С писмо ПП отказа среща с проф. Габровски

Партията многократно е заявявала позицията си
Обновена: 9 дек 2022 09:43 | 9 дек 2022 09:33, Нели Христова
50
С писмо ПП отказа среща с проф. Габровски
Снимка: БГНЕС

С писмо "Продължаваме промяната" отказаха да се срещнат с номинирания за премиер проф. Николай Габровски, предаде репортер на БГНЕС. Срещата трябваше да се състои тази сутрин в сградата на Народното събрание, а тема на разговорите щеше да е съставянето на правителство с първия мандат, предаде репортер на БГНЕС

В писмото, подписано от зам.-председателя на партията Андрей Гюров, се казва, че „Продължаваме промяната" многократно заяви позицията си, че няма да подкрепим предложеното с първия мандат правителство и по тази причина не бихме могли да удовлетворим молбата Ви за среща. Готови сме да проведем разговори с Вас в следващ етап и да дискутираме 16-те приоритетни за нас политики в качеството Ви на министър-председател”.

Днес предстои срещата на проф. Габровски с ДПС и "Възраждане". От партията на Костадин Костадинов, обаче, още снощи заявиха, че няма да се срещнат с номинирания за премиер с мандата на ГЕРБ-СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Joko преди 1 година
До сега никой още не каза, кой препоръча тези кооп елита на президента ? Нямало ги е 15 год. в България и сега седнали да разтягат питчи масали !
43
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
ПП с писмо от главния прокурор ще се озове в ареста. Но в случая, ПП повличат и президента Радев.Затова сега Радев показва, че не е в играта, а ДВЕ ГОДИНИ КЪДЕ БЕШЕ? ПОЛИТИЧЕСКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ Е ВЕЧЕ РАЗКРИТО.
42
2
 
6
 
! Отговори
Каквото повикало преди 1 година
Ние не искаме и няма да разговаряме с вас, но вие елате да ни подкрепите след това!?Падение и срамота ще е, ако някой от от ГЕРБ се яви да говори с тези! Едно писмо за отказ ще е достатъчно!
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро Киряк *** със отворена празна кратуна
40
4
 
12
 
! Отговори
Неадаквашите пп преди 1 година
Тези са толкова зле, че сигурно никой не е успял да се оправи за срещата след тежка нощ, та писмо. Иначе от уважение на такива срещи се ходи. Разбира се, това в нормалните държави и с нормални, адекватни хора в парламента. Дано изтекат в канала на следващите. Не знам на какво се надяват всъщност? На пълно мнозинство? Това е смешно. Диалог ще трябва, а те се скараха със Слави, бсп и президента след цялата помия върху ГЕРБ. И? Едно второ Възраждане ли ще го играят? Абсолютно неадекватни хора!
39
4
 
11
 
! Отговори
абе преди 1 година
що ни занимавате с Пижо и Пенда ?!
38
10
 
15
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
А аз чакам срещата на Кире Парапето с Президента! Там нема къде да избяга! И му пожелавам Пълен Провал с втория мандат!
37
3
 
3
 
! Отговори
Kuncho преди 1 година
Нека да изкажат позиция и по отказа на Холандия и Австрия за приема ни в Шенген!Просто да я чуем!
36
6
 
12
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Специално от мен не чакай да гласувам за лъжливите педиигрипали. Оставаш сам
35
3
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 1 година
в блатото смв всички ние, и докато едни се опитват да ни измъкнат ,други не могат да преживеят , че не са във властта и не са първи , ставаме заложници на избиване на комплекси на шепа хора
34
3
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 1 година
Като гледам колко бързи минуси акумулира, май само ти и Пращаме Писма ще се борите с *** си ***!
33
9
 
15
 
! Отговори
БЕН преди 1 година
ПП СА МАГАРЕТА.
32
4
 
7
 
! Отговори
Страх ги е преди 1 година
Да му говорят колко са почтени
31
1
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 1 година
Пише се сАботаж, Тъпанчев!
30
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и всички млади борете се всеки един ден. Борете се всеки един час и минута срещу модела ГЕРБ-ДПС. Борете срещу онези, които се изгавриха с нашите майки и бащи и разделяха семейства след семейства. Борете се и не позволявайте да прогонят и вас. Борете се млади хора, във вас е промяната. Но не оставяйте техните деца на престъпните номенклатури да се влеят сред вас и да ви разделят. Борете се!
29
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПростоКиро беше уличен като лъжец от Конституционния съд, но обяви, че не се чувства виновен и не се страхува.Безстрашно лъга много пъти след това, прави го до днес. Мортен Лунд, бивш съдружник на Василев, сподели: Той е измамник... Аз бях глупав и наивен, и му повярвах.
28
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пращаме писма (ПП) ще се топят от избори на избори и след година аут като ИТН. Вече им видяхме простотията и некадърието
27
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съботаж срещу държавата..!?! Личен интерес?!? Защо не бутнаха тиквата в зандалника ????? Ей хора тези също не мислят за държавата.
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора и сега плащам цената на своята доверчивост. Беше грешка, че изобщо дадох шанс на такива хора и допуснах да откраднат надеждите ни за промяна. Една промяна, която българите очакваха отдавна, а получиха лъжа. Но както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания" - бяха точните и взривяващи думи на президента Румен Радев
25
6
 
11
 
! Отговори
ами преди 1 година
тези въздухари на какво разчитат при нови избори ,не разбраха ли ,че и те отиват в шеста глуха при Слави, некадърници жалки