Започва ремонт в салона за заминаващи на Терминал 1 на Летище София

Той ще продължи от 8 август до 22 септември
1
Започва ремонт в салона за заминаващи на Терминал 1 на Летище София
Снимка: Булфото, архив

Ремонтни дейности в обществена зона "Заминаване" на Терминал 1 на летище "София" ще започнат от 8 август, съобщават от аеропорта.

Ремонтът ще продължи до 22 септември 2014 г., като ще бъде извършена подмяна на съществуващата настилка в салона за заминаващи.

Ремонтните дейности ще бъдат извършени на три етапа, без да бъде нарушавана оперативната функция на пътническия терминал на столичното летище.

Поетапното затваряне на зони в салон „Заминаване“ – обществена зона на Терминал 1, и съпровождащите го промени в технологията на обслужване, няма да възпрепятстват достъпа до гишетата и търговските обекти, разположени на неговата територия, категорични са от аерогарата.

За част от периода на ремонтните дейности ще бъде извършено временно преместване на гише „Летищна и полетна информация“. Новото местоположение ще бъде в западната част на салон "Заминаване" – обществена зона, в непосредствена близост до магазина за продажба на вестници и списания.

За времетраенето на ремонтните дейности ще бъде обособен коридор, осигуряващ достъп до гишетата за продажба на самолетни билети.

"Молим пътниците и посетителите да се съобразяват с въведените реорганизации и да следват указателните табели. Планираната подмяна на подовата настилка ще допринесе за повече комфорт в салон „Заминаване“ и ще даде израз на доброжелателното и приветливо отношение на „Летище София“ ЕАД към пътници и гости на столичното летище”, отчитат от Летище София.


1
Още по темата: Летище Софиятерминал 1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
АДИО РИО преди 6 години
Защо се харчат пари за ТЕРМИНАЛ 1...............? След като всички са се отправили към ТЕРМИНАЛ 2 ? ЕЙ НА ТОЗИ ВЪПРОС НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ .