Части от София остават без вода в понеделник

Причината са ремонтни дейности
2
Части от София остават без вода в понеделник
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в понеделник, съобщават от дружеството.

На 7 август 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Елисавета Багряна“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Николай Коперник“ от ул. „Постоянство“  до ул. „Гео Милев“

по ул. „Хемус“  от  ул. „Николай Коперник“  до ул. „Лидице“

по ул. „Лидице“  от ул. „Постоянство“  до ул. „Гео Милев“

по ул. „Гео Милев“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Елисавета Багряна“  и ул. „Андрей Николов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Николай Коперник“ ъгъла с ул. „Хемус“.

Също на 7 август 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Царибродска“ жк. „Зона –Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Д-р Калинков“, ул. „Царибродска“, ул. „Три уши“ и ул. „Димитър Петков“

по ул. „Царибродска“ от ул. „Д-р Калинков“ до бул. „Инж.Иван Иванов“

бл. 6, бл.15-16

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Д-р Калинков“ ъгъла с ул. „Димитър Петков“.

На 7 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на  ул. 58 и ул. 39 кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. 58 от ул. 3  до ул. 55

ул. 39 и ул. 6

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 58 №26 и ул. 39 ъгъла с ул. 4.

На 7 август 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на  ул. „Васил Левски“  с. Негован се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Индустриална“, ул. „Борис Найденов“, ул. „Езерата“, ул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Коцина махала“ ъгъла с ул. „Стефан Павлов“.

На 7 август 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на  ул. „Читалищна“  с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

По ул. „Читалищна“ от ул. „Отечество“ до ул. „Просвета“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Читалищна“ ъгъла с ул. „Отечество“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
31
 
! Отговори
Софийска вода преди 3 години
е Веолия - продава ни нашата вода на каквито цени пожелае. Така е в свободна Европа. Национализирани природни ресурси са комунизъм според чуждите корпорации, които храним. Кой не скача е червен.
1
0
 
33
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ ТАРИКАТИ: преди 3 години
ЕТО---ТАКА СЕ ПРЕДИЗВИКВА НЕДОВОЛСТВОТО НА ХОРАТА ----РЕМОНТИ НА ВОДОТО ПРИ 38-40-градуса С.......ха,хааааааааааааааа

ЕТО ВИ ---КОНСПИРАЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!