Еврохолд благодари на 1700 служители за непрекъснатата работа по отстраняването на авариите в Западна България

Призоваваме политиците в България да не спекулират в сегашната ситуация
Спонсорирано съдържание | 29 ное 2023 12:29, Александър Попов
5
Еврохолд благодари на 1700 служители за непрекъснатата работа по отстраняването на авариите в Западна България

В продължение на 72 часа, 1700 служители на електроразпределителното дружество и цялата група отстраняват всички аварии и повреди, възникнали в резултат на обилните снеговалежи и сложната метеорологична обстановка.

Ръководството на Еврохолд и лично председателят на надзорния съвет на компанията - Асен Христов, изказват изключителна благодарност на всички 1700 служители на дъщерните ЕРМ Запад и Електрохолд, които в разстояние на 72 часа без сън и почивка, направиха всичко възможно, за да отстранят авариите и повредите, възникнали в резултат на обилния снеговалеж и тежките метеорологични условия на територията на цялата страна, с което да осигурят нормалното функциониране на домакинствата и бизнеса.

Благодарим и на клиентите на Електрохолд и абонатите на ЕРМ Запад за тяхното разбиране и доверие в изключително сложната обстановка, особено на тези в труднодостъпните и отдалечени села и планински райони!

Извън предприетите от ЕРМ Запад и Електрохолд навременни действия по отстраняване на аварии и повреди информираме, че държавният Електроенергиен системен оператор се нуждаеше от допълнително време, за да отстрани тежките повреди по мрежата високо напрежение и захрани с необходимата електроенергия трите електроразпределителни предприятия в страната.

Благодарим и за техните огромни усилия и всеотдайност!

Призоваваме политиците в България да не спекулират в сегашната ситуация и да не смесват политиката с бизнеса. Още веднъж, благодарим на всички служители на Електрохолд за тяхната всеотдайност и положените усилия, както и на клиентите за тяхното доверие!


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боже, боже.... И това - при 10 сантиметра сняг в кюстендилско! "Тежки метеорологични условия". Не ми се мисли какво ще е, ако завали и натрупа сняг сериозно.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички ЕРПта вън от България.
2
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 2 месеца
все едно работниците им четат в нета.. Мениджмънта трябва да се разследва линия по линия в договора - и да се съдят до дупка, за несъстоятелност и да плащат неустойки!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На работещите служители при тези тежки условия, браво.

Спонсорирани публикации