Части от София остават на сухо в петък

Причината - ремонти на "Софийска вода"
0
Части от София остават на сухо в петък
Снимка: "Софийска вода"

На 14 юни 2019 г. (пeтък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Владимир Георгиев" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на кв. "Нова Враждебна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци - пред кметството.

На 14 юни 2019 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ами Буе" кв. "Крива река", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на
ул. "Ами Буе" от ул. "Баница" до ул. "Яков Крайков" ул. "Яков Крайков" от ул. "Виктор Григорович" до ул. "Райко Жинзифов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ами Буе" ъгъла с ул. "Яков Трайков".

На 14 юни 2019 г. (пeтък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Илиянци" кв. "Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бул. "Илиянци" от ул. "История Славянобългарска" до края на улицата в южна посока /до Царското депо/.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Илиянци" до входа на Царското депо.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари