Стефан Янев: Нужно е правителство на базата на приоритети

Разговорът за конкретни министри предстои
24
Стефан Янев: Нужно е правителство на базата на приоритети
Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Стефан Янев се надява да се сформира правителство на базата на приоритети, което да е достатъчно добре представено и фокусирано върху истинските проблеми на българските граждани.

Още по темата

„Силно се надявам да бъде сформиран работещ кабинет в един обозрим срок, тъй като това е необходимо за всички българи. В много от декларациите на политическите партии чух приоритети, чух визии, които съвпадат със започнатото от служебното правителство по отношение на ограничаване на непрозрачното харчене на публични средства“, коментира той след края на тържественото заседание на 46-ото НС.

Янев призна, че все още не може да коментира конкретни личности за бъдещи министри.

Служебният премиер отговори на въпрос дали е обсъждано с него да останат министри от служебното правителство в редовен кабинет. Според него всичко е възможно, стига да са ясни приоритетите и програмата, по които има съгласие.
 


24
Още от Политика
Антоний Гълъбов: Този път няма да имаме връщане на мандат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЗДРАВЕЙТЕ О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_И. О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ, О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ??!
21
0
 
1
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 седмица
Нещо превратчето на БСП и Чорапа не се получи! "Станете, Герб, да седнем ние - БСП" не стана, въпреки че Мая, Татяна и отровните се писаха пребоядисани нови лица. Реално Герб делят първо място с измислените политици (сценаристи), колкото и да риват червените "демократи". А Чорапа май ще види втори мандат през крив макарон. Всички врътки, обаче, са за сметка на данъкоплатците н стандарта на живот засега още се срива, така че не ликуй, народе, горко ни!!!
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Янев, къде си учил политология не знам. Вика му се ЕКСПЕРТНО, или ПРОГРАМНО правителство.Едно време имаше едно експертно правителство на покойния проф. Беров. То беше атакувано безжалостно от тези които днес загубиха изборите СДС. Тогава просто я нямаше притурката ГЕРБ към СДС.
19
0
 
5
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 1 седмица
НУЖНО Е ТИ , И ТАКИВА МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ , ДА ИЗ4ЕЗНАТ ОТ ХОРИЗОНТА !!!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приоритетите на служебното правителство беше да чегърта ГЕРБ и между другото свърши и една важна работа. Успя да повиши цените на тока, парното, водата и всички хранителни стоки. Следващото правителство дано продължи в същия дух.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каквото каже Грипльо Решетников - това ще бъде, а какво казва аватарчото - ами че то дума по дума е все същото! Преди три месеца не им изнасяше да ИМА кривителство, за да могат мун...ьо -службашите му да ЧЕГЪРТАТ де-що им падне в полезрението - и кривителство НЯМАШЕ. Сега се сетиха, че трябва як грим и още циркови номера на ужким не-мун...ьо-кривителство, за да не се "накърни" грипльовата "реПУТАция" за Резилдентските "избори". Чака-рака, да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета!
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И да има и да нема се ми е тая !
15
0
 
11
 
! Отговори
бандити преди 1 седмица
зеления чорап доведе държавата пред фалит. нито една икономическа мярка, план за развитие, нищо, нула. Само крадене влачене и слагане на техни хора и роднини на постовете.
14
1
 
15
 
! Отговори
Трябва преди 1 седмица
Добре да запомним цялото правителство во главе с Радев, и като му дойде времето да ги вкараме в кауша тези ***.И....Не трябва да има прошка
13
1
 
11
 
! Отговори
Нещастник преди 1 седмица
Накраде ли сде зелен чорап !И сега "след мен ако ще и потоп"
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И как си представяте правителство на ИТН в условията на епидемията с новия Делта щам. Дали ще се справят при тази рекордно ниска ваксинация? Или искат ритуално ще се самоубият?
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз го мислех за обикновен шапкар, (дето тухла върху тухла не е сложил през живота си), а той от приоритетни правителства (с отговорност) разбира и знае!
10
7
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 1 седмица
Хаха тиквата тиквата и избрахте Славуца големите гении.
9
19
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
До Калеко Алеко,ти за машините на мадуро не се коси,подпирай мадурите на тиквата,и толкова.
8
2
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 седмица
Хайдее генералите от хунтата на радеФ, затвърдили властта си с помощта на машините на Мадуро пак ръсят бисери написани им на листчета от преЦедентските съветници - бивши кадри на ДС ... Държавата ни заприлича на Казарма управлявана от рашкоФци, а янеФците и радеФците пак са строили аскера на балаЛАтума за развод преди караула ... !!!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Главния преуритет е връщането на г-н Божков в България. Че от както го няма настъпи пълен хаос в България
6
0
 
18
 
! Отговори
Хм преди 1 седмица
Превод в ефир: Ще се спазарим, бе, не ни мислете! На базата на приоритети...
5
0
 
19
 
! Отговори
Аман, стига за днес преди 1 седмица
Аман днес от клишета. Нали видяхме. Клоуна пусна записа ден след изборите с хора, обременени и били в тежки схеми и останалите се разсърдиха, че техните хора ги няма. Диалогът, сега е пзаррлък кой какво ще получи за да участва. Народът ни не пасе трева. Макар че, от комунизма ни е останала една наивност и чистосърдечност, че търсим чисти и неопетнени хора, които да ни оправят за ползу роду. А политиката е най-бързият начин да забогатееш и никой не влиза в нея за народната любов.
4
6
 
23
 
! Отговори
и те така преди 1 седмица
приоритета е вие еднодневките на фигуранта да изчезнете от парламента .
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя народ съвсем е изкуфял, да избере Младотурците да го управляват. Дедите ви са водили битки, войни за българско име и за Христова вяра, а вие се поробихте на Чалгата.