Паяк потроши колата на румънец в центъра на София

Чужденецът паркирал неправилно, искал да отиде до близкия магазин
1 сеп 2021 22:22, Ния Христова
39
 
Инцидент с паяк на ЦГМ е станал в центъра на столицата. Паякът е счупил автомобил, след като стоманената платформа се е откъснала от машината. 
 
Румънският гражданин Влад Октавиан е паркирал автомобила си, за да отиде до близкия магазин за цигари.
 
"Паркирах колата си тук, видях, че е паркомясто, платих си талона за 3 часа", разказа той пред екипа на Bulgaria ON AIR
 
Оказва се, че той е паркирал неправилно. Затова от ЦГМ започват да вдигат колата и тогава се чува тътен. 
 
"В този момент пресичах и видях паяка, който иска да вдигне колата ми. Платформата тогава се стовари върху автомобила ми", каза още Влад Октавиан.
 
Ивайло Симеонов, който е ръководител на сектор "Принудително преместване", обясни, че такъв инцидент им се случва за първи път тази годината.
 
"Чувствам се виновен, най-важното е, че няма пострадали, всички са живи и здрави. Ние сме виновни, че сме нанесли щети по автомобила. Всичко ще бъде поправено чрез нашия застраховател". 
 
Според предоставената документация, машината е напълно изрядна. А Влад казва, че не е разбрал какво пише на табелата и това е довело до инцидента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
7
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Поредната българска простотия.Интересно,че е слязъл да си купи цигари,а е платил за 3 часа.Да не е ходил да ги купува на другия край на Софиа.Тези паяци са пълна глупост ,българска измишлйотина.Освен да заплатят преките щети,сега трябва да заплатят и косвените. Неудобството да посетиш България е очевидно.Великите българи!!!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ниво Сомалия сме, даже може и по долу. Кога ще ги стигнем Румънците
30
1
 
16
 
! Отговори
корумпираните преди 2 години
общинари мислят само за чекмеджетата си. Застроиха междублокови пространства. Заградиха улици. Не остана празно място - само далавери. Умишлено не се строят гаражи и паркинги за да се скубят овцете. Главни архитекти на ниво дъното на третия свят...
29
2
 
14
 
! Отговори
Фил преди 2 години
Така бавно и полека, стъпка по стъпка, се съсипва имиджът на една държава.
28
3
 
3
 
! Отговори
ей,калинкин преди 2 години
До Анонимен 32 Дай ся бай боце да се скара на мамалигите,ах тия...и ще го изберем пак...*** той раздава пликове на ромалейски сваДби и слуша кючеци.Зает е,завалийка.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая измислица с "паяк" я виждам само из бг- иначе хората не вдигат колите а ги издърпват
26
0
 
24
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
На табелките ,освен надписи,има и МЕЖДУНАРОДНО утвърдени ЗНАЦИ,които всеки водач на МПС трябва да знае.Че тия с паяците се оливат,спор няма.ЧАСТНИ фирми на наши ора,калинкари...Но в случая е станало добре.Въпросът е,дали паяка,като ВСЯКО техническо средство,има технически паспорт,дати на преглед и ремонт,и дали въжетата му са изправни,без закъсани нитки и прочие...Щото от доста години ,даже в производствените предприятия,технадзорът е под нулата...
25
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко му е поочукал гъзарската кола. Голяма работа. Мамалигите пък се гаврят с нашите шофьори на тирове и им искат ПСР на всеки 72 дни, носовете им станаха африкански от бъркане с клечки, а екипа на Фигуранта си трае и не предприема реципрочно мерки. Ще ядат хурката на битови ниво.
24
1
 
26
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Кой ще глоби "паяка" ?
23
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха за пръв път Тази година - обяснява всичко
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не се правят паркинг структури гаражи, така ще е в *** София.
21
2
 
33
 
! Отговори
Истината преди 2 години
В Бургас като подадеш сигнал за неправилно паркиран автомобил паяка не те отразява. Държат те да си избират жертвите, а гаражите на хората стоят запушени с дни от коли на туристи.
20
8
 
16
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Като бях във Франция там пишеше само на френски. За това питахме хората какво трябва да правим
19
1
 
26
 
! Отговори
Издънкова преди 2 години
Има ново РЕКЕТ ОТ ЦГМ СЛАГАТ БЕЛЕЖКИ С ГЛОБИ ПОД ЧИСТАЧКАТА ТАМ КЪДЕТО Е ЗА ВДИГАНЕ НО ЩОМ МАФИОТСКОТО ДРУЖЕСТВО ТИ ПРИБИРА ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА ГЛОБА КОЛАТА ВЕЧЕ НЕ ПРЕЧИ НА ДВИЖЕНИЕТО И МОЖЕ ДА СИ СЕДИ ЦЯЛ ДЕН !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА МАФИОТСКО ДРУЖЕСТВО ДА РЕКИ ТИРА ХОРАТА ???ТЕХНИТЕ СЛУЖЕБНИ КОЛИ СА БЕЗ ЛИМИТ НА ГОРИВОТО А ЗАПЛАТИТЕ СА ПО 5000ЛВ НА ДИРЕКТОРИТЕ ПЛЮС БОНУСИТЕ ОТ ТЕЗИ КЪДЕТО НЕ ГИ ЗАКАЧАТ !!!!МАФИЯ ДО КОГА ?
18
12
 
29
 
! Отговори
Баровец преди 2 години
По Нахални от Румънците няма . Няма как цяла седмица в Мангалия да спазваш правилата и като дойдеш Уикенда в България да спираш както ти дойде. Тези Румънци карат толкова безобразно че вече се блъскат Румънска с Румънска регистрация. Мамалегари.
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колите се вдигат, за да освободят място за следващите нарушители.
16
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи път им се случвало за деня...
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вуйчо Ваньо.............ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ Къро и Таки..........Всичко го знаят ама си траят...............Това става с благословията на Боко-тиквата.
14
5
 
29
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
В Гърция ти свалят регистрационните номера и после си ги купуваш в най-близкия банков клон срещу солидна порция евра. Толкова солидна, че после те втриса, като дойде време за спиране до бордюр.
13
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦГМ са абсолютно долни мафиоти, напълно в дyxa на долната, крадлива, мафиотска "държава"!