"Топлофикация" започва поетапно спиране на парното в София

Отчетът на топломерите ще започне от 10 май
28 апр 2021 12:00, Красимир Ангелов
17
"Топлофикация" започва поетапно спиране на парното в София
Снимка: БГНЕС

От утре, 29 април, "Топлофикация София" ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата. Всички фирми за дялово разпределение са уведомени, а процесът на спиране на парното се очаква да приключи до 30 април.

Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите. В тази връзка "Топлофикация София" ЕАД призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

Още по темата
За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на "Топлофикация София" ЕАД, отчетът на измервателните уреди ще започне от 10-ти май.

Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат възможност на топлинните счетоводители да изготвят коректно и в срок изравнителните сметки, без да се налага да бъдат многократно преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища, допълват от „Топлофикация“.

Всички клиенти имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят допълнителна дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма за дялово разпределение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Престъпление преди 2 години
Топлофикация настройва хора едни срещу други като в крайна сметка граби и *** всички хора. Сеят пълни глупости хората се чудят как да се отърват да свалят и дори да изкъртят тръбите никой не им иска услуги и грабежа. Долнопробно и жалки опити да насъскват хората ползващи парно срещу тези с пълен демонтаж потърпевши изкълчилите се хора не искат нищо освен свобода и справедливост и пълен отказ на цели входове и блокове.
6
0
 
1
 
! Отговори
Топло терор преди 2 години
Преди месец трябваше да спрат отоплението сега пак надписват и крадат хората с високи и надписани сметки за отопление през топлото време.
5
3
 
11
 
! Отговори
сф преди 2 години
Аз съм с три радиатора, но при изцяло саниран блок и поне 80% от съседите са с парно. За година отопление + подгряване на вода, около 650 лв. Доволен съм !
4
3
 
12
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
Не е истина как мразя орташката работа. Безкрайно надлъване със съседите кой е по-тарикат да си свали топломерите, да закачи допълнителни радиатори и подобни чудеса. А за топлинното счетоводство пък няма да ми стигне сръбския.Ако никой не краде може и да е евтино.Ама обикновено се краде - и който краде е най-върл привърженик на парното и заради него не може да се спре парното в сградата.
3
3
 
4
 
! Отговори
L. преди 2 години
До Анонимен 3При тока не плащаш разпределението на съседите, но плащаш това на държавата, както и зелени простотии.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи е време за летните гуми.
1
3
 
15
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Топлоfuckация.