Парламентът се събира извънредно утре, изслушва Борисов

Депутатите ще обсъдят искането на БСП за актуализация на бюджета
Обновена: 13 авг 2020 06:28 | 12 авг 2020 08:30, Камелия Цветанова
89
Парламентът се събира извънредно утре, изслушва Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По искане на БСП, шефката на парламента Цвета Караянчева свиква в четвъртък извънредно заседание.

Депутатите ще прекъсната лятната си ваканция, която според Правилника за дейността на НС продължава през целия август, за да изслушат премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конфереция на ГЕРБ, проведена на 5 август в Тех Парк.

Още по темата
В древния ред на законотворците е още и проект на решение на Народното събрание, с което се задължава правителството в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в парламента във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата от коронавирус.

Искането затова идва от левицата, според която правителството харчи милиони за различни мерки безда има ясен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Лина преди 3 години
Аман вече от протестите на Маджо и Черепа! Геша няма грешка, щом гони олигарси и престъпници! Браво Гешев и все така да си вършиш работата - професионално и на ниво!
69
1
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Икономическата криза Бойко и дружинката му вече са я приготвили и ще си проличи наесен. Когато нещо се прави без а'къл, тогава и раздаването на пари не помага.Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката, най-бедната държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Добре че Албания няма скоро да влезе в съюза, иначе щяхме да останем и след нея.Само когато се оттървем от крадливата и некадърба гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното. Оставка!
68
0
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До СКОРПИОН !: ти ли си се заел тук да пишеш г'лупосто по гербаджийските опорни точки.Опит за преврат, да ходим да копаем (всички от жълтите павета), болшевишката хунта, правото ти на свободно движение (до кръчмата и обратно) и т.н.Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.
67
1
 
2
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
Организаторите имат ,,голям,, талантКажат ли ,, Наздраве,,Всички пият.
66
3
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
На практика е опит за държавен преврат Много нескопосанДаже е това не го е имало на 9.9.1944 г.Просто Красная армия е била на границата и в Ялта са ни подарили на руснаците,, После цели девет петилетки грабиха уран и руди редки.,,( Ванка с танка)
65
0
 
1
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До 48 " Нещо много тихо... ! Къде си, нещо като тихо, или нещо като нищо, да кръстосаме словесно шпаги, тогава да видим кой, кой е! Защо се скри, защо избяга, не можеш да издържиш на словесната ми атака, то се знае, багажа ти е малко! Още много трябва да се учиш от живота, а до тогава припкай бързичко да бягаш !!! СКОРПИОН !
64
3
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До коментар 69 ! Хей, дрънкало, що не си ходиш на село да копаш, а ми си дошъл на жълтите павета да лентяеш, докато хляб се пече на полето! Народа казва: " ДЕН ГОДИНА ХРАНИ !" Теб, лентяй, кой те храни докато се излежаваш на Орлов мост и жълтите павета!Кой, БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА БКП-БСП! Мафията ! Кой си ти, че ще ограничаваш гражданските ми права на свободно движение! Кой си ти, лентяй да ми даваш акъл къде и как да се движа! Кой ти дава право да ме наричаш лентяй, комунистическа ***!
63
2
 
4
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 49 ! Компроматите са стръв, подхвърлена от болшевишката хунта БКП-БСП на неграмотните шарани, които крещят на жълтите павета : Оставка, оставка, за да върнат истинската мафия на власт, а после всички те да гледат умно в празните си чинии,с един въпрос с главни букви : ЗАЩО ! Поета е казал : " ... Не стадо, а *** ! "
62
1
 
1
 
! Отговори
До коментар 66 преди 3 години
Абе момче толкова ти си е работило.причина да остане в къщи следващия лентяй.само една улица ли стига до работното място.мързел.
61
4
 
4
 
! Отговори
Терасата преди 3 години
Няма адекватни изказвания от протестиращите, плащат им за да блокират София е, това не е ли корупция? Корумпираните крещят корупция: махайте се от кръстовищата мързелива ***! Как не ви е срам, видяхте чрез медиите едни чужди пачки и искате да ги вземете. С протест не става *** народе а с работа, поне си приберете ***, но явно и това не можете. Мразя ви и скоро ще имате проблем! Това не се търпи!
60
5
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Да подкрепим господин Борисов всички ние-роми,държавни чиновници,бизнисмени и бизнисдами от обкръжението му,благодарните субекти и не хилядите,но стотици смукачинадържавни пари,които виреем единствено под крилото на Борисов.А вие-недоволните,ще си траете!Нямате си и представа колко тежат двата милиарда,дадени от господин Борисов на американците.И не само те.Изобщо,властта на господин Борисов е "бетон".А вие просто сте забетонирани там.Во веки веков.Боже,Падишаха ни пази!
59
3
 
4
 
! Отговори
Орлов мост и други б преди 3 години
Днес имах спешна работа с тежки инструменти в колата без които няма как да направя ремонт на сграда и покрив по спешност, обекта е на центъра. Нямаше от къде да отида до обекта и спешното стана проблем. Загубих цял ден в задръствания и се прибрах без да свърша работа, следва липса на плащане и грижа за семейството ми. На палатките се яде и пие, кажете ми там ли да ям и пия? 4 души блокират София, това е лудост. Слушах по БНТ един от протестиращите, абсолютни глупости говореше нула интелект.
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът е решен: Оставка няма да има! Борисов 3 остава!Избори- през март, който му стиска да се кандидатира!Хайде махайте се от кръстовищата, че София замириса на кензеф!
57
7
 
10
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
56
0
 
2
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
На мен ми е добре в *** - вьргалям се в нечистотията и ям остатъците от господаря си
55
2
 
4
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
чакате ли ,чаТкате ли, май се изморихте
54
9
 
10
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Пълна подкрепа за господин Борисов и законно избраното правителство !
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дупетатите...
52
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе троловете в отпуск ли са? Нидал Алгафари и Христо Иванов- дават ли така? Явно си пазят тролските сили за утре:)))))))))))))))))))
51
8
 
11
 
! Отговори
До младите: преди 3 години
Защо толкова много искате румен радеф да прави служебно правителство? Толкова ли го обичате? Не разбрахте ли, че той е обвързан с олигархичната мафия? Като свински черва са се оплели!ОПОМНЕТЕ СЕ!