Вежди Рашидов: Реваншизмът е като бумеранг

Той пожела на служебния кабинет "На добър час!"
16 май 2021 11:35, Ния Христова
48
Вежди Рашидов: Реваншизмът е като бумеранг
Снимка: БГНЕС
Реваншизмът не е полезен за никого. Той е като бумеранг. Не коментирам решенията на службения кабинет, много е рано, единственото, което мога да кажа на това правителство е "На добър час!". 
 
Това каза в ефира на bTV бившият министър на културата Вежди Рашидов, който стана част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
 
"Кариера вече не гоня, но не съм предател. В такъв труден момент, когато една партия печели избори и срещу нея има национален блок, оставам да помагам с каквото мога. ГЕРБ е една сплотена монополитна партия, това е много добре. Тя е жива организация, понякога печели повече гласове, друг път по-малко. Вече без коалиционни правителства много трудно се управлява", добави още той. 
Още по темата
 
Рашидов е на мнение, че партията е понесла тежки отговорности и при трите си мандата на управление. 
 
"Тук не става въпрос само за Борисов, откакто съм в партията, видях едни изключително умни, образовани и качествени хора и нямам право да предавам никой", заяви Рашидов и допълни, че Борисов ясно е обявил на всички, че ще се оттегли и ще даде път на млади хора. 
 
Относно коментар на служебния министър на културата Велислав Минеков, че за два месеца ще свърши това, което не е направено за 10 г., Рашидов коментира, че това само времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Именно рашиде бумеранг е, за това ви изчистват. Прав си.
28
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименда си нечия нископлатенае лесно,Апостола на Свободата ни Левски...е бил и гладен,и жаден,и преследван,и предаван...но не се отказа,запазете лъжите и манипулациите си,Чиста и Свята Република!!!Бог да пази България!!!от политици и лъже патриотЕ
27
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха,едни милиони,които си изкара"честно"при Т.живков,ограбиха ти ги в КТБ гробарите...и ти ги върнаха...от нашите данъци...е как няма да помагаш...е как ще си "предател"...ти си враг на децата ни бре...грабиш ги и ги манипулираш...създаваш Свят в които несправедливостта е ценност...ама и твойте ще живеят в него...и ще се отричат от теб...а илийкат от мулти...нов вид енич.ар си...ти пък децата си ***...та и сирачета "храниш" лицемерно с ограбеното от тях..дай им Свобода бре...не третина
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ,,читател:Просто Вежди Рашидов използва(и то много успешно!) вашите,байганьовските прийоми за ,,survival.Какво,да остане гладен сред това стадо от мошеници,крадци и разбойници?! Ти,като високоерудиран горд бьлгарин не ти е стигнал акьла как да напишеш 12 (12-ет ?!?!?!) а на ,,мюсюлманина с капацитет 50,60 бьлгарски думи творбите му радват хиляди почитатели на изкуството от цял свят в Лувьра! Анладьн му? (Сега пьк ново изпитание за гениалния ти Мозякина:кьде ли пьк беше тоя пустиЛувьр?)
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледашщ ли в момента БТВ др Рашидов? Да чуеш как ГЕРБ е крал нашите пари години вече! 100 милиона са раздадени на 8 човедка в България! МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ СТЕ!!!
24
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 2 години
Този е алчен , безкруполен , *** , отвартителен !
23
1
 
7
 
! Отговори
Читател преди 2 години
В.Р. е най хитрият мюсюлманин в държавата ни.Преди години,плътно се е подвизавал при Илия Павлов.Най силният във финансово отношение българин.Знаем,че той си отиде от този свят.В продължение на 12-ет и кусур години,този индивид,стои плътно до кого!Естествено, до най силният Б.Б.който разполагаше с цялото богатство на България.Ето такъв е "родолюбецът",който си служи с около 50-60-български думи,с които величае сбирщината герб и нейният ръководител.
22
2
 
4
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Именно! Сега се връща при вас!
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваш за гербавите и получаваш , сикаджията Бойко,главния мултак на републиката Веждичката,олигарсите,Пеевски, Доган и ПК П!Гласувайте!
20
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пияна гapгa...
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не реваншизъм, веждичка, а "К стенке надо!"
18
4
 
5
 
! Отговори
94294 преди 2 години
"Тук не става въпрос само за Борисов, откакто съм в партията, видях едни изключително умни, образовани и качествени хора и нямам право да предавам никой", Когато се биеше в гърдите пред камерите на БНТ, че е мултак, той също така сърцато хвалебстваше Илия Павлов и мултигруп. Достойнството не се формира на корпоративни и партийни сбирки...
17
8
 
6
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Златни ръце има Веждичката,знам много красиви сътворени от него неща ,но не се сещам за Минеков какво е направил освен домати яйца и кентчета с бира да хвърля по площада друго може ли.За два месеца служебното правителство може нищо да не свърши ,но може много направени неща на прекърши.
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, сега се връща. Сега точно от неговата партия да се говори за реваншизъм е несериозно.
15
10
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Тоя що удобно мълча, кога недоразумението Захариева реваншираше фашизма у нас?
14
8
 
11
 
! Отговори
някой преди 2 години
До всички писали минус на коментар 1!Какво не ви харесва, че В.Рашидов е казал всичко това премерено?Изглежда ви харесват изкази, като вашите, пълни с просто.т.и.и?
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веждичка хайде стига си пазил Боко. То е ясно ти си от малцината които си взеха мангизите от КТБ , тоест Баце каза да ти ги наброят и сега до живот ще си му верен.
12
13
 
4
 
! Отговори
визия бсп дпс преди 2 години
Заночва изриването на Хасфалта от магистралите нов път ще се прокарва друже тука от кал и калдаръм
11
6
 
13
 
! Отговори
Я преди 2 години
И тоя много знае,да оди в Турция,там няма реваншизъм,и да грабва четката.там се иска работа,а в парламента пари без да работи.уста голяма и акъл ми дава.охлюф.
10
11
 
3
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Радвам се че един честен ,работлив и не член на ГЕРБ даваточна характеристика на случващото се!Знам че на такива хора може да се вярва, тях ги интересува работата, но в страната всички които са срещу Радев и олигарсите са недостойни. Н тях ще кажа следното"Вола като рие , пръстта му пада на врата"!