От ПП: Ключовата дума е "замразяване", а не "прекратяване"

Не разбрах, е при какви условия тези преговори ще бъдат подновени, посочи Милен Матеев
27 май 2023 20:15, Красимир Ангелов
154
От ПП: Ключовата дума е "замразяване", а не "прекратяване"
Снимка: БГНЕС

Ключовата дума е "замразяване" т.е. не "прекратяване" на преговорите, коментира в предаването "Офанзива" по Нова нюз Милен Матеев, сочен като номиниран за министър на правосъдието в проектокабинета "Денков".

Той направи уговорката, че това е първа реакция от негова страна.

Още по темата
Както е известно, по-рано днес на пресконференция в централата на ГЕРБ Мария Габриел обяви, че замразяват преговорите с „Продължаваме промяната – Демократична България“ за съвместно управление.

"Единственото само, което не разбрах, е при какви условия тези преговори ще бъдат подновени и какви всъщност са аргументите за това замразяване”, посочи Матеев. Защото, всъщност, това, което чух беше много общо казано и нищо конкретно като аргументи", уточни той.

Съвсем нормално тази пресконференция беше насочена основно към симпатизантите на ГЕРБ, добави той.

На въпрос дали има възможност ПП-ДБ да излъчат Мария Габриел като човека, който ще получи втория мандат, той отговори, че това е нещо ново като предложение, но във всички случи то пак би минало през Национален съвет, за да бъде прието или отхвърлено.

Попитан дали записът от Националния съвет на ПП е автентичен, посочи – „да, мисля, че записът е автентичен. И хубавото е ,че е предоставен целият запис, а не тези четири минути извадени реплики от контекста, които ни предложи на пресконференцията Радостин Василев“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: ГЕРБМилен МатеевПП- ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прогноза за следващите избори - ПП - 0.5% , Възраждане - 55% ! Шенген и Еврозона - на куково лято ! Добре дошли в Евразия !
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изпирането на Борисов и мафията ГЕРБ започна с избирането за председател на парламента организатора на костинбродската афера,Росен Желязков.След като този мафиот беше изпран още тогава,сега той положи началото на новата линия в българската политика-изпраните мафиоти да се връщат във властта чисти като новородени бебенца!Вчера разбрахме,че докато са се дървили Сарафов,Гешев и Тодоров, един друг прокурор занимаващ се с шкафчетата и чекмеджетата на тиквата,оневини Ty/\yпa и сега той почти изпран е готов да се върне на бял кон!
121
0
 
4
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 10 месеца
До Сата НАТО: Тъкмо разочарованието на избирателите кара ППДБ да се мъчат да се договорят с дявола - знаят, че са за последно в парламента.
120
1
 
5
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 10 месеца
Ключовата дума може и да е "замразяване", но от ГРОБ зависи дали въобще разговорите ще бъдат извадени от фризера. ГРОБ могат да ги замразят за дълго - примерно докато Проклетите Продажници последват съдбата на ИТН и изпаднат от политческата сцена.
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Оттук нататък следва зануляване на шарлатаните, а покрай тях и гномите и ристовците!
118
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Единственият извод, който може да се направи от целият този цирк дето ни го разиграват шарлатаните и мафията ГЕРБ е, че ПП/ДБ изпраха Борисов и върнаха мафията ГЕРБ във властта. Това стана защото не беше спазено едно единствено правило - ДА СЕ ДЪРЖИ В ИЗОЛАЦИЯ МАФИЯТА ГЕРБ. Отидоха на някакви преговори, в името на държава която беше счупена и опоскана от мафията ГЕРБ с цел да спасяват държавата заедно с тези които я докараха до това положение. След като не се спази това правило резултатът е ГЕРБ мафията отново във властта!
117
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успях да прочета първата от трите части и съм удивен от незнанието на български език, от стила на изказ като от криминален роман за производсво и разнос на прах по адреси. А и пълната липса на морал и зачитане на закон и личност. Да им обявим на ПП пълен бойкот. Вече не е смешно, трагикомично е.
116
1
 
11
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 10 месеца
Не съм чул да има "замразено" живо същество. Така че .... А речника ползван по време на този "пленум" на ПП е по скоро присъщ на членовете на улични наркомани.
115
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия пишман политици, вместо да гласуват най- неотложните закони, бюджета, бързат да гласуват закона анти-Гешев. Лорер и Йорданова подскачат от радост, че са гласували един антиконституционен закон, вместо да се засрамят от скандалните антидържавни намерения на пп, които отвратиха цялото общество.
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво очаквате от пп. По време на 7 мес. управление на тези ала- бала политици сътвориха толкова гафове. Сега Борисов им се отдаде предварително и те се размечтаха. Възможно е пак да са яли пици с кристали, за да стигнат до такива брутални откровения. Да ги разкарат и никога повече да не стигат до властта. Няма място за експерименти. Единствената ключова дума е нови избори.
113
1
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 10 месеца
Ключовата дума "замразяване" в случая означава "хванете се за палците"... Най-печелившия ход за ППДБ в момента е да върнат мандата и да си подадат оставките. Колкото повече ритат, по-лошо ще им влиза. Но най-лошото е, че колкото повече се опитват да лепят счупеното, толкова повече бели ще навлекат на българите. А на всичко отгоре те вече са нелегитимни като мандатоносител - огромно количество от избирателите им са разочаровани и не биха ги избрали пак.
112
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руските агенти си разиграват коня тук все едно са в Москва. Начело с фюрера им Радев.
111
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Докато народът си трае и не излезе да подкрепи промяната която иска за България , ако я иска въобще!, както и партията която иска да го управлява, нещата ще се влошат твърде много, за да бъдат поправени.
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е важно ключовата дума коя е, а в кой е ключа за бараkaта.
109
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ключовата дума е незабавни избори и повдигане на обвинения за антидържавни действия.
108
0
 
8
 
! Отговори
яаожг преди 10 месеца
Продължавайте да гледате СЕИР и да остроумничите, докато ви изнасилват садистично по най- брутален начин, но вие вече сте свикнали и си се кефите като гледам.
107
2
 
15
 
! Отговори
яаожг преди 10 месеца
Докато гротескната клоунада у нас продължава са години и с наши пари, в Полша минималната заплата стана близо 800 евра, при два пъти по- ниски цени и повече, особено на храните.Отворете сайтовете на кожодерите,лидъл, кауфланд и др. и вижте за какво става на въпрос. Почти минимално ДДС от 3 процента и увеличаване на заплатите, като минимум е 1600 лева.Вие продължавайте да тъпеете с цялата простотия, която ни унищожава като народ,като държава, като Човеци
106
1
 
8
 
! Отговори
Обергрупенщурмфюрер преди 10 месеца
Не е прекратяване, даже не е и замразяване, най-вече е наебаване
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В понеделник ще стягат май белите автобуси. Пък някои тази нощ ще минат границата. Със сакове . Пак.
104
11
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
Нещо ми говори, че Радевият човек Радостин помага на Баце всъщност. Ще видим крайния резултат след няколко дни. Май вече ББ и Радев играят в един отбор. Така мисля! Дано да е за доброто на народа! Дай Боже!!!