Конституционната реформа – с кабинет на ПП-ДБ

Носителите на идеята са от ДБ, така че това било логично
30
Конституционната реформа – с кабинет на ПП-ДБ
Снимка: архив, БГНЕС

Христо Иванов от ПП-ДБ отсече, че за всички, включително и за ГЕРБ, вече е ясно, че е нужда конституционна реформа, но носител на тази идея е ДБ, така е логично да се търси тя чрез реализация на втория мандат за съставяне на правителство.

Още по темата
Според него необходимостта от реформа на правосъдието не може да бъде заобикаляна, отлагана и скривана под килима.

"На този фон е логично това нещо да се превърне в крайъгълен камък на усилията за формиране на дневния ред за едно бъдещо управление и разбиране каква трябва да е конструкцията, включително от гледна точка на политическите сили. Ясно е, че носител на тази идея сме от ДБ", коментира той.

Относно първия мандат за съставяне на кабинет Иванов посочи, че е отговорност на ГЕРБ да опитат.

"Когато завършат нещата, както ние очакваме – без излъчване на правителството, ще стане ясно за всички от самото развитие на събитията, че единственият шанс да не отидем на избори е чрез правителство с втория мандат", заяви Христо Иванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Васил преди 11 месеца
Не е редно юристи аматьори като Иванов да се занимават с конституцията!
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Комунистическите кученца и тук много лаят, ама на живо са една голяма 0! Браво, Христо! Във вас е силата и ножа и хляба!
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво на ПП/ДБ!!! СПАСИТЕЛИ!
25
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
А бе вие кабинет никога повече няма да видите. Трябва всички извън вашата ш-айка да ги е е-ал лу-дия , та да ви дадат власт.
24
1
 
2
 
! Отговори
Бео Бахтер преди 11 месеца
и на малките деца вече е ясно, че от как хамери-канците създадоха пъпъ и дъбъ, държавата е в тотален хаос ... и напират да ни оправят .. вижда се из откъде
23
2
 
7
 
! Отговори
Мария преди 11 месеца
Тоя с 0 часове като адвокат ще прави конституционна реформа.В България много публични изтрещяха
22
1
 
4
 
! Отговори
Интересно, преди 11 месеца
след като разрушат паметника на Съветската армия и след като махнат ГешУ, как ли ще оправдаят съществуването си розовите безполови от ДьйБГТ+?!?!?
21
1
 
17
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 11 месеца
Мокрите мечти на Пинокио и разградския Джобен генерал....БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ!
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Избори до дупка, докато избирателите ви не разберат какви кухи *** сте и как се възползвате от паричките на Америка за България и олигарсите бегълци да си купувате къщички в Брюксел!!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За това се свиква ВНС от представители на обществото избрани и представени от него,а не някакви партии обявили желание за някакви частични реформи по тяхно усмотрение особено като се знаят техните правни възможности и вече 33 год. е подменят ежегодно отдолу като си мислели,че са представяли народните маси от всички класи,а през тези години се народа преживя 33 кризи сътворени му от групи масони от 33 степен и техни приближени по степени висши и нисши.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДБ са вече на дъното. Не трябва да се злоупотребява с хубавото име.
17
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако имате здрав разум, един поглед върху обстановката е достатъчен да разберете, че към тоя момент ППДБ са единствеените положителни герои. Това, което очаква ГЕРБ и ДПС е епичено сгромолясване и то не само заради Гешев. Идват Магнитски 3 и 4.
16
3
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Хахахааааа, тези ПП-ДБ са абсолютни и/диоти. С 64 гласа си мислят, че имат 164?!?
15
2
 
27
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
Абе Пинокио каква конституционна рефомс ще правите от слаби и неподготвени юристи начело с бузан Стою безнокакъв опит и почиващ на лаврите на баща си? И какво иправление от тотално провалили се и некадърни хора , довели страната до сегашното и състояние? Нищо не става от бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС участвали във възродителния процес и приватизацията!
14
2
 
20
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 11 месеца
НикъФ Шанс. А на следващите избори ще сте след ДПС.
13
1
 
17
 
! Отговори
Й преди 11 месеца
След реформата на тия на КПКОМПИ сега има едни хора дето просто ходят да си вземат заплатата на края на месеца. Всички работят, като Иванов в парламента нищо
12
2
 
17
 
! Отговори
?!? преди 11 месеца
След, като ПП ДБ отказа на ГЕРБ да направят правителство да дадът респективно да получат поткрепа и доверие. Тоя иванов е направил сметката , че ще успее с другите! Е нека опита Успех му желая. Само да знае, че вече простотията ще се наказва, народа няма да ви търпи ревливите сериали
11
22
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 11 месеца
Партиите, които не подкрепят кабинета на ПП-ДБ, ще са виновни за шестите парламентарни избори и ще трябва да понесат политическата отговорност за кризите в България!!
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тея от ппдб съвсем скоро ще бъдат линчувани по площадите, много си повярваха! Народът го боли за съдебната реформа в условия на криза и крайна бедност!
9
2
 
14
 
! Отговори
куку преди 11 месеца
Пак се е насмъркал с огнени мравки