САЩ: Русия да съдейства в разследването на случая "Навални"

Москва: Няма доказателство, за да започне разследване
11 сеп 2020 09:45, Елка Василева
36
САЩ: Русия да съдейства в разследването на случая "Навални"
Снимка: архив, БГНЕС

САЩ призоваха Русия да окаже пълно съдействие на международната общност при разследването на случая с отравянето на опозиционера Алексей Навални.

На заседание на Съвета за сигурност на ООН американската страна заяви, че ще работи със съюзниците си за търсене на отговорност от имащите отношение по случая с отравянето на руския опозиционер Алексей Навални.

Руският постоянен представител в ООН Василий Небезня отговори, че Русия иска да знае какво се е случило с Навални, но властите в страната нямат основания да започнат разследване, защото не разполагат с никакво доказателство.

Още по темата

Представителят на Германия в СС на ООН заяви, че Берлин работи с Организацията за забрана на химическите оръжия по въпроса и призова Русия да направи същото.

Алексей Навални в момента е на лечение в германската болница "Шарите", след като се почувства зле по време на вътрешен полет в Русия миналия месец, припомня БНР.

Германия смята, че той е бил отровен с нервнотоксичното вещество "Новичок", докато Москва казва, че няма доказателства, че опозиционерът е бил отровен.


 


36
Още от Русия
Руската ваксина с по-силен имунитет от преболедуването на COVID-19?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Какво повече от това руснаците да дадът цял едни Аналний на западните специялисти да му бъркат къде ли не за да немерят молекулата на Елексир Казачок.
32
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 4 дни
Аз си спомням за един журналист който го убиха руснаците и той възкръсна на пресконференцията
И за един журналист който изтече в канала разложен от чаршафите ,ама тогава сащ каза санкции няма защото са ни бизнес партньори
31
0
 
3
 
! Отговори
наивници преди 6 дни
все едно Асан да разследва кражба
30
1
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Президента Тръмп още на 5 септември каза "САЩ не са видели още доказателствата, че Навални е отровен".
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Навални е западната марионетка искат да го ползват за троянски кон който да им даде път към разграбването,кражба на природните ресурси на Русия,Казахстан,Монголия,Узбекистан,Туркменистан,Киргизия,
Таджикистан.
28
1
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 1 седмица
Ма знайш колко ма е...б...е кво казали щатите!Интересува ме кога ще се оправим ние!Кога Мутрите ще съжаляват че са се родили!Кога Тиквата ще мие кенефите в затвора под строгия поглед на бай Ставри!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Русия: САЩ да си гледат в собственито канче. Засвиданя!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ами те ако требва да изпращат в Германия всеки напил се руснак за промивка и изтрезняване и после да обясняват що така е станало....без коментар...
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако от Русия са решили да убиват някой,няма да го тровят ,много сте наивни )
24
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
До ЦРУ
Пак И ОТНОВО ПАДНА В КАПАНА БВП-КУРС НА ВАЛУТА

Задачка закачка за ХХХХг
Курс 1валута=1$
1-11 месец ОБОРОТ във Валута: 11 х 1000 = 11000валута = 11000$
12 месец курса се сменя 2валута=1$
ОБОРОТ във Валута 1000 = 500$
общо ОБОРОТ(разбирай БВП) 12х1000 = 12000валута

И така КОЛКО Е БВП в края на годината? Като курса е 2валута=1$
11500$ или 600$

Та ЦРУ кажи и отсечи кое е вярно
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига писахте всевъзможни глупости, като на всички е ясно кой го поръчва това.
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, обичайните реакции на Москва. Там не знаят нищо.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ЦРУ 16
ПЪЛНА ИДИ-ОТ-ЩИНА!!!! Никога няма да разбереш за могъществото на една държава по написаните стъкмистики от някакви измислени институции!
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 17
Единственно сгреши с определението "роби"!!! Това важе за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ от западенците, но не и за руснаците! Именно защото са свободни люде, затова само за 100 години си правят 2 революции! А ние, понеже сме "свободни", затова 500 години си трайкаме, и накрая ПАК ИМЕННО ТИЯ уж-роби идват да ни освобождават! Ние сме неблагодарници, а западенците както са си били мошенници, така са си и останали най-голямото ЗЛО НА СВЕТА, донесли злото на целия свят, от Австралия до Южна Америка
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Името на руския постоянен представител в ООН е Василий Небензя.
Чуствате ли разликата?
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди "съюзниците" от Запада да нападнат Ирак,Колин Поуър,показваше едни пръдни в шишенца и бурканчета,като заявяваше ,че това са химическите оръжия на Садам.Но после се оказа друго а войната така и не бе предотвратена.Какво спечели Светът от нея?А от другите войни?Освен милионите изчезнали безследно и осакатени хора,(включително и американци)нищо друго.Заради собственото си оцеляване,някои служби в САЩ просто жертват останалия Свят,включително и самите САЩ.
17
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според руските роби целия свят е на грешната страна, само великата им росия е права.
16
15
 
2
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 седмица
За тези който не знаят ....БВП и др. подобни се измерват САМО В $ ...от МВФ и СВ. БАНКА !!! 2014 год преди " КРИМ НАШ " ..БВП на Раша е 2.4 хил. мил. $..........на САЩ - 15 хил. мил. $......СЛЕД САНКЦИЙТЕ ....на САЩ - 23 хил. мил. $ ...на Раша -1.6 хил. мил $....ЗАТОВА Жужи се крие вече ТРЕТИ месец в бункера. а не заради пандемията....А се покаже...а го ОБЕСЯТ на Ч.П. ! .........Ама какво ни интересува нас от Европ. БГ ...а тази година МИНАВАМЕ Раша по БВП на човек ...БРАВО на НАС ! Ууу за Жужи!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е Президента Тръмп,като казва,че в Пентагона мислят само за войни,а ЦРУ подготвя конфликтите и ги насърчава да започнат война.А икономическите центрове изчисляват,каква ще е печалбата от тези войни или каква ще е евентуално загубата включително за съюзниците от НАТО и във жива сила.Тпй препоръчва,американските войски,пръснати по целия Свят да се приберат у дома си.Така Светът наистина ще се почувства свободен.Всеки у дома си.Вива Тръмп.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"САЩ призоваха Русия да окаже пълно съдействие на международната общност при разследването на случая с отравянето на опозиционера Алексей Навални."

Аз като част от "международната общност" настоявам САЩ да окаже пълно съдействие за разследването на гражданските размирици случващи се на тяхна територия.