Борисов: Шестлентов път между Цариградско шосе и "Младост"

Очаква строителството да приключи в края на следващата година
17 май 2020 12:30, Петя Славова
192
Борисов: Шестлентов път между Цариградско шосе и "Младост"
Снимка: БГНЕС

"Работата по големите инфраструктурни обекти в страната не е спирала." Това написа премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Постът бе съпроводен от снимки, показващи случващото се строителство. По думите му, напредва строителството на разширението на Околовръстното на София между "Цариградско шосе" и квартал "Младост".

"Проектът предвижда съществуващият двулентов път да бъде разширен в шестлентов, с което пътуването ще бъде по-бързо и безопасно. Трафикът по това трасе е изключително натоварен, през него преминават между 22 000 и 26 000 превозни средства на ден.", написа още премиерът.

Той допълни, че участъкът е с дължина 6 км, строи се в срок и трябва да бъде завършен до края на следващата година.

Премиерът потвърждава, че се е запознал с визуализацията на обекта и благодари на всички строители и проектанти за добрата работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
2
 
! Отговори
не ксй преди 3 години
До ДобреНай-вече ако столичани си отидат по родните места, така хубаво ще се отпуши софего!!!!
152
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
23 800 000лв за 1 км!Гигантски грабеж !Не за нов път в скали или трудно достъпен район.За разширение на съществуващ път.
151
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До Новите Софиянци, които ми пишат минуси: За вас, самите, е по-добре да си се върнете по родните места. Знам, че не ви харесва да го чуете, но истината понякога боли.
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей,голяма завист сред небългарите драскащи на кирилица!
149
0
 
6
 
! Отговори
42 преди 3 години
Ура, да живее великият вожд и учител, опрян на мощта на братски САЩ-Борисов.
148
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Началника работещ за партията, не за народа, като изпълнява задълженията на всички министерства, днес транспортното, преди седмица финансовото, защо народа трябва да хрантути толкова излишна челяд.Тази новина няма да се прочете от всички, затова от утре началника с тъпан на всяко кръгово в столицата - "Внимание, внимание, строЯ едикакво си,...може да се добави "ако не бях Аз.." и т.н.
147
3
 
10
 
! Отговори
Pf преди 3 години
То това,че се прави е супер. Ама цена 120 милиона за 6 километров 6 лентов път е меко казано скъпо. Къде можем да се запознаем с разходите за строежа да видим как така 1 км излиза 20 милиона.
146
6
 
16
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
И дванадесетлентов да е , пак няма да промени факта че догодина си тръгва.
145
1
 
5
 
! Отговори
f преди 3 години
ДО КУЧЕТАТА :СЛЮНЧИТЕ НА ПОДА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО СОЛ И НА НЯКАКВО РАЗСТОЯНИЕ ОТ НЕГО МАЛКО КОЛИЧЕСТВО КИСЕЛИНА, ДА СЕ ПОЛУЧИ АНТИМАГНИТ!
144
1
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
До кучетата и хората :Много гума на някакво разстояние от малко желязо или някаква друга киселина. Гумата да е в по-голямо количество , и се получава силен АНТИ магнит, както и трябва на България!
143
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както винаги лъжеца си остава лъжец.Беше обещал,че ако види 300 човека да протестират ще си подаде оставката излязохме хиляди а той казва.Радвайте се че Ви управлявам АЗ .
142
6
 
23
 
! Отговори
Шматка преди 3 години
Тиквуне, а на коя дата ще започне първият ремонт? Защото да десет години нямаш нито едно шосе/магистрала, което да е изкарало поне година без ремонт!
141
3
 
9
 
! Отговори
Малийййй преди 3 години
ВАСИЛ БОЖКОВ ВЪВ ВИДЕО ОТ ДУБАЙ: УТРЕ В 8 ЧАСА ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ......ДАНО НЯКОЙ ГО ПРОЧЕТЕ!!!!!......https://mobile.frognews.bg/article/196542/ +++++.......afera.bg/васил-божков-във-видео-от-дубай-утре-в-8/
140
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безумни са тия светофари на изхода в Дружба на Цариградско та чак до околовръстното...
139
1
 
9
 
! Отговори
Добре преди 3 години
това доста ще отпуши София, особено петъчните задръствания посока морето при изходите на Самоковско, Горубляне и при Теца в Дружба.
138
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Боко само ,че с отсечка от 6 /ШЕСТ/КИЛОМЕТРОВ шестлентов път по другите държави не би се похвалил никой премиер!Може би само в някоя западнала Африканска държава би било важно събитие.
137
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека ремонта на пътя започне още от сега, преди да е построен.
136
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко Буда е престъпен бос, който е узурпирал властта. знаете от историята какво трябва да стане с узурпаторите, иначе става монархия и Лойко и Дебелян ще си решават кой да ви управлява.
135
5
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
някои невидими слушалки навлизат навътре през ушите! Но не са много качествени.
134
6
 
8
 
! Отговори
f преди 3 години
Какво ще кажете за невидимите слушалки на тиквата, на съдиите и прокурорите от гугъл с американски достъп и холивуд??Я вълни или антени!