Домашно куче нахапа 10-годишно дете в София

Инцидентът е станала в квартал "Горна баня"
27 май 2020 09:32, Ния Христова
53
Домашно куче нахапа 10-годишно дете в София
Снимка: Pixabay
10-годишно момче е било нападнато и нахапано от немска овчарка в София. Инцидентът е от преди 2 дни в столичния квартал "Горна баня". Немската овчарка първо нападнала кучето, което детето разхождало, предаде Нова тв. 
 
Немската овчарка е успяла да излезе от двора на стопанина си на улица "Прибойна" и нападнала и нахапала 10-годишния Гошко. Преди това се нахвърлила върху неговото куче Рошко. 
 
Бащата на Гошко Стелиян Андров е подал сигнал в полицията. Служителите на реда се отзовали много бързо. Бащата обясни, че синът му се прибрал много разстроен вкъщи. "Той беше с кървящи ръце, кученцето също. Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на борбата той си е сложил ръката в устата на агресивното животно", обясни Андров. 
 
Бащата се притеснява, че у детето ще останат нефизически белези и смята да го води на психолог. Собственикът на немската овчарка е бил в провинцията по време на нападението, но отишъл в "Пирогов", след като детето било откарано там, за да му бъде оказана лекарска помощ. Собственикът на кучето го грози глоба в размер на 400 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Значи всяко куче е потенциално опасно, доколкото възпитанието му не е написано върху челото.
44
0
 
3
 
! Отговори
Www преди 3 години
Трябва да водят кучетата със наморници а не баби на 70 години да разкарват кучета 2 пъти по големи от тях ако тръгне да напада как ще го спре или пък тези дето си пускат кучетата във парка без каишки без наморници и то от опасните породи нали във всеки парк направиха определени места заградени за тая работа защо ги пускат да се разхождат свободно наи малкото там име деца които може да се плашат да не говориме ако тръгне да напада какво става
43
3
 
6
 
! Отговори
Анна преди 3 години
Защо тук никой не коментира, че дете на 10 години няма право да се намира на улицата без придружител ? Еле, пък с куче! Защо никой не коментира, че заглавието е подвеждащо и кучето е нараснало не детето, а другото куче? Не оправдава този, който е изпуснал кучето от двора, но нека по-сириозни и от другата страна!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детето не е било нападнато, това е очевидно. Ако беше нападнато, сега щеше да пише за сериозни наранявания или нещо по-лошо.
41
2
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Така, дефинирайте умен начина на намеса от малко дете нападнато на улицата от куче моля ви...и аз да науча нещо от капацитетите от форумите. Това са инстинкти при това правилни за да не докопа животното гърлото, наистина ли мислите че малко дете в уплаха действа на нещо друго освен на инстинкти...зле сте, имате ли деца?
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ми прилича на кучешка игра, в която детето се е намесило по най-глyпaвия начин.
39
2
 
1
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
По инфантилно и глупаво сравнение не намерихте ли, хайде потрудете се и се напънете още малко да измислите нещо по добро - можете, ние вярваме във вас
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал съм немска овчарка и твърдя, че това не е опасна порода. По принцип всяко куче може да стане опасно в зависимост от възпитанието, както и всеки човек.
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По време на борбата Гошко си е сложил ръката в устата на агресивното животно+Следващият път Гошко като отиде в зоологическата градина да си сложи главата в устата на лъва.
36
2
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Здравей, аз съм авторът на 36. Напротив, опасна порода е, определено не се напикавам като видя куче на картинка и нещо повече - имал съм немска овчарка...до 39 и 40 - а ако се случи на вашето дете още ли ще мислите така, или това на вас и вашите деца не може да се случи...хора дайте по-сериозно, в Бг почти всеки продължава да прави каквото си иска и на всичкото отгоре смята че е напълно в правото си...Ами няма да стане така ще знаете...
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбирам нищо сериозно му няма на детето, въпреки че си е пъхнало ръката в устата на кучето.
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите на детето са за бой - не са го научили какво да прави в такива случаи, а работата е проста - нищо не трябва да прави почти винаги, а когато се налага да се усмири куче, се прави друго, а не това, което детето е направило. Кучешката игра за непознаващия кучетата изглежда като жестока битка, а за кучетата е игра. На практика намесата на детето е предизвикала ситуацията.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немската овчарка не е опасна порода. Аман от всезнайковци, които се напикават от страх като видят куче на картинка.
32
2
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Браво, много точен коментар. Срещу такива трябват по крути мерки и по солени глоби, докато не му бръкнеш в джоба на българина не разбира и няма да се спре с общественоопасните си глупост..не 400 а 4000 лв да я направят, особено при инцидент от по опасните породи...няма заради някакви емоционално нестабилни хора внушаващи си любов към кучето да страда цялото общество..
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пореден път прави впечатление какви маниакални социопати са кучкарите - децата и въобще хората за тях нямат никаква стойност, единственото важно нещо е топката косми която те са си самовнушили, че им е дете, любовник, приятел и т.н.
30
3
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
Ако собственикът на кумчето бе съвестен, както го наричаш---нямаше да се стигне до тази трагедия.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате неповторимо форматиране на статията. "ЕДНО нула-годишно момче..."
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гошко с рошко ли ве? рошко ако е от ония нападащи всичко паткани нищо чудно да е провокирал овчарката.
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За подобно престъпление, собствениците трябва да лежат в затвора, а кучето да се умъртвява по най-бързия начин.
26
2
 
7
 
! Отговори
кмето преди 3 години
тоя агресивен пес получава награда "кренвирш с С2Н6О2" от благодарен съседще му се връчи нощес от 2м дистанция, заради КОВИД мерките