Борисов: ПП да внимават с изказа, иначе може да отидем на избори

„Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик, такава е модата“
Обновена: 14 окт 2023 11:40 | 14 окт 2023 11:39, Елка Василева
191
Борисов: ПП да внимават с изказа, иначе може да отидем на избори
Снимка: архив, БГНЕС

Ние сме партия на народа, не сме се родили депутати и кметове. Никой не може да изтрие това, което ГЕРБ е направил за страната. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов в Шумен.

Борисов се обърна към кандидата за кмет на града проф. Колев с пожеланието да стане и академик: „Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата“.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ подчерта, че нищо не е получил даром: „Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип. След това заедно с вас сме градили, градили, градили – хубаво, лошо“.

Борисов заяви, че е много доволен от кметовете, които са успели да санират блокове. „За съжаление, това повече няма да се случи. Десетки блокове санирахме, сега това приключи. Много неща няма да ги има. Най-важното в политиката да гарантираш финансиране. Три години нямаме План за възстановяване и устойчивост“, добави той.

Борисов попита защо за всичките тези 3 години, откакто той не е бил във властта, тези, които са я упражнявали, не са поправили грешките на ГЕРБ. „Три години след нас. Те са толкова неуверени и знаят, че нищо не се направили. Нинова беше вицепремиер и министър, защо не оправи нещата. Защо за тези 3 години не поправиха нашите грешки? Една грешка да бяха поправили“, каза той.

В политиката е много важна аритметиката. „Ако не сме ГЕРБ и ДПС, ПП не можеха да приемат 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати?“, заяви Борисов, имайки предвид позицията на „Продължаваме промяната“, че са успели да извършат толкова законодателни промени през последните няколко месеца от началото на работата на това НС. "Логично е да се каже - ние заедно ги направихме тези промени. Но да кажеш ние ги направихме - това е нагло и не е вярно".

Той предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на „наш гръб“, предстои нов вот. „Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме“, заяви Борисов.

Страшна борба с корупцията, но парите ги няма, проектите не се изпълняват. „Тогава пак ще си задаваме въпросите: защо няма пари в резерва, защо има огромна миграция… Обективната истина е много важна – в момента имаме две ужасни войни в Украйна и Израел“, заяви лидерът на ГЕРБ. /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Muchlo ti mnogo si povjrva pak i kakvo ste se sluzi ste kupite i sledvastite isbori i pak njma da ste na vlas a putkovzite ot pp ste isvyn 4 % taka ste si igraem
145
1
 
2
 
! Отговори
... преди 6 месеца
Буци, плашиш гаргите, ти си поредния санкциониран по Магнитски и ще си траеш, иначе ще видиш ,какво ще стане с бизнеса ти извън България.
144
3
 
5
 
! Отговори
Б.Борисов преди 6 месеца
Малките момчета ми разказаха играта.. аз *** още се правя на мъж.. ама вече взе да ми влиза много надълбоко. Трябва да се правя на ощипана мома!
143
1
 
10
 
! Отговори
Факт преди 6 месеца
Баце има 3 милиарда причини да крепи правителството.
142
3
 
8
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 6 месеца
Друго си е да си изпран - ставаш а нахален ...
141
4
 
10
 
! Отговори
Весо преди 6 месеца
Боко,Тиквоко пилците ще се броят тазиесен-29.10.
140
2
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 6 месеца
Скоро партията на безпартийните се създава, но независимо от това зеленчуците няма да избегнат панделата и трошенето на камъни, и връщането на средства,имоти,острови,самолети, и тнт:))))
139
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хахаха артисти.След изборите пак ще се гушкат с гушнатите милиончета.Поне няма да са на тъмно и студено като нас обикновените хора.Омесете им една питка с укро зърно,пратете им я и да се приключва веднъж завинаги.Това зърно с обогатен уран може да се окаже решението на проблема с корупцията.
138
10
 
4
 
! Отговори
НАРОДА СИ ИСКА ГЕРБ преди 6 месеца
РУСКИТЕ СВИ. ЧЕ ГИ УГОЯВАМЕ ДО КОЛЕДА... СЕГА НЕКА СИ РЕВАТ...
137
4
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Не ви ли омръзна да пишете едни и същи лъжи години вече 2023 е че идва и 2024 не ставате ли банални
136
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пинокио, Просто Киро, Гномът Атанасов вече не се интересуват коя е Мата Хари, къде са пачките, чувалите, кюлчетата, Магнитски. Защо да ги държим безсмислено и безполезно? И преди си имахме ГЕРБ и ДПС да ни управляват. Пинокио, Просто Киро, Гнома станаха поредната Мата Хари, която ни се крие по покоите на Боко и слага нови пачки и злато из чекмеджетата и нови чували със стотици милиони за Обръчите от фирми. Пинокио направи Пеевски един приятен събеседник и най-важният говорител на Промяната.
135
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какви избори бе,нали по ротация от март яхвате метлата.Дай да си дърдорим,защото сме артисти...
134
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти Боко имаш голям грях, ти направи Хасан отново финансов министър, държат те за топките признай си, ти си слабак!
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На тия двамата *** се репчиш, но последните 15 години, който и да свирне Ердо, Путин, САЩ, ЕС и подвиваш опашка и навеждаш глава.
132
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бутай миризливия академики-маус Денкоглу. Те ще избягат на Островите, срамът остава за герберите
131
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
какво ги чакаш,удри по масата,разтуряй седянката и печелиш изборите
130
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Типична мутра с вечните заплахи, иначе си е червей пред по-силните.
129
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изборите са на 29.10 този месец... така че, ще видим кандидатите ти бочко колко % ще съберат... да не да се изненадаш след това като много се каниш?!
128
2
 
13
 
! Отговори
Ангеларий преди 6 месеца
А коя е Мата Хари?
127
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко, ставаш съучастник с корумпетата. Не ги заплашвай, а се дистанцирай!