Меси: Златната топка въобще не ме интересуваше

"Искахме трофея, заслужавахме победа", заяви звездата на Барселона
15 юли 2014 15:46,
26
Меси: Златната топка въобще не ме интересуваше
Снимка: Reuters

Лео Меси заяви, че изобщо не е доволен от получаването на Златната топка за най-добър играч на Световното първенство.

Мнозина изказаха несъгласие с избора на ФИФА той да получи отличието, като дори легендарният му сънародник Диего Марадона заяви, че решението е било "маркетингово". Президентът на ФИФА Сеп Блатер пък заяви, че е останал изненадан от решението.

Самият Меси не взе отношение по въпроса, като вместо това заяви, че е искал единствено да донесе титлата на Аржентина, за да зарадва сънародниците си.

"В такива моменти наградата изобщо не ме интересува. Искахме да занесем в къщи трофея и да му се радваме заедно с всички хора в Аржентина", коментира Меси, цитиран от вестник Мирър.

"Заслужавахме малко повече след мача, който изиграхме. Много е болезнено да загубиш по този начин, защото бяхме толкова близко до дузпите. Мисля, че на това световно първенство заслужавахме различен резултат, защото имахме своите положения".

"Достигнахме финала, а Аржентина от много дълго време не бе преминавала полуфиналите. Сега носим с нас разочарованието да не успяхме да спечелим мача".

"Те притежаваха повече топката, но ние имахме по-добрите положения. Мисля, че накрая нямахме късмета, от който се нуждаехме. Шансовете, които създадохме бяха чисти".

"Имахме три чисти положения - моето, това на Игуаин и на Родриго. Но не можахме да ги вкараме. Сега трябва да продължим напред".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Нидей рива за мене,Аржентинъ,нидей рива!!!!:))))
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заслужавахте златен х..й отзад
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dadoha ti go za da ne se samoubie6 ve messsi.nenujen si ve4e.gramni sa.
16
4
 
7
 
! Отговори
ббб преди 9 години
Меси,не усещаш ли,че вече си минало-свършено,,,,,и наистина-----върни наградата,,,
15
2
 
9
 
! Отговори
макс преди 9 години
Меси, върни наградата!
14
1
 
8
 
! Отговори
с. преди 9 години
До edin golqm za vurstoТочно пък на смешната Скуадра дето се класираше напред със смешни дузпички срещу Австралия и които навремето прецакаха страхотния ни отбор на полуфинала с помощта на френския съдия Киню,който гореше от желание да си отмъсти на България за Парк де Пренс знаеш ли кога ще симпатизирам!?***!
13
3
 
11
 
! Отговори
с. преди 9 години
До sram za futbolaМи Шюрле си играе в Челси и така като гледам не му е много кофти ситуацията!:)Иначе за аржентинците какво да кажа!Ди Мария е един убавец-ум да ти зайде!:)Меси има уши като на хобит,а Агуеро е с физиономията и цвета на шиптерски шанаджия!:)Освен това последно като проверих Германия беше световен шампион така,че тииихо моето момче!:)
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Карай, Лионелчо, като си погледнеш договора с Барса, по-специално частта с хонорара, ще ти се оправи настрението! Ами ние, ние да му мислим...
11
3
 
19
 
! Отговори
с. преди 9 години
До vurstovete na sapunКато ти чета неграмотните писаници в Германия си бил,ама другия път!Бил си метач в Долно Чепръчане!Относно германците мога да кажа,че те се представиха най-стабилно!Бразилците бяха пълна скръб и цял свят им се смя още в групите като им свириха мега измислена дузпа срещу хърватите!Италия и Англия си се издъниха величествено!Холандците за пореден път показаха слаба психика и паднаха с дузпи!А на аржентинците никой не им е виновен за пропуските на Игуаин и бледия Меси!
10
4
 
9
 
! Отговори
с. преди 9 години
До do c.Е,аржентинците всичките бяха едни бели,бели!:)
9
11
 
25
 
! Отговори
с. преди 9 години
Германците заслужаваха повече победата,а и някак си не ми идва отвътре да симпатизирам на отбори с играчи като Масчерано и Агуеро!Масчерано си беше за гонене поне 2-3 пъти,а Агуеро доста спортсменски се опита да откачи главата на Швайнщайгер!Меси пък с какво точно заслужи тоя приз не ми е много ясно!Защо не Хамес например!??Така,че титлата заслужено е в германците!Кой заслужаваше повече!?Бразилия може би!
8
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този мач на Аржентина беше много хубав, точно тези положения бяха такива каквито той казва, просто нямаха късмет, той е вкарвал много пъти от такива положения каквито имаше. Германците са много силни физически, агресивни психически, но футболът им не е интересен, те играят само за победа и са си роботи, това е тяхната отличителна черта. В днешно време агресията винаги побеждава и те искаха на всяка цена да победят латиноамериканците, които са икони във футбола-......... на цената на уличен бой.
7
14
 
31
 
! Отговори
A? преди 9 години
Какво заслужавахте бе клизмари, Аржентина нямаше един хубав мач на световното..все на ръба, на ръба ееее не става...
6
14
 
42
 
! Отговори
Pink Floyd преди 9 години
Този нещо е изгубил връзка с реалността. Аржентинците играха във финала като пълни дървари. Ритаха, блъскаха, събаряха. Германците имаха човек с комоцио за удар без топка, също и кръв по лицето на Швайнщайгер. Бяха им спестени поне три червени картона.Германия беше категорично най-добрият отбор на това първенство. Ако Аржентина бяха спечелили по някаква случайност, щеше да е пълен смях. Също като наградата на Меси. Най-добрите играчи на първенството бяха Робен и Швайнщайгер.
5
10
 
34
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Абе сине Майчен, ти беше най-невзрачният футболист на това световно. Ти не заслужаваш златната топка, а какво остава да станеш и световен шампион. Толкова бяхте слаби, че ако не беше подкрепата на съдията срещу Иран и групите нямаше да минете... смотан...
4
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този преди това първенство ми приличаше на читав човек на *** си е *** - нагъл, безскрупулен и нахален *** с муцуна на плъх !
3
33
 
11
 
! Отговори
Човек преди 9 години
Меси не меси... онова боскьорчето и съдийчетата месят... немската машина още срещу Алжир беше пътник, но кой ще даде дузпата на Алжир, а другия каратистчето, като вкара след прескачане с препядствия.. жалка работа... ФИФА = Мафия.
2
9
 
28
 
! Отговори
Пишпунта преди 9 години
Джуджето Хаяско прелива от наглост!
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местя.

Спонсорирани публикации