Бойко купува автомобили за "градски нужди"

Цели 36 автомобила търсят от "Московска" 33, цена - необявена
18 сеп 2008 16:39,
29
Бойко купува автомобили за "градски нужди"
Снимка: БГНЕС

Администрацията на кмета на София Бойко Борисов обяви търг за доставка на 36 автомобила.

Новите коли са за нуждите на Столичната община, пише в тръжната документация на обществената поръчка.

Отделената сума за новите автомобили обаче не е посочена.

Търгът е разделен на две части. Първият е за доставка на 11 автомобила за "градски нужди", а втората – за 25 автомобила тип ВАН.

В обявата не е посочен типът на търсените коли, но е ясно, че офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 4 ноември в сградата на Столичната община на ул. "Московска" 33.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
edno znam va vremeto imahme lo6a darzava ama pone q ima6e a sega e edin bardak, i nqma se opravi darkavata da napravi ne6to za nqkoi obiknoven 4ovek nqma ako napravi ne6to damu zameje polojenieto tam kato jemi se obesnqva nqkoi ministar si4ki mu vqrvat pak toi se podigrava i kato kaje nqkoi ni sme velik narot e koeti e vilikoto zivee6 v mizeriq da sko4i celiq narot nqma mi6ki 6tesi ostanat i mi6ki 6te badat
27
0
 
0
 
! Отговори
:-) преди 15 години
Охранителните фирми "Ипон" със съдружници:. Бойко Борисов, Павел Алексиев, Цветелина Бориславова, Владимир Петев и Васил Калугеров."Интербулпред" АД с уставен капитал един милион лева; съвет на директорите: Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Черрнев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев."Тео Интернационал" АД - Бургас. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Румен николов "Пашата". Предмет на дейност на тази фирма е бил производство на фалшиви цигари във фабрика в Крайморие."Джи енд би травел къмпани", свързана със СИК. Съдружници: Бойко Борисов и фирма "София делта" ООД. Те са купили мажоритарния дял акции на Гранд хотел София, но не плащат първата вноска."Прахайм" ООД - Червен бряг - Производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова."Будоинвест" ООД. Съдружници: Бойко Борисов, Румен Цветков и Алексей Петров.Би енд ти комерс" ООД Собственици: Бойко Борисов и Пламен Петров."Цебра" ООД.Съдружници: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Живко Делчев."Ти Би Ай - 92.". Съдружници: Бойко Борисов и Тодор Толев."Сириус - 2" ООД. Собственици: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова."Химтекс" АД. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Мирослав Дерменджиев.Българския народ в такива случай има една много мъдра поговорка:"Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си и ти!"Ето ги и въпросните му приятели:Цветелина Бориславова Карагьозова - Председател на надзорния съвет на СИ банк, с баща - служител на Държавна сигурност и снаха на бивш член на Политбюро на ЦК на БКП - Иван Абаджиев. Тя е съдружник и съсобственик в много фирми на Бойко Борисов.Владимир Петев, Димо Кръстинов, Чавдар Чернев и Евстати Гюров - бивши служители и офицери от ДС,. Те имат и връзки с, с митниците. Някои от тях Са свързани и със знакови фигури от сенчестата икономика. Също така са и кредитни милионери.Румен Николов "Пашата" и Алексей Петров - бивши служители на спец. отряда за борба с тероризма и лидери на силови групировки.Павел Алексиев - свързан с фондация "Отворено общество", кредитен милионер.Васил Калугеров - бивш началник в охранителна полиция на софийската дирекция на вътрешните работи.Иво Каменов Георгиев - един от главните съдружници в империята *** - Варна.Румен Цветков - ръководи фирма на Мултигруп.Тодор Толев - контрабандист на цигари, в близки и бизнес отношения с приближения до иван Костов - Славчо Христов.
26
0
 
0
 
! Отговори
hudojnik преди 15 години
Kak se opravia razrushenoto ot predi 20-tina godini i se postroiava ili popravia za 3???A,za rusheneto vsichki nie imame uchastie,dori i kogato vikahme"koi ne skacha e...",natatak go znaete vsichki.Balgarinat e stranna ptica,vse chaka niakoi da mu opravia bakiite,no zasega niama otkrita valshebna prachka,s koiato da stane ili pone mantaliteta da ni promeni pone za edna godina.Chalgajiiska darjava stanahme i sme za smiah na "normalnite",che veche ne znam koi sa normalni ...Dobre,che ne sam s politicheski pristrastia ot mnogo godini,zastoto viarvah ,che i mantaliteta podleji na promiana i razvitie,che svoboda ne oznachava anarhiata ,v koiato vsichki nie jiveem...\izv.za latinicata/
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това население на София не е от вчера, то е от 17-18 години?!Тази мърсотия на София не е от вчера, тя е от 17-18 години.?!Това задръстване на София не е от вчера, то е от 17-18 години.?!Този кмет не е от вчера. Втори мандат и три години има.?!Е-е-е, като ги знаеше тези работи преди 3 години и като знаеше, че не е кадър /способен/ да ги оправи, защо ни се натресе да ни измъчва и тормози, та чак и държавата иска да забатачи и 0-прави.!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така реагираш, че и без да те познава човек разбира, че си лично засегнат, което пък от своя страна говори, че в това което нападаш има истина. Не знам хората за кого ще гласуват на следващите избори, но ме е страх, че не са с пучили от грешките си и ще гласуват, както за царя- с голяма надежда и еуфория, а след това ще последва поредното ограбване на достатъчно бедния и отчаян български народ. Страх ме е защото винаги съм се чудила на младите хора, които бягат зад граница, а последно време си мисля, че и моите ще направят същото и целият ми живот отдаден на тях и тяхното бъдеще ще се изпари. Не мога да си представя, че голямата къща, която построихме със съпруга ми ще бъде празна, че ще живеем стари и самотни
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БАЕ МИТКО ТИ ЗА КОЛКО КУПИ ТОВА ПИСАНИЕ - ЗАВОДЧЕ,ЯХТИЧКА,ФЕРАРИ ЗА СИНЧЕТО, ИМОТЧЕ ПОНЕ В ГЪРЦИЯ,АПАРТАМЕНТЧЕ ОТ 200-300 КВ. В сОФИЯ, ХОТЕЛЧЕ НА МОРЕТО,НЯКОЕ ПЛАЖЧЕ, СПА ХОТЕЛЧЕ КЪДЕТО ИМА МИНЕРАЛНА ВОДИЧКА???? AAAA МРЪСНИКО.ТОВА НЕ СЕ ДАВА ПРОСТО ЕЙ ТАКА! КОЛКО ТИ ПУСНАХА ЗА ДА ГО ИМАШ. МОЖЕ БИ СИ ОТ СЛУХАРИТЕ ДЕТО ИМ ПЛАЩАМ С ДАНЪЦИТЕ ЗАПЛАТИЕ, А ТЕ ПИШАТ ДОНОСИ ВМЕСТО ДА ОХРАНЯВАТ ГРАЖДАНИТЕ. СКРИВАЙ СЕ В МИША ДУПКА, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ УШАКОВИ. ТОВА ВРЕМЕ СВЪРШИ!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА С ВАШИТЕ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ. ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ И С ТЕЗИ ПАСКВИЛИ НИЩО НЯМЯ ДА ПОСТИГНЕНЕ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВИ МРАЗИМ УКАКОВИ!!!!!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами понеже си голям гражданин Нека с това правителство всички Турци да са една крачка пред теб, и да ти съсипят ДЪРЖАВАТА!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен сам. Не е необходимо да сме много учени, за да разберем, че ни водят за носа. Проблемът е в нас - че се подвеждаме по приказките- повтарям - по приказките на хората. Трябва да им гледаме делата. Просто е. И в библията го пише. ББ не е вариант за мене, тъжното е, че за някои хора е надежда.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бойко не е мафиот и мутра, тое е обикновен *** и некадърник, при това много нагъл, много *** и суперарогантен - ако селяците го изберат за премиер, вече окончателно ще взема решението си да опаковам куфарите и към Аерогарата ...
19
0
 
0
 
! Отговори
бай Митко до малкия преди 15 години
Можеш ли да предоставиш ти някаква информация за наши видни политици, обвързани в мафиотски структури?
18
0
 
0
 
! Отговори
бай Митко до малкия преди 15 години
Информацията я има навсякъде в интернет, аз просто попаднах на нея
17
0
 
0
 
! Отговори
бай Митко до малкия преди 15 години
Информацията я има навсякъде в интернет, аз просто попаднах на нея
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че въпросните участия са обществена тайна. Просто той е поредният месия, от когото се очаква да извади вълшебната пръчка и да тръгнат нещата. И все пак всякаква алтернатива на БСП и Доган е по-приемлива от тях. :)
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе народе,до кога този *** пожарникар ще баламосва народа и ще пилее народни пари!!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
малкия Маргин преди 15 години
Бай Митко,не ме интересува откъде ти е информацията,но за някои от фирмите и цитираните лица потвърждавам,че е вярна.Знам го Бойко от 93-а.Дано наистина те прочетат повече хора,и то внимателно.Дано повече хора осъзнаят, че не това,че е пожарникар, е обезпокоително.Това дори никак не е обезпокоително,де да си беше само един почтен пожарникар,ръцете му да целуваме...Б.Б. ще бъде еманация на мафиотизираното управление на Родината ни,ако спемчели изборите.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко пак ще врътене поредната далаверка, а тъпите *** нека пак гласуват за него - омръзна ми от слепци и простаци в тази държава - ще се махам
12
0
 
0
 
! Отговори
сергей преди 15 години
ЕМИ ДАА ТРЯБВА ДА СЕ КУПЯТ НОВИ КОЛИ ЗА ОБЩИНАТА , САМО НЕЕ , НЕЕ > ( НОВА " ЛАДА-ГАЗ 3302 - $ (17,000 ) , а коли USA :)New cars, Cadillac, MercedesОт: Ben EzerРазбира се, че трябва да има общината нови коли , както и кметсвото за представителни нужди , няма да посрещат EU s "Moskvi4i" i stro6eni RUSSKI "Ladi ' NIVA" . Да закупят хубави коли и "JEEP " , a za Bate Бойко само як " МERCEDES "
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
може да ползват и адския градски транспорт. нали общината няма кинти и задлъжня до гуша при Бойко Каратиста
10
0
 
0
 
! Отговори
Бай Митко преди 15 години
Охранителните фирми "Ипон" със съдружници:. Бойко Борисов, Павел Алексиев, Цветелина Бориславова, Владимир Петев и Васил Калугеров. "Интербулпред" АД с уставен капитал един милион лева; съвет на директорите: Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Черрнев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев. "Тео Интернационал" АД - Бургас. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Румен николов "Пашата". Предмет на дейност на тази фирма е бил производство на фалшиви цигари във фабрика в Крайморие. "Джи енд би травел къмпани", свързана със СИК. Съдружници: Бойко Борисов и фирма "София делта" ООД. Те са купили мажоритарния дял акции на Гранд хотел София, но не плащат първата вноска. "Прахайм" ООД - Червен бряг - Производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. "Будоинвест" ООД. Съдружници: Бойко Борисов, Румен Цветков и Алексей Петров. Би енд ти комерс" ООД Собственици: Бойко Борисов и Пламен Петров. "Цебра" ООД.Съдружници: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Живко Делчев. "Ти Би Ай - 92.". Съдружници: Бойко Борисов и Тодор Толев. "Сириус - 2" ООД. Собственици: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. "Химтекс" АД. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Мирослав Дерменджиев. Българския народ в такива случай има една много мъдра поговорка:"Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си и ти!" Ето ги и въпросните му приятели:Цветелина Бориславова Карагьозова - Председател на надзорния съвет на СИ банк, с баща - служител на Държавна сигурност и снаха на бивш член на Политбюро на ЦК на БКП - Иван Абаджиев. Тя е съдружник и съсобственик в много фирми на Бойко Борисов. Владимир Петев, Димо Кръстинов, Чавдар Чернев и Евстати Гюров - бивши служители и офицери от ДС,. Те имат и връзки с, с митниците. Някои от тях Са свързани и със знакови фигури от сенчестата икономика. Също така са и кредитни милионери. Румен Николов "Пашата" и Алексей Петров - бивши служители на спец. отряда за борба с тероризма и лидери на силови групировки. Павел Алексиев - свързан с фондация "Отворено общество", кредитен милионер. Васил Калугеров - бивш началник в охранителна полиция на софийската дирекция на вътрешните работи. Иво Каменов Георгиев - един от главните съдружници в империята *** - Варна. Румен Цветков - ръководи фирма на Мултигруп. Тодор Толев - контрабандист на цигари, в близки и бизнес отношения с приближения до иван Костов - Славчо Христов.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
dps 6te oprai darjavata