Регламентират реда за провеждане на конгреси, семинари и изложения

Борисов проведе среща с представители на Българско конгресно бюро
30 май 2020 10:56, Красимир Ангелов
14
Регламентират реда за провеждане на конгреси, семинари и изложения
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб.

Още по темата
По  време на разговора от Българското конгресно бюро запознаха премиера и здравния министър с проблемите на сектора, който е напълно блокиран и на практика не функционира от самото начало на пандемията с коронавируса.

"Пред последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия", коментира премиерът Борисов, цитиран от правителствената информационна служба.

На срещата беше постигнат консенсус по проблемите на бранша. Вследствие на това, още днес здравният министър Кирил Ананиев ще издаде заповед, с която ще се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
Тези на снимката не ги виждам да носят маски, а са в обществена сграда, съдейки по интериора.Защо? Ако снимката е скорошна, глоби ще има ли?Или глобите, карантините и репресиите са само за простолюдието.
9
0
 
1
 
! Отговори
ПрофесорКантарджиев преди 3 години
Слънцето трепе вируса нали ви казах. Въпрос за милион има ли слънце в конгресните зали фитнесите дискотеките нощните клубове и ресторантите?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати контрола.Щом без проблем вкарват тонове наркотици,ти да видиш.
7
0
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Еи ***, част от тази администрация е на предните редици и работеща без да е почивала със заразени тарикати и по контрола на границите а ти отчастниясектор или си работиш от къщи или си изгонил работниците и си стойш на топло !
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кангреси,семинари,изложения....дъра бъра.Не крадете, и не притискайте бизнеса,за да дойдат чужди инвеститори и да има работни места.Защото вие,освен на своята чиновническа и безполезна кохорта,никаква работа не можете да осигурите.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конгреси, семинари и изложения кьорсофри и ред други благинки на властимащите ще ни върнат към обичайния начин на живот. Те без гуляи не могат, така че и ние ще глътнем малко въздух.
4
2
 
7
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Продажна руса фуста,използва всякакви приоми,с които да впечетли държ. началник.Бедната ни държава,се огъва носейки петстотин хилядна държавна и общ. администрация.Това са избирателите на Борисов.Още толкова роднини,още толкова роми,те ти "пълна" изборна победа ще каже Боко през пролетта на 2012-год.Най обрулената държава на Балканите,с най хрисимия,но и най беден народ,това сме ние "Българите юнаци"!Дано Бог да не ни забравя!
3
2
 
0
 
! Отговори
лошо преди 3 години
това значи ли че бсп ше си проведат избора за нов шеф и конгреса ? щото на .*** хич не и се иска .
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще плащате глобата,която европейския съд по правата на човека ви наложи,защото съдът е отказал регистриране на македонска организация у нас?Сменяй външната,че не става и за вътрешна чистачка.Бавно и полека,ще ни вземат Пиринска македония.Туткайте се.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ананиеф се хили като олигoфрeн много гнусен тоя явно и проблемите на сектора не знаят, то какво ли знаят управляват на сляпо.