Допингираните в ЦСКА горят най-много за шест месеца

Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов няма да играят до средата на март
30 яну 2012 22:10, Георги Пешев
1
Допингираните в ЦСКА горят най-много за шест месеца

Тримата футболисти на ЦСКА Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов, които бяха хванати с допинг преди Нова година, ще получат сравнително малки наказания - за срок от три или шест месеца.

Дисциплинарната комисия на БОК ще обяви утре в сайта си санкциите. В Олимпийския комитет вече са стигнали до решението да не наказват за дълъг период от време провинилите се играчи.

Очаква се санкцията да започне да тече от момента, в който бяха спрени временно състезателните права на тримата футболисти, а именно от 23 декември 2011 година.

Поне половината от наказанието обаче трябва да бъде изтърпяно след официалното оповестяване на решението от БОК. Така най-късно в средата на месец март Стоянов, Трифонов и Янчев ще могат да играят.

Групата на ЦСКА в Турция пък ще се увеличи с още двама футболисти. Нджонго Присо и Ренато Сапата ще се присединят към лагера на "червените" утре. Камерунецът и перуанецът имаха визови проблеми, които не им позволиха да отпътуват с отбора в неделя.

Очаква се Присо да е в добра кондиция, тъй като до преди дни игра официални мачове за АЕК Ларнака.

Сапата обаче изпусна целия лагер на ЦСКА в Гърция, а преди това не е играл редовно в перуанското първенство.

Левият бек ще изкара пробен период в отбора, като бъдещето му ще стане ясно след лагера в Анталия.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: допингЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Ку-ку преди 12 години
"Синьото БФС" е толкова жестоко към ЦСКА! Закривайте го вече тоя ужас наречен българско футболно първенство! Спрете го за 5 години, направете го аматьорски и тогава може би пак ще има футбол;, а не сегашните манекени, лигльовци, наркомани, пияници, *** и какви ли не....

Спонсорирани публикации