Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички

Прекали с разни приказки да лъже по нас, допълни той
Обновена: 5 сеп 2021 22:59 | 5 сеп 2021 22:50, Анисия Иванова
275
Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отново коментира скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, заяви Йорданов и добави: "Дончева най-добре да спре да говори. Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човекът, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа".

Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна, каза той по повод заплахите към председателя на НС Ива Митева.

Още по темата

"Деянието не е за похвала - оттам нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това, подчерта Йорданов в Чирпан, където бе по повод празниците за Съединението.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори: "Има странно съвпадение кога се случи това - когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време".

 "Дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето встрани от обществото са лесно манипулируеми, не знам, за това си има разследващи органи. Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", каза още той.

За първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха, допълни Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
1
 
! Отговори
sd преди 2 години
тошко ***
225
1
 
1
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Бай Тошко Музиканта не обвини ли и Кирил Петков че малко лъже. Много лъжи му се насъбраха на това момче. Много не малко.
224
2
 
3
 
! Отговори
Gamble45 преди 2 години
Дончева - дрътия адвокат на мутрита.. Стара бнгия.. Ама се натиска там в парламента, сега ще й лъсне зднка пред публиката!
223
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера гледам съседката на стълбите и ми размахва едно лисче. Тошко викам си, край тази иска да ме подкупи за няколко стотачки. А то се оказа сметката за общия ток. Та и при този *** така.
222
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Абе тошко че при вас има ли по голям умник от теб че Татяна ще го иска Вземи се скрии някъде че не се траеш само простотии от тебСМЕШНИК
221
3
 
8
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Тошко на вас все някой ви е виновен! Кога ще признаете че нищо не направихте и не изпълнихте задачата на Божков! И преди да обвиняваш някого , първо погледни себе си и признай своите грешки!
220
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тези от ИТН все някой друг им е виновен...и сега прехвърлят вината от провала си...но хората вече ги видяха какво представляват и скоро на това петленце Тошко ще му падне гарда...
219
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гном!
218
0
 
12
 
! Отговори
До 233 преди 2 години
Видя се, че по-лошо управление има, и ако продължава така, ще се види, че има и още по-лошо !
217
2
 
7
 
! Отговори
Да преди 2 години
Трябваше да размаха Големи Листи с Големи Цифри, за да й обърнете внимание !
216
3
 
9
 
! Отговори
Брей! преди 2 години
И къде е този запис? Секретен ли е?
215
3
 
26
 
! Отговори
Уууу преди 2 години
Тошко ооо, Тошко, може да си малък на ръст, ама си голямо наглярче, Тошко помниш ли как обещаваше голяма промяна и нов ред, като спечелите. Някой от всички вас да вижда нещо такова освен простотия, наглост и интриги, присъщи за нищожествата.
214
1
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Смешно е някой да се представя като носител на новото,което ще премахне статуквото,а да се облича като хамалин.Поне да си даде вид,който да ни накара да повярваме,че има акъл за да бъде управленец.
213
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко кога започва шоуто на Бойко по телевизия седем осми?Ще ударите рейтинга в тавана с това шоу.
212
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне се видя, че по-лошо от управление на ГЕРБ няма.
211
9
 
2
 
! Отговори
Мамун преди 2 години
Тая Татяна-таен агент-провокатор на Гешев и Бойко Борисов е -така да знаете!
210
0
 
1
 
! Отговори
Кайло Рен преди 2 години
подправката в кацата с мед
209
12
 
17
 
! Отговори
истина преди 2 години
Видя се, че ГЕРБ нямат алтернатива и вече половин година сме свидетели на безсилието и безплодието на така наречените партии на протеста. Пълен фарс и некадърност ни заливат от Слави, Дончева и Христо.
208
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко,зад всичко това стои ГЕРБ.Те са факири в това отношение.Какъв интерес има Дончева да ти отцепи 2 или 3 депутата?Това с какво ще и помогне?Ти си аджамия в политиката и явно не съзираш дългата ръка на ББ.
207
0
 
3
 
! Отговори
сравнението преди 2 години
Мамини цензури,актуализирайте си цензурната програма!И все пак има решение на ВКС,но то за такива като вас не важи!