Във "Виетнамските общежития" пребивавали законно

Илия Илиев: Хората са настанени със заповед от държавата!
28 апр 2017 21:33, Красимир Ангелов
24

Хората във "Виетнамските общежития" в столичния квартла "Красна поляна" са настанени там със заповед от държавата преди 25 години и те пребивават законно. Това каза в студиото на телевизия Bulgaria On Air Илия Илиев от партия "ДРОМ".

Още по темата

По думите на политика няма логика ромския етнос да бъде разселван от централните части на градовете към периферията им, за да се решат проблеми като този в квартал "Красна поляна".

"Правилата за всички български граждани трябва да бъдат еднакви. Ясно е, че блоковете, в които пребивават жителите, не са най-подходящите постройки за живеене, но хората живеят там повече от 25 години", категоричен бе Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 6 години
Илиев , не бъди нахален, нас българите никой не ни осигурява жилище , нито ни питат в края или в центъра на града искаме! Ромите замърсява много , чупят, крадът, бият хората и ги ограбват, *** чалга озвучава целия квартал и поради тези причини трябва да са далеч от кварталите на хората , заградени с високи огради , така че да живеем малко по- спокойно!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът "виетнамски общежития" е от времето на социализЪма, когато под претекс, че не достига работна ръка внасяхме виетнамци да бачкат оти комунистите ги мързеше. После докато ги извозят за виетнам обратно БГА Балкан фалира заради безплатните рейсове. Сега проблема ще се повтори с вноса на "бежанци" от кол и въже и ще има муджахидински общежития!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези 25 години са имали достатъчно време да си осигурят жилища.Ако правата ще са еднакви, защо да не си изтеглят кредит и да си закупят жилища както го правят българските семейства? Или да си плащат наема като другите българи, които нямат собствено жилище. Докато те 25 години са живели на символичен наем, аз работех на две места 15 години, за да си плащам наема и от 5 години плащам на банка, за да живея в собствено жилище.
13
1
 
10
 
! Отговори
БЕЗОБРАЗИЕ !!! преди 6 години
Тия постройки са негодни за живеене.Хората са набутани там като ***._____________________________________________Онези обитатели сами са се набутали там "като ***". В момента във Виетнамските общежития живеят хора, които са десетки пъти повече от онези с настанителните заповеди.Сега са "негодни за живеене" по заслуга на техните обитатели. Докога това ще се пренебрегва и ще им се опрощават направените от тях поразии? А на всичко отгоре, за награда, да ги настаняват в нови жилища?!
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Ромските босове са присвоили НАШИ ПАРИ, внесени в еврофондовете, но тук говорим за друго.Когато виетнамците са заминали, те са оставили сградите в добро състояние, за това се писа много.Онези, които в последствие неоснователно са настанени там от Янчулев, са съсипали тези сгради. Това не бива да се опрощава с лека ръка.Българският народ си има правило "Чупи - купи!" Който е повредил нещо, което не е негова лична собственост, трябва да възстанови щетите с пари или чрез труд.
11
0
 
7
 
! Отговори
не става така преди 6 години
Много приказки,никакви действия!Чакайте Тръмп и Путин да ви оправят!
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да пребивават законно, виетнамските общежития са обществена собственост, да си платят наема за 25 год щом са там от 25 год и да се махат. Криминални престъпници нямат място в общински жилиЩа като си купят свои законни със нотариален акт тогава да се изказват. А тоя да бъде aрестуван за лъжи и опити за измама.
9
1
 
22
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 6 години
Кои е пребивавал законно там- виетнамците ли ?!?! Или тези кафените сега !?! Те да не би да са Виетнамските наследници с акт за собственност ?!?!Те там и конете си се мъчат законно да настанят !
8
1
 
23
 
! Отговори
Да ги приберат във преди 6 години
Ветово бе, Илийооооо!Нали днес по вестниците имаше снимки на домове като резиденции, построени от ало-измамниците? Пишат, че за облицовки на тези "резиденции" са докарвали от Гърция мрамор с тирове.Да приберат там извадените от Виетнамските общежития, НО, онези, които са съсипали тези общежития, чрез принудителен труд да изплатят щетите, а също и неплатените си сметки!Не се прави на три и половина Илийо! Да се възползват сега, защото рано или късно ще конфискуваме или ще съборим тези "палати"
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Законно пребиваващите" не смятат ли, че е законно да си плащат наема, тока водата или това е политическо преследване
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички, които не са виетнамци да се изнесат от Виетнамските общежития.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мазньо какъв го играе сега? Нали отпадна от НС, нали го съдеха за огромна сума която открадна? Защо не е осъден?
4
4
 
14
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
САМО ЕДНИ МУСТАЧКИ И ПЕРЧЕМ МУ ТРЯБВАТ НА ИЛИЕВ ТОЙ ПАТОСА СИ МУ Е ВРОДЕН И СИ СЪЩИЯ ХИТЛЕР
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ИЛИЯ ИЛИЕВ СИ Е ОТЯВЛЕН РАСИСТ И ЗОВЕ ЗА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ . ПОДЕЛ Е КАМПАНИЯ ИЗПОЛЗВАЩА ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ОДОБРАВЯ ПОГРОМИТЕ СРЕЩУ ЕТНИЧЕСКИ РАЗЛИЧНИТЕ . ЕВРОПА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ТОЗИ СЪВРЕМЕНЕН ХИТЛЕР
2
3
 
31
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
В бЪлгария само ромите нямали жилища. .. то другите ЕТНОСИ СА ОБСУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НА РОМИТЕ ЛИ, ИЛИ И ТЕ ИМАТ НЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА? ??????? ИЛИ РОБИТЕ НЯМАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА? ??? То на тази земя има РОМИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. .
1
2
 
41
 
! Отговори
?! преди 6 години
Целият район е пропищял от тях, хората правят протести, готови са на още по-крайни изяви, а според този наглец всичко било законно!Как ще е законно десетки хиляди граждани, родени в София и не притежаващи недвижими имоти да са чакали за настаняване, а кметът преди повече от 20 години на своя глава да е настанил там лица, придошли тук от провинцията?! Ето това е незаконно и задължително трябва да се оспори!