15 души нападнали младеж с вериги, с нож в столичния "Младост 4"

Близките му настояват за справедливост
2 мар 2021 09:51, Ния Христова
52
15 души нападнали младеж с вериги, с нож в столичния "Младост 4"
Снимка: Pixabay
Близки на младеж, който е бил пребит и наръган от футболни фенове, търсят виновниците. Момчето е било нападнато и пребито жестоко от петнадесетина души. Единият от тях го е ръгал с нож. Случаят е от столичния квартал "Младост" 4. Не се знае дали изобщо ще успее да проходи така, както го е правил преди.
 
Вчера журналистът Иван Петров разказа в социалните мрежи, че е извършен опит за убийство на неговия брат. Мълчал е един месец, с надеждата да намерят справедливост.
 
"На 3-ти февруари, малко преди полунощ, брат ми ми се обади от Окръжна болница. Заедно с негов приятел са отишли да ядат дюнери. Докато чакат да им стане поръчката, към тях прехвърчава бутилка. Чуват се викове. Излизат от заведението, за да видят какво става и брат ми казва, че вижда срещу себе си около 15 души с маски, тръби и вериги", разказа той в ефира на Нова тв.
 
"Трудно му е да си спомни дали е имало някакви реплики преди това. Не е познавал тези хора. Това, което ме навежда на мисълта, че става въпрос за вражда между футболни агитки е, че неговият приятел е бил с шапка на един от столичните клубове", допълва Петров.
 
"Ден или два по-рано пък фенове на другия столичен клуб са нападнали момче, което е имало нещо общо или е имало дрехи или познавателни елементи.  По всичко изглежда, че това е било отговор", казва журналистът.
 
По думите му приятелят на брат му успява да избяга. "Хващат обаче брат ми и му нанасят много сериозен побой. Докато 15 души са го били, някой го е ръгал в краката и с нож. За съжаление, лекарите не са оптимисти, че ще може да ходи нормално някога. В момента е с патерица", допълва Иван Петров.
 

52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
7
 
3
 
! Отговори
От Германия с любов преди 1 месец
Да ви кажа да гниете в БГ - малко ще ви е.
Солидарност няма. Мир и спокойствие - няма. Терор - има колкото искаш. Успявам тук в последните 10 години и само се връщам за по няколко дена през лятото за почивка. В Албена! Майната ти, Българио!
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 40
И 7.62 ще свърши работа!
41
2
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 месец
Добре ли живеете сега в "ДЕМОКРАЦИЯТА"?
Йежте банани ся на воля!
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива се лекуват с 9mm
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива се лекуват с 9×19 :)
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия не са от никаква агитка щом са с маски нито са ги нападнали заради спортни символи,емблеми по шапки,облекло,аксесоари,тия са ОПГ и то голяма колкото 5 малки от 3-ма члена по определение събрани и действат нагло по поръчка платени от някой шеф-старшина съдържащ няколко като тези големи ОПГ в услуги на други шевски по ранг ОПГ-та.
37
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Футбола е най идио*тския спорт днешно време. Всички любители на футбол трябва задължително да минат през психолог.
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си запалянко е най Т...О
равно на алкохолик или наркоман
това погубва смисъла на живота
35
0
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
Собствениците на футболните отбори имат интерес от такива "верни" фенове, щото те им пълнят касичките ... Сигурно ги подкрепят тайно и разплават ей такива междуособици, имат финансов интерес, да се поддържа интереса към отборите им ?!
34
6
 
4
 
! Отговори
Гаргамел преди 1 месец
Докато се преиначават истории, уж правилните послания ще затъват в съмненията. От информиран човек чух, че са били 2 пъти и нещо под 15 души и освен това момчето ВЕЧЕ ходи. Пак историята със висулката по главата на лелчето и пак лъжи и преувеличения, които изместват фокуса от истинския проблем - насилието налагано от организирани групи фенове из цяла София и особено в някои горещи точки - Люлин, Младост, Яворов и Редута, Подуяне, Овча купел.
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди години в Мадрид след подобни изпълнения имаше спец операция срещу някакви подобни, намериха складирани каски, самоделни щитове , бухалки с шипове- това са си терористични организации , продаващи се на който плати повече.
32
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Левски, оле, оле!
31
3
 
36
 
! Отговори
Унуфрий истинския преди 1 месец
Като разбера, че някой е запалянко на футболен отбор, гледам да приключа отношенията си с него и стоя по-далече.
30
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това, агитките са петна по лицето на земята и трябва да бъдат изчистени
29
1
 
6
 
! Отговори
do 23 анонимен преди 1 месец
нито съм интересен, нито съм интелигентен, нито се правя на такъв, така си говоря
обяснявам в каква държава живеем
проблем ли е за теб ?
какво общо има писанието ти със темата?
колко получаваш на калпак за троленето ?
имаш ли менение по темата, въобще мнение имаш ли или акъла ти стига само за лични нападки и за това кой ти е виновен - Бил Гейтс, илюминати, 5Г?
28
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
28,

комлексарът си ти и такива овчедушни като теб които мерят животеца си според това колко добре се кланят пред другите и колко ги 'обичат', както ги е учило христово-демокрацията.

а междувременно, аз меря себе си по критерия, че човек е голям колкото враговете си и без врагове които да покори под ботуша си е за никъде
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 29

Не са никак лоши дюнерите на въпросното място.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 27

Свободен си да мислиш каквото си искаш.
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 16 У ваше село не ядете дюнери, защото просто не предлагат!
В София има дюнерджийници, където ще си изядеш пръстите от вкусутия. Българи не могат да правят дюнери, убедил съм се! Обиколил съм поне 50 дюнерджийници в София.
Един иракчанин има на женския пазар- прави ги уникални. Хрупкава питка, месото сякаш е печено на дървени въглища....вкусотия отвсякъде. Българин не може да направи такъв дюнер.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 17

Значи така. Работиш за малка заплата, не, не работиш за малка заплата, защото си мислиш, че си еди кой си и решаваш да си изкараш "комплексите" с нож, като убиваш съседите си.

Спонсорирани публикации