27 мар 2020 22:25, Красимир Ангелов
19

Редовните парламентарни заседания бяха преустановени като част от извънредните мерки в борбата с COVID-19. Ще бъдат свиквани само извънредни заседания, които засягат законопроекти относно положението с пандемията от коронавируса. От БСП обаче се обявиха против решението.

Според депутата от "Обединени патриоти" и член на НФСБ - Борис Ячев, от БСП са привлекли повече неприязън, отколкото симпатиите на хората и на народните представители.

Още по темата
В "Дeнят ОN AIR" той посочи, че още следващата седмица ще се проведе извънредно заседание, най-вероятно свързано със законопроекта по енергетиката. "Никой не е спирал работата на парламента. Още по-смехотворна е тезата, че има план или тенденция за овладяване на държава", смята депутатът от "Обединени патриоти".

Ячев отбеляза, че решението за преминаване на парламента в извънреден режим е част от мерките, прилагани също така и в Германия, Франция, Италия. "И тях ли ще обвиним, че има потъпкване на демокрацията и се налага някакъв нов репресивен режим?", попита той.

"Ще има просто следене дали този човек спазва карантината, дали стои вкъщи и е безопасен както за своето здраве, така и за здравето на околните", обясни гостът по отношение на предоставянето на информация на МВР от мобилните оператори за лица, поставени под карантина.

Какво още каза Борис Ячев вижте в следващото видео


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Избрани са преди 1 година
Да обличат защитни костюми като Марешки и там на работа, да дават пример. Иначе пари да нема.
16
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Както е казал Алековият бай Ганьо, така прави и Борис Ячев: "Да теглим един калай на опозицията, па вер селям". Щял да работи парламента но "Ще бъдат свиквани само извънредни заседания, които засягат законопроекти относно положението с пандемията от коронавируса". А друго няма какво да правят в Народното събрание, така ли? Ами ако е така, като свърши епидемията, парламента трябва да го закрием.
15
0
 
4
 
! Отговори
8 преди 1 година
И къде работите по-точно ! В личния си бизнес с откраднатите обществени поръчки!Патреоти!? Пусто дърво неокастрено !
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селянката да върне парите от Техноимпекс преди да я е затрил вируса!
13
1
 
5
 
! Отговори
Шаши преди 1 година
Хората ги гонят от работа. Безплатни отпуски, съкращения и още и още. А вие ,,народните" представители пуснахте колекторските фирми да събират пари и избягахте.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се разхождате с костюмите и се карате това ли е работата?На 01.04.си вдигнахте заплатите с по 300лв на месец,а пенсията в мойто село е 211лв?Корона вируса идва в парламента сега..
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хич не ме боли за депутатите. Дано всичките ги хване вируса. Те ограбиха България
10
1
 
7
 
! Отговори
ПОП СТАНЧО преди 1 година
АЛЧНОСТА НЯМА КРАЙ ПРИ ВАС ГОСПОДА ДЕПУТАТИ ПАРА ПАРА ВИЕ САМО В ГЛАВАТА
9
8
 
4
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 1 година
ЖЕЛАНИЕТО НА БСП Е ДА СЕ НАТРЪШКА ЦЕЛОТО НС, И КАТО ОСТАНЕ ПОНЕ ЕДИН КОМУНИСТ... ДА ВЪВЕДЕ Т. Н. "ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА" - - - ЩОТО С ИЗБОРИ ЯВНО, НЕМА ДА СТАНЕ....ХАХАХААА
8
3
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 година
Този е патриот,с кокал в уста.
7
2
 
11
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 1 година
Даа ,прав е Ячев ! И Каракачанов е строен като балерина , даже вече прави по 2 коремни на лоста , нали Ячев!Даа!
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не става дума за това, че не ходите на работа, а ЗАЩО сте ни изобщо? След като Бойко решава и раздава 2.5 милЯрда, без решение на НС за актуализация на бюджета, няма нужда да ви храним!
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пак да попитам след като са разпуснати и по обясними причини не могат да обикалят и да се срещат с хора защо не им спрат заплатите за времето на криза илинпоне драстично да е намалят
4
1
 
18
 
! Отговори
Прав е преди 1 година
Прав е депутата...те никога не са работили,така че и сега не са спирали..
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВФ отпуска първия covid-19 кредит на Киргизистан в размер на 120,9 млн. USD .
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ячев т и не беше там затова не се излагай
1
2
 
18
 
! Отговори
Джамбазки от Чукуров преди 1 година
Всички вие около вашия фюрер Шкембевойвода най-добре ще направите да отидете някъде вдън гора и да си направите едно колективно сапуко, че страната ни да се отърве от подобна гмеж. Дайте поне веднъж положителен пример на коалиционния си партньор.