Къде няма да има вода в София в сряда?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Бъкстон" и кв. "Манастирски ливади"
23 мар 2021 09:40, Красимир Ангелов
1
Къде няма да има вода в София в сряда?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Бъкстон“, кв. „Манастирски ливади“ и с. Кривина, съобщават от дружеството.

На 24 март 2021 г. (сряда) във връзка със строително монтажни работи на бул. „Братя Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в част от жк. „Бъкстон“ и кв. „Манастирски ливади“ в района на: ул. „Генерал Александър В. Суворов", ул. „Българска легия", ул. „Ралевица", ул. „Борис Димовски", ул. „Богомил Райнов", ул. „Пирин", ул. „Генерал Стефан Тошев", бул. „Тодор Каблешков", бул. „Братя Бъкстон" и бул. „Цар Борис III".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Сусанин“ на кръстовището с ул. „Казбек“.

На 24 март 2021 г. (сряда) във връзка със строително монтажни работи на ул. „Демокрация“, с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Демокрация“ № 47 и бивш стопански двор. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Демокрация“ № 47.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от Страната
Пролетта идва мъчително, утре отново сняг, в неделя се стопля
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Стигате ба , шма разплачате за суфиенците

Спонсорирани публикации