Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш

МВР да осигури обществения ред, поиска тя
20 фев 2020 14:00,
113
Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш
Снимка: БГНЕС

За поредна година забранявам със заповед провеждането на Луковмарш и шествието. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в началото на редовното заседание на Столичния общински съвет, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата
"Тази година провеждането на марша е забранено с моя заповед и за това са уведомени всички служби. Очаквам МВР да осигури обществения ред. Не мисля, че е нужно да продължаваме тази тема, която се повдига всяка година по един и същи начин. Има съгласуване само за поднасянето на цветя на паметника", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се забрани мирно шествие, намирисва на нацизъм
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не виждам нищо нацистко в снимката. Това решение на фъндъкова трябва да се обжалва в международния съд в Хага за геноцид.
52
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой да обясни на тия лукови глави,че благодарение на нацистките отпадъци България загуби Беломорска Тракия,София бе бомбардирана..
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"""Много историчари от съмнителни институти и западни фондации, отричат фашизма и фашисткия режим в България, което е престъпление."""КОЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?
50
1
 
9
 
! Отговори
до 49 преди 4 години
Бих добавил- окичил трибагреника на огледалото на 124-ката, гледа лошо. Купи си BMW E60 10-та употреба- гледа още по-лошо. Начертае си място пред панелката с блажна боя- негово било. Данъци не плаща- направил бракмата товарна. Кара зарзават по пазарите- касови бележки не вади- всеки данък в джоба. Дойде клиент, метне го с грамажа- разказва му как "крадците я съсипаха тая държава". На сергията се вее флагът. Голям патриот бил- тетка му стринкина от Занкино едно време пръднала по време на войната.
49
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Винаги съм се питал защо точно Христо Луков? Защо не Владимир Вазов примерно, доказал се и уважаван и от англичани? Защо не Иван Колев? Умишлено ли се лансира тази съмнителна личност , за да се разделят хората?
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, защото у нас е имало булевард "Адолф Хитлер", значи че сме фашисти?Вие сериозно ли или сте за 4-ти км
47
3
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Митко 19 смАз бих го разрешил, че да се съберат недоклатените патриотчета на едно място и да стане инцидент без оживели. Все някак може да се нагодят нещата.-----------Др*ндзел..Като изключим явните ти заплахи в писмен вид в интернет, нещо което те прави уязвим по поне 5 члена от Наказателния Кодекс... като изключим това имай напредвид следното ... Не е достатъчно да е 19 см, трябва да може и да го вдигаш. Аре чезни, че не моа та дишам ...
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриот- окичил се с герба на ръкава и с трибагреник в ръка. Тропка хорца пред театъра, по магистрали, дори в Риските езера. България над всичко! Заплатката в плик- под масата. Осигуровки и данъци- не плаща. Патриот голям! За обществото не допринася с НИЩО, защото укрива данъците си. После "съсипаха я тая държава тия крадци". Окичи се с трибагреника, напие се с вино и ракия, отиде на Луковмарш. Безполезен, неквалифициран, неконкурентно способен бачкатор. Ненужен никому. 90% от "патриотите".
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас не е имало фашизъм, това е факт. Спасените 50 000 евреи и техните наследници са свидетели на истината
44
3
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Понеже ДНЕС-А ми изтриха Бодрия Коминистически Поздрав (цитирам светлия другар Мирчо Спасов) до другарите във форума... Ще си позволя отнново да го повторая..ДРУГАРИ ... ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ... НА РОДИТЕЛКАТА ВИ - НА КОЕ У КОЕ ! Да сте живи и здрави и най - вече дълголетни .
43
1
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Кога тъпанарката ще забрани гей прайда в София ? От Козяк 16 ли не и позволяват да го спре?
42
2
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 4 години
И каква е разликата между тия и вашите шпицкоманди ,които обират банките ! А Черепа ще го връщате или се отказахте???
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ушанките са платили за убийството на ген. Луков
40
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В София е имало булевард "Адолф Хитлер", антиеврейски закони.Много историчари от съмнителни институти и западни фондации, отричат фашизма и фашисткия режим в България, което е престъпление. Показват се по националната телевизия в предаването История.бг и правят пропаганда, за която в Германия биха били осъдени.
39
6
 
8
 
! Отговори
Тодор Тодоров преди 4 години
Фандъчка за поредна година ще наруши закона, като забрани шествие в памет на български герой. А после разноските по делата ще ги плащат софиянци. Генерал Христо Луков - убит по нареждане на Москва и московката възпитаничка им прислужва и до днес. Така е като си син герберски комунист! И всички комунисти, на съд, на съд, на съд, България поема по национален път!!!
38
1
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До АнонименЖената на Богдан Филов свидетелства, че британските служби са провели акцията срещу Луков.---е поне едната от агентките след това хубавичко я подредихме :-)))))))))))))))))))
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Британските агенти се борят срещу фашизма в България и след това обявяват по радио ББС за акцията и успеха и. Жената на Богдан Филов свидетелства, че британските служби са провели акцията срещу Луков.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има кмет на София, бих искал да го помоля да забрани влизането на МПС-та в Борисовата градина.
35
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има Луковмарш, ако не помним героите си, значи не помним нищо. Нещата са кристално ясни Генералът Герой и убици, които го прострелват в гърба. Въпреки раните си, Генералът се бори с убийците си с голи ръце, срещи изтрел;ите на двама ***. Така умират Героите, които трябва да бъдат помнени