Милена: Крадците у нас са много бързи

Рок певицата бе ограбена посред бял ден в София
22 апр 2012 10:15,
89
Милена: Крадците у нас са много бързи
Милена най-много съжалява за откраднатия си бизнес тефтер. Снимка: архив, Булфото

Рок певицата Милена Славова бе ограбена посред бял ден на улица в близост до бул. "Христо Ботев". Тя оставила колата си за десетина минути и въпреки, че вътре било кучето й, крадците скоростно отключили колата й.

Взели са ми портфейла с всички документи, кредитни карти, една много скъпа за мен писалка, разказа изпълнителката в "Тази сутрин" по bTV.

Тя най-много съжалява за откраднатия бизнес тефтер, в който са описани всичките й предстоящи концерти и срещи. В него имало и текстове на песни. "Ако някой ги открие може да ми пише на страницата във Фейсбук", призова Милена.

Крадците едва ли ще бъдат открити, тъй като след обира тя е отишла до полицейското управление с колата и органите на реда са й казали, че няма как да вземат отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Милена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е, Милена, сигурно това пак са комунистите от които постоянно ревеш и са ти виновни за всичко!
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Йопо-по-по-по ала-бала.. Абе тая жена е най-добрата, жива и здрава да е и да не й се случват отново подобни премеждия : )
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иииииииииииииискам да бъда директор на водопад.. нананананаааа !!!
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато на мен ми откраднаха телефона и отидох в полицията, той още беше включен. Там един мазен *** ми каза "Ти за какъв се имаш та да подаваш оплакване? Ние тук сега за теб ли трябва да работим? Я се махай". Държаха се с мен все едно аз съм престъпник, че даже почти виновен взех да се чувствам. Вярно, че беше преди 5-6 години, ама не вярвам нещата да са се променили.
69
0
 
8
 
! Отговори
Kati преди 11 години
Точно в този район много се краде.На майка ми 2 пъти са и дърпали чантата.
68
34
 
7
 
! Отговори
Лили Марлен преди 11 години
Тлъстата лелка от снимката никога не е била и няма как да бъде рок легенда, защото има дрезгав и вреслив глас грачещ глупави текстове и достигащ до кресчендо!Малобройните й фенове трябва да знаят,че слушането на *** съчетано с дисхармонична музика е особено вредно за психиката, почти толкова колкото и чалгата.
67
3
 
42
 
! Отговори
античалгар преди 11 години
Гледам мръсната чалгарска *** се е разпищолила тука. Слушайте олигофренчета - Милена имаше хитове още през 88. След 25 години никой няма и да е чувал за чалга простакесите ви!
66
0
 
17
 
! Отговори
Troll преди 11 години
Бе ква е тая калпава полиция дето "няма как да" си свърши работата!?
65
2
 
44
 
! Отговори
Harmony преди 11 години
Дано й върнат тефтера-добър човек е
64
32
 
23
 
! Отговори
Б@си животното преди 11 години
Каква Годзила е станала, не е истина !!!!Имаше някои добри парчета, преди да запее за Робърт, тогава спрях да ядат слушам.
63
30
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ква певица е тая бе?? беше певица, сега е посмешище! сори!
62
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не са и откраднали!Иска да си направи реклама на предстоящите концерти!И успя. Ние плащаме данъци, за да може такива наднормени дами да разкарват полицията за глупости, за фалшив сигнал трябва да я глобят.
61
4
 
28
 
! Отговори
Шмид-до 61 преди 11 години
Тантурко,в главата ти трайна диря май може само с мотика да се остави...Слушал си рок,пък не знаеш един български изпълнител или група?!Ти сигурно си набор 2000,че и насам.А това,че не си чувал за Милена,въобще не говори в твоя полза.Да си бе замълчал умно.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nishto novo... tova e BG.
59
4
 
30
 
! Отговори
стига рева,Милено преди 11 години
И мен ме обра едно ***,пред Велик ден на работното ми място .Много ловко аз бях в стаята и нищо не усетих.Полицията действа бързо хванаха го *** ...бой и пак по старо му.Нещо трябва да се направи спешно ,както с *** така и с кучетата.!!!
58
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И нас веднъж така ни ограбиха посред бял ден в центъра на София. Оставихме колата, заключена, с торби с покупки, и тръгнахме на разходка. Наблизо имаше *** каруца. На връщане каруцата я нямаше, торбите в колата - също. Отключили, взели, че и пак заключили и отишли да пируват. :х И после - интеграция.
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ти да си жив/а и здрав/а и да запознаваш синът си със стойностна музика и да му даваш право на избор, може би сега нещата щяха да стоят по доста по различен начин, ако повечето родители правеха така. Сега поне има интернет и човек може да слуша абсолютно всичко, вчера попаднах на немско реге : ))) Както и да е, иначе за Милена да продължава да пее, който я харесва да я слуша, който да не я : ) Но много мои връстници й се радват, така че да продължава да твори
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами да, говорили си са ми за тия времена, сега от малкото предимства на нашето време са свободата да слушаш каквото искаш. За съжаление в днешно време представите за музика на широката публика са обвързани с комерсиалното и продаваното, съответно и по-елементарни и запомнящи се мелодии. Но пък за щастие има по-алтернативни артисти, които си заслужават слушането, въпроса е родителите да възпитават добре децата си и да им дават право на избор, а не да пускат само Планета и после защо живеем така
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яка е Милена, яка музика правеше. Жалко, че са я обрали.
54
1
 
7
 
! Отговори
61 до 62 преди 11 години
Не знаех, че е издавала албуми, ама това не е важно. Иначе си абсолютно прав - човек сам решава кога, къде и какво да слуша. Въпрос на личен вкус, въпрос на собствени представи за хармония. Явно си на годините на сина ми и не помниш времената от преди "демократичната революция". Та за онова време беше характерно, че имаше хора , който казваха коя музика е добра и коя - не. Както и да е! Пожелавам ти да си жив и здрав без значение какво слушаш - има стилове и жанрове за всеки.