Сензация на "Герена" - Миньор съсече Левски!

"Чуковете" удариха съперника си с 1:0
Обновена: 25 мар 2012 17:27 | 25 мар 2012 15:57, Елка Василева
107
Сензация на "Герена" - Миньор съсече Левски!
Вицешампионът на страната Левски загуби сензационно от Миньор с 0:1. Снимка: Булфото

 в мач от 20-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата.

След около час игра Миньор откри резултата, когато Сюлейман Диамутен сбърка и Том центрира отдясно. От точката на дузпата Милен Василев "хвана" топката, откривайки резултата.

В края на мача Христо Йовов вкара гол с глава, но съдийската бригада отмени попадението заради засада в изключително деликатната ситуация, в която все пак Бижутера се оказа малко зад гърба на отбраната на гостите.

Така Левски изпусна възможността да излезе като едноличен лидер в "А" група, като дори точката щеше да изстреля "сините" на върха. Сега те остават с 45 пункта, колкото имат Лудогорец и ЦСКА. Миньор събра 24 точки и се бетонира на деветото място в подреждането.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: МиньорЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
АГЕНТ ТАРА преди 12 години
КАКВА СЕНЗАЦИЯ БЕ ***?ЕДИН ОТБОР СИ ИГРА ИГРАТА И НЕ ПОЛЕГНА НА *** НА ДОНОСТНИКА И СЕ ВИДЯ РЕЗУЛТАТА.НЕ МОЖЕ САМО С УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ДА СИ БИЕ ПО ГЪРДИТЕ ОНЯ ДОНОСТНИК КОЙТО ГОНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ПО ПОЛЯНИТЕ НА ТРАКИЯ.КАТО БИЯТ В РЕШЕНИ МАЧОВЕ ЕБАТКОВ НЕ МОЖЕ ДА МУ ЗАПУШИШ УСТАТА С *** А КАТО ПАДНАТ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА-ДОНОСТНИК
90
0
 
2
 
! Отговори
TAKA E... преди 12 години
DOKATO V LEVSKI NEMA6E KORUPCIQ,T.E. NE SE DAVAHA PARI NA TRENIORITE OT RODITELITE DA VZIMAT DECA I JUNO6I, FUTBOL IMA6E. ZAPO4NAHA "TNRASFERITE", DA SE KUPUVAT 4ERNLKI I VSEKAKVA DOLNA PAPLA4 OT SVETA, FUTBOLUT IZ4EZNA. NEMA PATRIOTIZUM, NEMAS OBI4 KUM LEVSKI, IMA SAMO PAR I PARI. 10 GODINI V LEVSKI DETSKIQ FUTBOL SE RAZBIVA6E OT EDIN EVREIN *** BISER HAZDAI. I ETO REZULTATA!! ZAEDNO S DRUG EVREIN ZABERSKI U4ASTVAHA VUV VSI4KI DALAVERI. NE DA IMA FUTBOL A DA LAPNAT PARI4KI!I SEGA OLELE!!!
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бой с *** по главата на говедата !
88
0
 
2
 
! Отговори
кн преди 12 години
колко пари още ще потрошщите за тези, които не искат да тича ти не могат да играят. това е най-слабият отбор на " левски " от 12 години насам. ех, какъв беще отборът при сираков и стоилов. А този костов една седмица му говорят, че миньор ще ги бие. на тото ли играха така мързеливо и какъв беше коефициентът?
87
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакайте бе ,нали според тоя нерез Тройчо имаше директива държавата да направи Левски шампион ,а всъщност мръсните червендалести *** с парите от *** изринати от Червената *** купуват мачовете в първенството. Но продажните педалчетата от Локо Майнасигъзина ще го издухат накрая -без купа и без медали от първенството ще останат КАНТОНЕРКИТЕ!!!
86
0
 
6
 
! Отговори
Владко преди 12 години
Аз не се интересувам много от футбол, но разбрах, че в Левски имало само 3ма българи. Как е възможно да се плащат по 50 000 евро на месец заплати на разни чужденци дето не знаят кой им е патрона на отбора, а не се инвестират тези пари в нашите деца и младежи? Това е уродливо....
85
0
 
9
 
! Отговори
АГЕНТ ТАРА преди 12 години
Ей богу! Спокойно Левскари ! Мача беше уреден за коефициент! Сега искам връзка със Гриша Ганчев за да "уредя" и мача в четвъртък.... Да паднем със по малко ако може! Ей богу! Спокойно ЛеФскари...! Не сме толкова слаби колкото си мислите............. ОЩЕ ПО СЛАБИ СМЕ! Еййй Богууууу!!!!!
84
0
 
7
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
Не казвам че ние сме много добри и класни... но просто бате Стойчо явно умее добре да ги мотивира и да ги нарежда на терена тези млади и неизвестни до преди няколко месеца момчета от ЦСКА и както се вижда работата става!!! Докато Ники Костов освен да се прави на бабаит ха ха ха и да приказва друго не съм видял... Пък и кой знае как Гонзо Виелицата и Иво Тонев му се бъркат и му нареждат състава! Убеден съм! Плюете и по Ицо Господа Гувяда но сега в четвъртък и той ще ви "оноди" както си му е реда!
83
0
 
7
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
Алоооооооо Господа Гувяда от ПодХуене.... Какво черно тото?!? Какви пет лева?!? Какво ревете като вдовица за негърски ***?!? :) Още при победата ви над Черно Море беше ясно че нямате никаква игра и никакъв отбор...! Просто разчитате на някоя индивидуална супер изява на Йовов,Гаджев или Калво или късмет... Това е ИСТИНАТА ! Беше въпрос на време да бъдете "разкрити"... И ето насред "ГейАрена" Миньоро ви "разкри" направо по "бели ***"...:) Те да не би да играха добре а? ПРОСТО ВИЕ НЯМАТЕ ИГРА !!!..
82
2
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Таман си помислих че новите спонсори на Левски са купили първенството и няма смисъл да се гледа, но този резултат ме опровергава :) => Само ЛЕВСКИ!!!
81
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ха ха ха аз видях и чух ,че играят но не знаех, че така са ги *бали!!!!
80
0
 
14
 
! Отговори
djon преди 12 години
Батков къде сте тръгнали с този треньор маникенка интересуваго само прическата оставка и то веднага заедно с гонзо
79
2
 
19
 
! Отговори
rument преди 12 години
Тоя Левски,още ли съществува!!!:))
78
2
 
22
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Як винкел по главата на Левскиньо!
77
11
 
15
 
! Отговори
смяяяях преди 12 години
И Левски можеха да смажат Миньор и Локо ПД можеха да смажат Цеска. Играе си яко тото по междунродните букмейкърски къщи и се въртят пари. А баламите си мислим, че гледаме футбол. Смяяяях
76
21
 
10
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 12 години
На простите *** от цефека ще кажа да не *** много. Всичко е ясно. Шампион ще е Левски! Отбора на народа. А вие нали знаете, отворете широко уста, поемете го и към Анадола!!! Казах и ще стане.
75
2
 
10
 
! Отговори
бг футбол преди 12 години
Имаш отбор, играеш черно тото. Това е БГ футбола - нищо друго. Трябва да ни извадят от УЕФА веднага
74
10
 
7
 
! Отговори
100% продаден преди 12 години
пълно тото беше този мач. Да не говорим и за другите. Който е гледал есента Лудогорец - Славия 6:0, знае каква е разликата в отборите. И как изведнъж младежите на ЦСКА, дето отпаднаха от Симитли, взеха че победиха непобедимото локо пд като гост! Уговорили са се собствениците на клубове да си съберат кеша от залагания в тайланд, то това стана. Пълна порнография!!!! Спирам да гледам БГ футбол, даже и по телевизията. **ба цирка!
73
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"засада в изключително деликатната ситуация" Авторът иска да наблегне на факта, че съдията е свирил в полза на Миньор. Нали се сещате, че всички спорни ситуации винаги са за леФски.
72
4
 
20
 
! Отговори
Коефициент 19 преди 12 години
Коефициентът беше точно 19 за победа на миньор. Смятай тия мухльовци - Гаджев,Милиев,Тасевски и другите как предадоха Левски за кеш.

Спонсорирани публикации