Без граници и без проблеми: Ето защо телефонът е най-добрият ни приятел

Спонсорирано съдържание | 21 апр 2021 11:25, Красимир Ангелов
Без граници и без проблеми: Ето защо телефонът е най-добрият ни приятел

Светът е голям и технологии дебнат отвсякъде.

Някъде в социалните мрежи някой беше написал, че това е най-вълнуващото време да си жив. Заради технологичния напредък, заради неограничените възможности, заради силата да сваляш границите, както и където пожелаеш.

Но не социалните мрежи носят най-голямата свобода, не е и това, че офисът вече се премести навсякъде, нито безкрайният поток от информация. Това, което кара бариерите на комуникацията около нас да паднат изцяло, е възможността да бъдем винаги във връзка, тук и сега. И ако социалната дистанция рязко се превърна в норма, то онлайн контактът вече е статукво, което ни дава свободата да бъдем себе си, да сме по-често с близките и да сме “там” за важните моменти.

Ако в миналото телефонът се е използвал за това да се свържеш с някого, макар и понякога трудно заради връзката, заради кабела или друго, то днес всички тези ограничения не съществуват, а мобилните ни устройства носят в себе си целия ни свят, дори и много повече. Някои смятат, че прекаляваме, други не са съгласни и вярват, че технологиите и напредъкът ни помагат да сме в крак със случващото се около нас. Смятаме, че не бива да се противопоставяме на промените, а да се възползваме максимално от облагите, които ни предлага. Затова ето и пет причини, заради които да наредим телефона сред близкия си кръг приятели.

GPS или магията на картата в джоба

Със сигурност и преди телефоните хората са се справяли успешно с ориентирането и хартиената карта не е била толкова неудобна за носене, но какво може да се сравни със съвременната навигация, която те упътва и ти дава възможност бързо, лесно и сигурно да стигнеш там, закъдето си тръгнал.

Нямаш нужда от фотоапарат

Съвременните телефони вече успешно се съревновават с професионалните камери и освен че правят създаването на спомени още по-лесно и приятно занимание, значително олекотяват ръчния багаж. Само насочваш и снимаш, а в Instagram излиза шедьовър. Е, не и без известна доза обработка и филтри, но това е още един бонус към нещата, които можеш да правиш на телефона си в наши дни.

Неограничено общуване навсякъде и по всяко време

Да можеш да говориш безкрай с приятелите и роднините не е от вчера и за много от нас е даденост, с която вече сме свикнали. Но какво, ако можем и да сърфираме неограничено? Със сигурност така правилата на играта коренно се променят. Това предлага и новият план на Теленор. Живот по твоите правила, без граници и без проблеми. Новите предложения на оператора Тотал Макс варират в комбинации от неограничени национални минути за разговори, както и неограничени мегабайти и SMS-и. Това включва и разговори в чужбина, както и абонамент за до три дигитални услуги, които Теленор предлага, по избор. Така не само че музиката никога няма да спира, но и филмът няма да прекъсва, ако случайно Wi-Fi спре.

Пазаруваш, без да излизаш… или откъдето поискаш

Около пандемията разбрахме колко полезно е да имаме свободата да пазаруваме от дома, без да излизаме навън. А дори и да имаме тази опция, не е ли хиляди пъти по-удобно да поръчаш покупките за дома и когато се прибереш вкъщи, те вече да са там, а единственото, което остава, е приготвянето на апетитна домашна паста например.

Светът на едно място

Всички онези малки гаджети, които правят живота по-лесен. Като това да организираш целия си ден в календара и да не забравяш нито един важен спомен, защото телефонът услужливо ще ти напомни. Или удобството да следиш колко километра изминаваш на ден и доволно да потриваш ръце, че си навъртял заветните 10 000 крачки.

Технологията е едно от нещата, което ние владеем и контролираме. А когато можем да го правим без ограничения, от приятел тя се превръща в още по-верен съюзник, който да ни помага да се справяме с всички предизвикателства, които могат да се появят на пътя ни. Какво повече ни трябва от един телефон и най-добрата мрежа без ограничения?
 


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации