По 100 бона на калпак при класиране на Мондиал 2014

Боби Михайлов орязва парите за повиквателна, нашите нямат победа над 15 месеца
Обновена: 26 май 2012 15:11 | 26 май 2012 15:11,
17
По 100 бона на калпак при класиране на Мондиал 2014
"Лъвовете" нямат победа вече 15 мача. Снимка: Булфото

Лишените от хищнически инстинкт родни "лъвчета" ще се облажат, ако по случайност се класират на Мондиал 2014.

Ръководството на БФС е готово с варианта за премии на националите при спечелване на виза за световното в Бразилия.

От централата планират да дадат по 100 000 лева на човек, което прави малко над 2 милиона лева отборна премия, пише "Тема спорт". Този път Боби Михайлов и компания са били категорични, че това е таванът, който може да бъде отпуснат.

Както е известно, в последните години, преди старта на дадени квалификации, тарторите на тима - Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров сядаха на масата за преговори с БФС. Сега обаче нито един от тримата не е в състава и от БФС са наложили волята си.

В същото време стана ясно, че заради слабите резултати в последните мачове (националният ни тим е без победа от март 2011 година) парите за повиквателни – 1500 евро, ще бъдат орязани наполовина.

За отделните мачове от квалификациите за световните финали в Бразилия, които започват през септември, пък бонуси не се предвиждат.

Както е известно, нашите са в една група с Италия, Дания, Чехия, Армения и Малта. България започва битката с домакинство срещу Скуадра Адзура на 7-ми септември в София.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
? преди 11 години
господа ***,15 мача или 15 месеца.
9
3
 
4
 
! Отговори
perukan преди 11 години
a po edna peruka nqma li da ima?????
8
4
 
5
 
! Отговори
vanzan преди 11 години
Ще се класираме ако другите се издавят в океана!!
7
4
 
11
 
! Отговори
ултрас преди 11 години
НАпук на долните коментаи сам сигурен ,Че ЩЕ СЕ Класираме!!!Даваите минуси маимуни такива.....аман от псевдо българи лежаши пиещи ракия и без амабиция :)България е моята родина .и това да хулиш родината си е все едно да хулиш маика си!!!... Давайте Българи Юнаци!!!!
6
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
абе ще се класират ама друг път..не сега
5
7
 
6
 
! Отговори
гост преди 11 години
100 бона, Лада 2105 и гарсониера в Младост. Да живее комунизма. И помнете 1997 г., защото тогава НЕ отсякохте главата на змията.
4
2
 
11
 
! Отговори
Боби Перуката преди 11 години
Никой не може да даде повече отколкото аз мога да обещая!
3
2
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Ако нещата можеха да се оправят с два милиона, направо ура да викаме... В Бг има поне 2 пъти повече бедни(ПОНЕ), което означава, че ще получат по 50 стотинки(еднократно), ще си купят по една дъвка и свършиха мангизите... Има една хубава мисъл "Подариш ли на бедния риба, ще го нахраниш веднъж, научиш ли го да лови риба обаче, ще го нахраниш за цял живот." Та мисълта ми е да се мисли в насока - Как да има повече работа и как да се заплаща за нея поне три пъти повече, а не да се дават помощи...
2
6
 
3
 
! Отговори
Запалянко преди 11 години
Смятате ли,че с хора на почтена възраст като Гъргоров ще спечелим мачовете с Чехия, Дания и Италия? Май че не! Ама в простотията сме ненадминати. Ръководството на БФС ще разглежда побоищата над феновете на ЦСКА в Разград. Там Домуз паша с неадекватните действия на стюардите си навлече ненавистта на привържениците на Чорбата. Киро вече показа какъв е и какви неща могат да вършат неговите пазванти: Единият от проблемите, който се получи е, че привърженици на ЦСКА бяха закупили билетите за сектора, където са домакините. Те бяха предимно от Разград и околните места и затова изпаднаха в неловка ситуация: купените от тях билети са били скъсани затова, че не е имало как да им бъдат върнати парите. След това са направили опит да отидат до сектора за гости, където да се настанят, но се се сблъскали с необичайна и необяснима агресия от стюардите. Недопустимо е да се прилага насилие. Феновете на ЦСКА са се оплакали, че са удряни със сгъваеми палки, които са наподобявали на чукове. Домуз паша, дръж се като културен човек; то вярно , че в Делиормана културата на повечето хора е в краката, а на стюардите и полицаите и в ръцете, ама нали имаш висше образование? Или имаш само книжка за висшист! И вие, дето се силите в БГ, не разбрахте ли, че с тези спънати коне , които ритат в България, национален отбор не се прави?
1
3
 
12
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Перуката и Б.Попов са си направили сметката, че и по 1 млн.лв да им обещаят, пак няма да се класират за световното първенство. Второ, откъде ще ги вземат тези пари ,та да ги изплатят на играчите и кой *** ще им ги даде? Трето, има нормативи за награди и ИК на БФС трябва да се съобразява с тях. Накрая, Боби вече взе на подбив ритнитопковците: знае, че те са куци коне и типични маргинали...