Батков оцени: Моделът на Гонзо за развитие не е лош

Президентът на Левски не планира драстични промени
Обновена: 17 мар 2015 18:43 | 17 мар 2015 18:42,
19
Батков оцени: Моделът на Гонзо за развитие не е лош
Тодор Батков Снимка: архив, Булфото

Президентът на Левски Тодор Батков не скри разочарованието си от загубата на ЦСКА с 0:2 от Ботев в Пловдив.

Именно този резултат прати „сините“ във втората шестица на „А“ група, а босът на клуба намекна, че вечният съперник нарочно е паднал.

Още по темата
„Не искам да говоря за ЦСКА, мога много да кажа, но всеки има глава на раменете си и очи, и някакви знания за футбола, и е наясно какво се случи. Аз ли да го казвам, след като цяла България видя“, каза Батков, който присъства на днешното заседание на Управителния съвет. „Но ние сами сме си виновни, факт. Загубихме точки срещу по-слаби съперници и се докарахме до ситуацията, в която да зависим от други“, добави адвокатът.

„Не искам да коментирам феърплей, мъжкарство и т.н. Мога само да заявя, че Левски не е влизал и няма да влиза в такива сметки. Независимо от горчилката сезонът не е завършил. Продължаваме за Купата, имаме реален шанс да я спечелим“.

Той потвърди новината, че спортният директор Георги Иванов-Гонзо си е подал оставката, но той не я е приел. „Да, отказах да я приема. Моделът, по който се развива Левски, е негово дело и не мисля, че е лош. Драстични промени на този етап няма да правим“, продължи Батков.

Той каза още, че класирането във втората шестица не го интересува, но иска 10 победи там „Дали ще бъдем седми или пети, или четвърти, или дори трети за мен няма голяма разлика, след като не сме първи. Нелепо е, че сами сме си виновни и вместо да решим голяма част от интригата до декември, ние се оставихме до последните мачове“.

„Може би по друг начин трябваше да изглежда отборът в Разград, да излезе с друга мотивация, да се представи много по-добре, отколкото се представи, това също е шанс, който пропиляхме“, заяви още Батков по повод загубата с 0:1 от Лудогорец, която се оказа фатална за оставането на „сините“ във втората половина на „А“ група.

Накрая той коментира и проблема с лиценза на клуба. „Много е трудно. Предписанията са такива, каквито за други отбори. В рамките на възможностите ни ще покрием каквото можем. Надявам се да се справим, но е тежко“, завърши Батков.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесен е модела на Гонзо! До пълн затриване на подуянската кчина да се спазва модела на инджинера.
14
0
 
1
 
! Отговори
Само Левски преди 9 години
Батков, защо сега лъжеш? Гледах мача и видях, че Ботев ги надигра чорбата и заслужено спечели. Явно Цска толкова си могат. По скоро мислете защо дадохме точки на Марек, Славия, Локо Пд. и т.н.
13
4
 
2
 
! Отговори
А преди 9 години
УЕФСКИ да го закрият по добре. Бутнаха си стадиона, надяват се на други отбори да ги държат на по високо място в класацията, слаби футболисти, слабо ръководство което има голяма уста, въобще формула за пълен провал. Или да го закриват или да ходи при аматьорите за купата на Каменица, туко виж ги пратили в Европа да играят с други аматьори, но и там ще загубят. Въобще уефски е най смотания отбор съществувал някога изобщо.
12
2
 
3
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
"Моделът на Гонзо за развитие не е лош"!???Ама разбира се, супер си е! Като нищо ще се спасите от изпадане! А пък в Европа падате от всички "туристи", за да не се изморяват момчетата с допълнителни мачове! Все пак за дискотеките се искат сили!Браво!
11
1
 
2
 
! Отговори
ставри преди 9 години
На Борат няма да му дойде акъл в главата.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мен Левски направиха няколко доста сериозни грешки последните няколко години.1. СЪБОРИХА СТАДИОН - НАЙ-ГЛУПАВАТА ПОСТЪПКА, която можеше да направят. Когато нямаш пари, за да си плащаш на играчите, не е нормално да събаряш напълно функционираща част от стадиона.2. Помните ли какво се случи с Ивайло Петев? Това е може би най-срамният случай в историята на история, далеч по-срамно от това да си извън първата шестица.3. Иво Тонев с главен пост в Левски - а този човек е тотален футболен провал
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иво Тонев и Гонзо съсипаха Левски. Да, евентуално на цскарите им харесва модела Гонзо, но на нас, левскарите, този модел хич не ни допада.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***,***,ко стана
7
2
 
16
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
И на мен ми харесва моделът на Гонзо-тази година във втората шестица,догодина в Б група а по-догодина във В!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски си е виновен, така е. Обаче е безспорен и факта, че... ЦСКА не играе никога така срещу Левски както игра срещу Ботев. Това няма човек който да го отрече. И, предполагам, че ЦСКА ще си получи 6-те точки от Ботев за услугата.
5
0
 
7
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Не мога да разбера да ли като си бил комсомолски секретар с досие в Държавна сигурност за теб всички останали са *** !!!Някак си тези хора наглостта им премина всички граници .Левски е разграден двор - куче влачи рейс , корупция на всички нива , безименни чужденци които си плащат за да играят , треньори по-пристрастени до чашката от колкото до школата , ръководство вперило поглед в дребните измами и на края ТРАГЕДИЯ която няма да завърши само с мираж в Евротрунирите , а по-лошо В група
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Закривайте и Левски и ЦСКА... Стига толкова мъка
3
0
 
8
 
! Отговори
циник преди 9 години
Лошо БАТКОВ, лошо!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА трябва да бие. Ама не винаги. Само когато е в полза на Левски.Гошо Вратарчето не трябва да пуска голове. Ама не винаги. Срещу Левски трябва да пуска.Ако Мъри бил все още треньор на Ботев, нямало да допусне Левски във втората шестица.Тоя Тара какво си мисли? Че светът се върти около Герена ли?
1
1
 
16
 
! Отговори
знайко преди 9 години
не знам модела лош ли е или не,ама резултатите със сигурност са лоши.

Спонсорирани публикации