Джерард: Най-дългите 90 минути в кариерата ми

"Времето сякаш вървеше назад, постигнахме много важна победа", не крие радостта си капитанът
14 апр 2014 11:53, Друми Георгиев
1
Джерард: Най-дългите 90 минути в кариерата ми
Джерард не успя да скрие емоциите след победата. Снимка: Ройтерс

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард не скри силните си емоции след победата над Манчестър Сити с 3:2 вчера, като опитният полузащитник се разплака от радост още на терена.

"Мърсисайдци" вече се намират в пол-позишън в борбата за титлата в английската Висша лига, но полузащитникът не бърза да се радва.

"Трябва да останем спокойни, защото все още ни предстоят четири големи мача. Тази победа значи толкова много, особено след като те се върнаха в мача. Беше емоционално, много емоционално", сподели Джерард.

"Ние показахме, че сме готови да извървим целия път до края. Все още нищо не е спечелено, но това навярно е най-голямото послание, което сме отправяли до момента."

"Това може би бяха най-дългите 90 минути, в които съм участвал. На моменти се чувствах така, все едно времето върви назад."

"Постигнахме толкова голям резултат. Сега ни предстоят четири финала. Хората казват, че това е бил най-важният финал, но аз не съм съгласен. Според мен най-важният предстои - двубоят срещу Норич."

"Все още титлата не е наша. Трябва да се абстрахираме от победата, да останем спокойни, фокусирани и да се подготвим за мача с Норич, който се бори за оцеляването си. Какво казах на съотборниците си след мача вчера? Не е ваша работа", добави щастливият Джерард.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Стивън Джерард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Айнщайн преди 10 години
Още едно доказателство за Теорията на относителноста

Спонсорирани публикации