"България Ер" подарява самолетни билети и вход за фестивала Lollapalooza в Париж с игра

Подробности вижте в обновения уебсайт на компанията
Спонсорирано съдържание | Обновена: 29 май 2017 17:09 | 29 май 2017 13:39, Анисия Иванова
"България Ер" подарява самолетни билети и вход за фестивала Lollapalooza в Париж с игра
Снимка: "България Ер"

По повод стартирането на обновения си и по-функционален уебсайт "България Ер" реши да изненада пътниците с интересна игра, която да донесе на победителя незабравими емоции.

С играта #Билети, фестивал и един приятел късметлия ще спечели два двуспосочни самолетни билета до Париж и вход за известния фестивал Lollapalooza, който тази година ще се проведе на 22 и 23 юли във френската столица.

Механизмът за участие е много лесен – в различните страници и подстраници на уебсайта www.air.bg са скрити имена на музикални изпълнители. Участниците трябва да ги открият и да посочат тяхна песен като коментар под публикация за играта във Fаcebook. Всеки ден имената на музикантите ще бъдат различни.

Във Facebook страницата на авиокомпанията са описани подробно условията и стъпките за участие.

Жокер към участващите е, че най-много изпълнители ще бъдат скрити в новите секции на уебсайта. Обновеният интерфейс на интернет страницата вече предлага възможност пасажерите да проверят и следят полета си онлайн с услугата "Полетно разписание".

За пръв път през уебсайта на "България Ер" пътниците могат да резервират и място, където да отседнат по време на почивката си. На тяхно разположение е огромният асортимент от вили, хотели, апартаменти, който Booking.com предлага в стотици градове по света. Създадена е още контактна форма, през която хората могат лесно да изпращат запитванията си към "България Ер" и да получат бърз отговор.

Играта #Билети, фестивал и един приятел започва на 22 май – понеделник, и ще продължи до 11 юни. Победителят ще бъдат изтеглен на 12 юни и ще бъде обявен на Facebook страницата на авиокомпанията.
 


Още от
Спонсорирано съдържание