Защо да изберем тапицирано легло?

Човек прекарва около една трета от живота си в сън
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 юли 2022 20:18 | 1 юли 2022 20:18, Анисия Иванова
Защо да изберем тапицирано легло?
Снимак: Камко

Вероятно знаете, че човек прекарва около една трета от живота си в сън. Това е жизнено важен процес, чрез който организмът си почива, презарежда се и се обновява, за да сме свежи, работоспособни и готови за новия ден.
Ето защо е необходимо да избираме много внимателно продуктите за сън – легла, матраци, възглавници, дори спалното бельо и завивките.

За щастие, в сайта на мебелен магазин Камко ще откриете висококачествено обзавеждане за спалня, като в днешната статия ще ви представим тапицираните легла.

Какви модели ще открием в мебелен магазин Камко?

Специалистите в магазина са подбрали много внимателно моделите, които да предлагат на потребителите. Тяхната цел е да ви осигурят комфорт и качество на отлични цени. Постигат това с помощта на луксозни тапицирани легла от висок клас, които съчетават различни екстри така, че да ви предразположат към спокоен и здравословен сън. Предлагат се различни размери тапицирани легла, според вашите нужди и изисквания. Моделите са с красив дизайн, качествена тапицерия и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Защо да заложим на тапицирани легла?

Стилни и модерни

Още на пръв поглед ще видим, че тапицираните легла изглеждат доста по-добре от други модели. Това се постига с помощта на висококачествени материали, различни дамаски, капитонирани табли и модерницветове. Не можем да не споменем и елегантните дизайни, които не могат дори да се сравняват с други модели. Леглото е с централна позиция в спалнята и е първото нещо, на което погледът ви се спира. Изключително важна мебел за хармонията и комфорта в спалнята.

Удобствотo

За да не се чувствате като принцесата с граховото зърно, е необходимо всеки елемент от спалната ви система да бъде внимателно подбран. Леглата, за които ви говорим днес, са със здрава и стабилна основа, която не само придава дълготрайност на конструкцията, но и осигурява правилна стойка на тялото по време на сън. Не на последно място, базата е създадена така, че матракът да се проветрява максимално, което го предпазва от вредители и замърсявания.Тапицираните легла са не просто изящни, те са и по-безопасни, като могат да ви предпазят от наранявания по главата и краката. Предлагат се модели с различни видове табла, което е още един плюс при този вид легла. Можете удобно да се облегнете назад и да се насладите на приятно четиво или да гледате телевизия. Изборът е ваш, а е толкова хубаво, когато имаме повече възможности и удобства!

Повдигащ механизъм

Повечето модели, които Камко предлага, са снабдени с висококачествен, модерен механизъм за повдигане. Това ви открива голямо пространство под матрака, където да съхранявате различни вещи, за които иначе нямате място. Така спестявате пространство вкъщи. Още една екстра е заключващата се клик-клак система на рамката, която се предлага при висок клас легла.

Разнообразни размери

Размерът на леглото често е първото, за което сме сигурни, когато започваме да си търсим нова спалня. Затова е истинско удобство когато даден модел се предлага в разнообразни размери. Може да избирате от по-малки размери т.нар. „легла персон и половина“ - 120/200, както и двойни размери от 140/190, 160/200, 180/200 и 200/200 см. Другото предимство на тапицираните легла е, че габаритните им размери се различават само с няколко сантиметра от размерите на матраците.

Височината

Тенденция при леглата е, че високият клас имат и по-голяма височина. Причината е, че колкото сме по-далече (по-високо) от пода, толкова сме по-далече от бактерии, микроби и мръсотия. Това съвсем не е маловажно и е особено подходящо за хора с алергии.

Подходящи за всякакви матраци

Освен леглото, матракът също играе много важна роля за качествения и пълноценен сън. И тъй като всеки има различни предпочитания за него, Камко са оставили изборът на вас. Те предлагат голям диапазон от различни модели, размери и материали. В онлайн магазина им ще откриете матраци от мемори пяна, латекс, ND пяна и други модели най-висок клас. Тапицираните легла могат лесно да бъдат съчетани с всеки двулицев матрак. Дали ще изберете пружинен или непружинен, мек или твърд матрак, анатомичен или ортопедичен, нужно е единствено да съобразите размера с този на леглото.

Може още много да се каже за видовете и преимуществата на тапицираните легла. Визуално са несравнимо по-красиви, по-безопасни са, притежават функционалности, здрави и стабилни. Затова си заслужава да отделите малко време и да посетите някой от магазините за мебели Камко в София и Варна, за да ги докоснете и да се обедите в качествата на тези луксозни легла. Така най-лесно ще си ги представите във вашата спалня.
Грабнете вашето съвършено тапицирано легло още сега!
 


Още по темата: тапицирани леглаКамко
Още от

Спонсорирани публикации