Венко Сабрутев: Службите да работят за хората, а не за рекет и заплахи

Гвоздейков вече не е част от ПП-ДБ, заяви депутатът
Обновена: 12 апр 2024 20:11 | 12 апр 2024 19:45, Красимир Ангелов
28

"Г-н Гвоздейков вече не е част от ПП-ДБ. За да го изключим от партията, той направи необходимото, за да загуби нашето доверие. Ние ясно искаме да се дистанцираме от него. Той избра да отиде в служебния кабинет", заяви депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му "сглобката" се е разглобила заради споразумението, което не искаха ПП-ДБ да подпишат.

"Притеснява ме подходът на службите. Всяка година преди началото на избори стават едни и същи неща - показни арести, пачки, заплахи. Мафията не позволи на България да се направят необходимите реформи. Говорим и за ДПС, и за ГЕРБ. Ключовият въпрос е какво искат българските граждани. Властта е в хората, не е в политиците. Обещахме Еврозона, обещахме Шенген. На вратата на Еврозоната сме, а полетът София-Париж вече е като полета София-Варна", каза Сабрутев пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че работата на прокуратурата е, ако има престъпление - да го защити в съда. По думите му няма реално обвинение срещу бившия секретар на МВР Живко Коцев и уточни, че го привличат в съда като свидетел, а не като обвиняем. Сабрутев е категоричен, че българските служби трябва да работят за хората, а не за рекет и заплахи.

"България има стабилна допълнителна финансова обезпеченост, която дава възможност дори и да се случи нещо катаклично в икономиката - да го посрещнем. Трябва да си припомним резултатите по време на управлението на акад. Денков - спокойствие в държавата, бизнесът работеше необезпокоявано, доходите растяха изпреварващо инфлацията. Българските граждани искат качество на живот", заяви депутатът от ПП-ДБ.

Гледайте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от Политика
Двама нови заместник-министри са назначени в МВнР
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
Те пак работят за "хората" ,но за точно определени "силните на деня".Сред тях ,въпреки всичко има и свестни ,сред останалите институции ,като служителите в Монтана - няма нито един.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чий е пудела?
20
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Ристю Мравояда пие мазно кафе със Шиши.Про100то Кире пере ББ.Венко седнал и ги определя като мафия.Как да му повярвам?
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахахаха властта била при хората лъжеш нагло Ако беше така отдавна аз да съм те изхвърлила от властта наглец
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сабритко е разбирач! Първокласен специалист по всико! История, газ, ток, служби... Ако имате въпроси - при Сабрутко идете! С мъдрост дарява, на парите ви - не прощава!
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
, Споко от лятото ще си на бюрото по труда.Стига да не направите пак Ала бала
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Венко, прав си. Вашите хора са Живко, Асен Василев, Петя Банкова, Паскала, хасковският ви приятел от МВР, семейство Стефанови. Рашков и един пудел.
15
1
 
11
 
! Отговори
Соня преди 2 седмици
Не се нуждаем от вашата грижа! Разкарайте се негодници!
14
1
 
12
 
! Отговори
Борисчо преди 2 седмици
Чудя се кой ми е най-противен... ти ли... Лена ли... Лорерите ли... Кико ли... Асена ли.... направо не знам...
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Безсрамници сте Сабрутев Наглези АЛЧНИ шарлатани Лъжеш нагло само и само да влезеш пак в парламента
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сабрутев спри да лъжеш Сабрутев хората искат да не сте във властта Сабрутев хората искат съд затвор за вас шайка шарлатани
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
11 Ноуп! Виж социологическите проучвания, ПП,ДБ са в свободен пад. За което сами са си виновни. Провалиха се, а и както се видя, затънали са до колене в престъпления. Като прибавим и онзи запис...Повечето коментари са от българи, които живеят извън България, на останалите им се повръща от шарлатаните от ППДБ.
10
1
 
2
 
! Отговори
МАРАША преди 2 седмици
Защо триете ме Пере Еврото беше предопреден преди да има прибиранчо.Паскал също пък и не им се искаше да проговори да не се окажат замесени и те и политици и го скриха.Мартин Нотариуса е бил секретен сътрудник явно им е сътрудничил да крадът апартаментите на стари хора.Еб яхти помията е тая държава мафиотско содомитска капище!На главния секретар престъпници му подаряват часовник за 50 бона и се шляпат голи в спа центъра.В смисъл органи на реда ли са женски полови органи ли са.Не е ясно.
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези компромати срещу ППДБ преди изборите са дело на руските кръгове на влияние в България, а ГЕРБ и ДПС работят за тях под прикритие, както се казва. И ако ги изберем отново за управляващи, у нас ще е Ад за още много дълго време.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сабрутов да каже колко получава жена му, която работи в енергетични сектор. ПП,ДБ не се наядоха, нито с пари, нито с прекомерна власт.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А за кого работят членовете на олигархичната секта на лъжците ПП,ДБ? Всички имат свой бизнес в страни от политическите държавни постове, които заемат. Насти фикуса, каза:" нашите фирми обслужват много чужди фирми", защо тогава е в политиката? Къде му е моралът? Бизнес си въртят Лорер, Кокорчо, Киро просто, Лена от парапета, Сабрутов...като ползват политическите си позиции за допълнителен ПиАр. Не е ли това търговия с влияние? Като прибавим и трафик, пране на пари...Крими отвсякъде.
6
1
 
9
 
! Отговори
1111 преди 2 седмици
На този този рядък фе калий мястото му е в канализацията не по медиите ! Всъщност като се замисля май си е на мястото :) Медиите от 2-3 години ( най-вече националните ) са се преобразили в канализация както по форма така и по съдържание , а цънцарляците , които ги изпълват са 1 към 1 с разните му там сабрутевци и прочие шарлатан пеперуди.Г Н У С невъобразима !
5
1
 
4
 
! Отговори
Национална сигурност преди 2 седмици
Липсва с тези пробити от Русия служби добре че чужди служби пазят българския народ като предопреждават за руски агенти в църквата за контрабандни катали в витницата и за оръжията които криеше Хамас в България и тн!!!
4
1
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 2 седмици
Уф, тия смешни променкаджии няма ли да престанат с тези изтъркани мантри - мафията, бухалки, лошите. Сабрутев, вашите реформи ги видяхме, по-добре нищо да не пипате.
3
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Какво искат хората ли? Искат вие повече никога да не стигате до властта. Защото вашите поразии никой не може да ги стигне.