Изпълнителният директор на ДСК - Диана Митева, с награда "Банкер на годината" за 2021

Призът бе връчен от вицепрезидента Илияна Йотова
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 дек 2021 14:53 | 7 дек 2021 14:52, Анисия Иванова
Изпълнителният директор на ДСК - Диана Митева, с награда "Банкер на годината" за 2021

На официална церемония Диана Митева, председател на УС на Асоциацията на банките в България, изпълнителен директор, член на УС и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК, бе отличена с наградата „Банкер на годината“ за изграденото доверие на акционерите и колегите в банковия сектор.

Призът бе връчен от вицепрезидента на РБългария Илияна Йотова, която отбеляза добрия пример на Митева за това как подплатената с безспорен професионализъм и прекрасни човешки качества амбиция води само напред.

Това е трето отличие за изпълнителния директор на Банка ДСК, след като бе удостоена с престижната награда през 2009 и 2017 г., съобщиха от банката.

„Изключително съм развълнувана да приема тази награда! Доверието е това, което ни е водело винаги в отношенията с нашите колеги. Благодаря на страхотния екип на Банка ДСК, с който работим усилено, за да бъдем най-сигурният и предпочитан партньор от страна на нашите клиенти. Ще продължим да работим за доброто име на банката като фактор за заслуженото доверие и стабилност във финансовата сфера“, сподели Диана Митева.

Митева е носител и на престижната унгарска награда „АндрашФай“, лауреат е на авторитетната награда за банково управление „Атанас Буров“, както и кавалер на Националния орден за заслуги на Франция. Под нейно ръководство се извършват редица успешни, мащабни проекти в Банка ДСК, сред които „Частно банкиране“ и Retail Bank of the Future, както и интеграцията на Експресбанк с Банка ДСК през месец май миналата година.

Наградите „Банкер на годината“ се организират за двадесет и осми път от специализираното финансово издание „БАНКЕРЪ“ и отличават най-успешните мениджъри на финансови институции за забележителни ръководни умения и постигнати добри финансови резултати през изминалата година.
 


Още по темата: наградаДСК
Още от

Спонсорирани публикации