Манчестър Юнайтед ще пробва да си върне Роналдо

Самият сър Алекс Фъргюсън е разговарял с португалеца
16 мар 2015 08:26,
10
Манчестър Юнайтед ще пробва да си върне Роналдо
Снимка: Reuters, архив

От Манчестър Юнайтед пуснаха тежката артилерия в опит да си върнат звездата Кристиано Роналдо.

Английските медии разкриха, че легендарният мениджър на "дяволите" сър Алекс Фъргюсън е имал вечеря с португалеца. Тя се е състояла след мача на Реал срещу Шалке (3:4) в Шампионската лига. Според източници темата на разговорите през цялото време е била завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд".

Самият Кристиано наскоро заяви, че някой ден пак би играл в Юнайтед. В последните седмици звездата изживява труден период в Мадрид, а дори и феновете го освиркаха в последните мачове.

Шотландецът, който изпълнява роля на почетен директор в Юнайтед, през 2009 година продаде Роналдо на Реал за 94 милиона евро.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роналдо предпочита с.Подуяне. Готов е да рита без пари, но да подпомогне 'отбора на народа'.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...години наред. И то без Ди Мариа, Ван Перси и Фалкао. Карик, който е пред пенсия показа безкрайната си класа, Ашли Йънг, който Сър Алекс толкова се мъчеше да наложи, показва страхотна форма, а за Руни няма да коментира - това е човекът, който крепи целия отбор. Така че има надежди, след година - две, ако шефовете и феновете се запасят с достатъчно търпение, нещата ще си дойдат на мястото и отново ще гледаме отбор, който може да се изправи срещу настоящите гиганти (Байерн, Реал, Барса и т.н.)
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Източник? Няма...разбирам. Както и да е, няма смисъл да се спекулира с разни прогнози, трудно осъществими при това. Колкото и да уважавам Манчестър Юнайтед и Роналдо (като футболист, който дава всичко от себе си), мисля, че един трансфер в ПСЖ би бил много по-осъществим. Просто Манчестър нямат нужда от повече "звезди", гради се нов отбор, набляга се на млади перспективни състезатели. Вчера например, в мача срещи Тотнъм, за пръв път от доста време насам гледах отбора, който ме оставяше без дъх...
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снощи имах удоволствието да гледам пак мач между Ман Юнайтед и Тотнъм от вече далечната 2009 Руни вкара 2 Роналдо 2 и накрая Бербатов 1 и това само за 45 мин (второто полувреме)А Тотнъм беше повел с 0:2. Красота липсва ми ония отбор който имаше и Тевез в състава си и това какво правиха Ман като отбор. Времето си лети обаче и нещата се променят(рядко към по-добро).
3
5
 
2
 
! Отговори
Интелектуалец преди 9 години
Няма смисъл, на 30 години за какво ни е само за реклама, за друго вече не става ще разбуни духовете в отбора само, ще започне да се прави на велик и младите ще се подтиснат, не ни трябва вече, да си стои при онез дет го освиркват в Испания...
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, нека, нека. Искам и Карлето да вземат за тренер. ей, тогава ви гарантирам, че Европа ще я гледате само по тв, а може и Премиършип.Карлето където не отишъл, там не е оср*л. А Роналдо си изпя песента.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом Съра го подшушва, ясно какво цели. Той ги наколади и с Мойс. Друго си е да пише в историята, че при теб отбора е побеждавал наред, а след теб 20 сезона е дълбал тинята.Ще е много глупаво да дадат още една камара пари за застаряваща звезда със съмнителна форма, която след 2 г. ще струва макс. 1/3 от това. А и през тези 2 г. се съмнявам, че ще допринесе с нещо за отбора. Нещата далеч не са както бяха при първия му престой.

Спонсорирани публикации