Стефан Янев на границата с Турция: Вълната е неизбежна

В момента обстановката е спокойна, направена е организация, заяви премиерът
28 авг 2021 11:05, Петя Славова
151
Стефан Янев на границата с Турция: Вълната е неизбежна
Снимка: БГНЕС

В момента обстановката на границата ни с Турция е спокойна. Това заяви премиерът Стефан Янев след като посети днес границата ни в района на Малко Търново за да провери каква е ситуацията.

Още по темата

По думите му е направена организация при евентуален засилен поток от афганистански бежанци.

"Има очакване за интензифициране на натиска по границата. Всичко необходимо като организация е направено, вклюително и включване на други структури от армията при необходимост.", заяви Янев.

"Вълната е неизбежна", коментира още премиерът и допълни, че не е започнала от вчера и е трудно да се направят прогнози кога ще се увеличи емигрантския натиск. В момента има много в съседни държави и тръгвайки към Европа, пътят им минава и през България. "Можем да кажем на хората да са спокойни", каза той.

"Правят се усилия в най-скоро време да се ремонтират участъци и да се поправят пътища. Съоръжението е в добро състояние. Има компрометирани участъци, но не е драматино и за около месец може да се оправи", заяви той и обясни, че няма нужда от изграждане на нови центрове.

Стефан Янев коментира и политическата ситуация в страната като спомена, че е такава, каквато  е. "Намираме се в нормален процес за съставяне на правителството. Партиите, които са с достатъчно опит и поле за действие. Знаят си отговорността. Очакванията ми са да направят всичко необходимо, тъй като очакванията на хората, които са гласували за тях, за промяна, минава през онези, които в момента са в парламента и те трябва да направят това усилие". Според него, при евентуални избори потърпевши ще са онези партии, които са с разнопосочно говорене разочароват своите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
2
 
! Отговори
cCc преди 2 години
Добре дошли афганистански братя!
128
4
 
5
 
! Отговори
Чужденец преди 2 години
Който е видял гръцката и бългаската огради и знае че бългаската е излезла по-скъпо няма начин да не отчете крадливостта на тиквойщината. Ай сиктир, тиквенойчета, вън!
127
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все ми е тая, ако ще и цял Афганистан да се пресели тук ....ни печеля ни губя от това !
126
1
 
7
 
! Отговори
Чукундур преди 2 години
Бре раята 141 какви глупости говорите бе ?
125
6
 
4
 
! Отговори
гласоподавател преди 2 години
До Анонимен137; На границата за да поправят и закърпят оградата трябва да иде не Тошко Йорданов а Валери Винкелов и шкембе войвода, защото те лапнаха "големия келепир" от цялата работа.Сега Валери винкелов ще даде хотела си на разквартируваните полицаи и армейци и пак е на печалба с хиляди на ден.Ти и аз да се блъскаме по цял ден за минимална заплата.Моят призив е Валери винкелов и шкембе войвода на границата за кърпене на оградата с по едно клещи на ръка и тел на рамото и по оградата на 250 Км.
124
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Тристепенно меню ли... -;;;;;- Не, 5 степенно!
123
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тристепенно меню ли да им сервираме
122
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
следва омотаване с вълната!
121
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оградата на границата ни е смешна. Показаха границата между Афганистан и Пакистан. Че, ние сме много зле. От юни до сега да я бяха закърпили тази мрежа. Ама, не, бяха заети с изчегъртването. Да ходи Тошко Йорданов на границата да помага вместо да говори глупости.
120
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме Президент и Премиер военни. Би трябвало да знаят как да се справят с мигрантския наплив. Ще покажат как се прави. Да повикат на помощ Хаджигенов, Манолова, Бабикян, Хр. Иванов. Те нали знаят най-добре. Хитрата сврака с двата крака. Борисов сега си седи на дивана у дома и си гледа кефа.
119
2
 
12
 
! Отговори
Американ преди 2 години
"Вълната" може да се спре лесно - глоба и пандиз на нарушителите, което значи и конфискуване на мобилноте телефони, компютри и други средства за връзка, а и на пари също. Храна в лагерите - само свинска карантия и други подобни ***. Ще почнат да заобикалят България от далече.
118
2
 
7
 
! Отговори
БРАВО ... преди 2 години
А , ТИ КВО ШЕ ПРАЙШ , ЯНЕВ....?
117
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бре Янчо, ТИ и твоят двойник - шефа ти, КАКВО направихте, за да отклоните Балканския маршрут на талибаните? Това за намирането на кусури по оградите и камерите го чухме вече стотина пъти, ами ТИ и славяновският ти цър...вул КАКВО правите, освен да отделяте тучна плюнка? Дори не говорите с Брюксел и Ердоган - като "Боко", ама няма и кой да ви чуе - никой освен местните лумп...ени ви НЕ ще и не ви признава за НИЩО! България е в международна изолация заради ПОРЕДНИЯ ВИ комунистически ПРЕВРАТ
116
1
 
10
 
! Отговори
Спокойно де преди 2 години
Мигрантите не искат да остават в БГ. Те знаете се насочват към Германия, Франция... Дори учащите медицина чужденци много рядко остават у нас. Само да не тръгнат да правят самоубийствени атентати на наша територия, че полицията ни е гола вода.
115
3
 
21
 
! Отговори
МОСАД преди 2 години
Именно. Израелците са умни. България трябва да се учи да бъде умна. Иначе ще изчезне. Здрави граници с високи огради и въоръжени до зъби военни. Депортации на диваци. Това са НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ 90% ОТ КОИТО СА МЪЖЕ. Те нямат право да бъдат в БГ. Влизанетo им е НЕЗАКОННО. И трябва да се търсят всякакви начини да бъдат връщани, депортирани, в краен случай ги пратете на Меркел.
114
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МОСАДДали е така или не, само Бог знае! Аз виждам това, което и написах- израел не пуска и 1 черен на територията си, а евреи в ЕС и Сащ истерично и финансово обезпечено агитират и РЕАЛНО подменят бялото население на тези ( уж съюзнически) страни с чернокожо! А и още един интересен ФАКТ, преди броени дни Израел обяви че ще екстрадира 17 000 африканци ...в ЕС и Сащ...толкова по въпроса за психичното заболяване
113
1
 
12
 
! Отговори
МОСАД преди 2 години
И още нещо, на Сopoc му е забранено да стъпва в Израел.
112
3
 
10
 
! Отговори
МОСАД преди 2 години
Сopoc е евреин ама от ония, които са против съществуването на Израел и финансира палестинската кауза. Истинските евреи отидоха в Израел, а в САЩ живеят предимно евреи комунисти като Троцки или Copoc. Кой финансираше и въоръжавашe Ясър Арафат, хамас, хизбула? СССР/Русия. Русия подкрепя ислямокомунизма, Русия подкрепя и талибаните и Иран и Турция. Стойте далеч от Русия освен ако не искате да приемeте исляма.
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МОСАД Така, така вие в исраел не пускате черните, а евреите като Сорос финансират керваните африканци към Европа и Сащ, на това психично заболяване в исрааел как му викате, щото по цял свят е ш...и..з..о...ф.. ния! И не е повод за гордост а за СРАМ!
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По времето на "боко" миграцията беше НУЛЕВА - хващаха ги и ги връщаха и по границата, и в София, и НИКОЙ не се ЗАСЕЛИ тук с миризмите и мурафетите си, дори и тия около "Лъвов мост" малко по малко се изнесоха. Ама "Бокото" бил "близал" г*за на Ердоган, докато вие БЛИЖЕХТЕ г*за на Кремльо на Шипка. Ха сега сега да ги видя да ви видя с Янчо Гадев докъде ще я докарате!