СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии

Той създава новия Отечествен фронт, смятат от партията
11 яну 2021 13:38,
293
СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии
Снимка: БГНЕС

Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за датата на изборите, напълно свалиха маската на обитателя на "Дондуков" 2. Той покани партии и движения, създадени в последните години или месеци, повечето от тях проруски и свързани с протестите срещу настоящото управление. Но предпочете да забрави проевропейски партии с дългогодишна история. Това написаха в официално съобщение до медиите от пресцентъра на СДС.

Още по темата
"Не сме засегнати ни най-малко от отношението му, защото мястото на СДС не е в тази компания от проруски, производни на БСП и пред заличаване, партии. Но то е доказателство за истинската цел на тези консултации. Поведението му доказва, че датата за изборите е параван, зад който се създава новия Отечествен фронт, под егидата на президента", пише още в съобщението на партията.

Според СДС "благовидният предлог за сбирките на "Дондуков" 2 се използва, за да се официализират срещите му с протестърските партии, на които Радев се изживява като лидер".

"Президентската институция никога не е употребявана за димна завеса и евтин фарс, както в момента! Ако Румен Радев има поне малко политическо достойнство, нека да си спомни, че по Конституция, тази институция  олицетворява единството на нацията, а не лични и партийни политически изгоди!", написаха още от СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази абревиатура събори държавата ни,която беше сред най стабилните балкански територии.Това е мухлясал,изпразнен от съдържание трибуквен "съюз",който е.ба мамата на обикновените българи,работили по 40-45 години за народното стопанство.От тези хайдуци тръгнаха мизерните пенсии,окастрени от тогавашният т. нар.командир.
251
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми дреме за СДС. Изпята песен са. Проблемът обаче е принципен. Президентът има 3 неща да върши, най-общо - да обединява нацията, да изпълнява представителните си функции и да води дипломатична комуникация с други държави. Радев се проваля 3 от 3. И не знам дали е защото не ги може. По-вероятно, защото не му остава време за горните 3, а се занимава с други някакви неща...
250
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищоправещият др.Радеф си търси внимание....но няма вече балъци,съжалявам че си дадох гласа,но край.....
249
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да допуснем повече гангстера Боко и послушния му слугинаж да тероризират целия народ!За тях има само едно бъдеще - решетки без прво на обжалване!
248
5
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До 1Рундю не може да бъде лидер на нищо. Той слушка и чете от листчето написано на *** 20 и руското посолство.
247
7
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
а вие от сдс,лидер на герб-комунисти ли искате, да бъде Радев.
246
8
 
10
 
! Отговори
Я глей..... преди 3 години
Алфа Рисърч: Рейтингът на Радев е два пъти по-висок от този на БорисовПрез последните три месеца одобрението за президента Румен Радев нараства от 42% до 46%, а неодобрението спада от 29% до 24%. Това показва проучване на Алфа Рисърч за рейтинга на премиера.Премиерът и лидер на управляващата ГЕРБ и вероятен кандидат-президент Бойко Борисов има одобрени от 23 на сто, а преди три месеца бе 20.3, сочат данните на агенцията.
245
6
 
14
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
- Тате, тате... що е туй "сдс"?- Mpъсна дума сине, дoлна твap!
244
3
 
5
 
! Отговори
до 255 преди 3 години
Недей да се напъваш да мислиш, туй не е за теб, а и може да се oakаш!!!!И бегай да си взимаш униформата (поцинкована кофа) раздавани от байх0йя ...предпоследната знаеш я взе ***!!!!
243
4
 
7
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
- Тате, тате... що е туй "сдс"?- *** дума сине, долна твар!
242
5
 
16
 
! Отговори
СДС изменници преди 3 години
Кое е това СДС. Съюз на ликвидаторите на България. БСП 97 направи по малко порази от тия. А сега са патерица и официално обявиха че ще се явят заедно с гербавите.
241
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой от файтона се обади...
240
12
 
16
 
! Отговори
До Мая Манолова преди 3 години
Г-жо Манолова, много Ви моля да подарите на г-н Радев една поцинкована кофа. Тази каризма трябва да се скрие веднага! А аз си мислех, че по-голяма гнъс от Седефчов няма ... Каква наивност от моя страна! Мерси!
239
12
 
22
 
! Отговори
Лилети преди 3 години
Аз съвсем се обърках - първо зор за предсрочни избори, сега, ама веднага, протести, блокиране, лежане по павета и тн. Сега пък да отложим, че не можели сънародниците да гласуват - ауууу, ужас - ама по пощата, ама електронно, ама по вайбъра, по водосточната тръба! Моля ви! Имайте доверие на българския народ - той ще направи правилният избор. Защо да е проблем, че хора, които от 20-30 г. не живеят в България, няма да могат да гласуват- ами те вече са направили своя избор и това не е България!
238
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев и за агент не става. Толкова е глупав
237
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как Сийке, тоя ролки прозрачен, че му пишат сценариите рушкиот посланик, е некой стар кадър. С какъв апломб, на галактически лидер. Каква забава. Давай пуканките насам.
236
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
военно ***.
235
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пъпешът вчера изгони журналистите от "консултациите" с метежническите сили и продължи срещата задкулисно. Но иначе тръби за. прозрачност и честност. Радев стана нарицателно за двоен стандарт и безчестие.
234
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички разбраха, че Фигуранта разчита само на компромати и интриги !
233
8
 
25
 
! Отговори
Радефф преди 3 години
Защо Радефф говори бавно? Защото избирателите му са *** и не могат да схванат